Nuže, podělte se s p.t. čtenářstvem. Jak to máte vy?
Členění je trošku hrubé, ale co se dá dělat, když je jen deset možností.
Tak sorry no, že se (ze srandy) ptám.Bobek píše:Šmankote, tak dvě nejčastější (ed.: dodáno do nadpisu).
Warcz píše:Poslouchám většinou pohodovou muziku která mě nesvádí k agresivní a rychlé jízdě....
Tak mě muzika "hecovala" a "sváděla" možná do nějakých 23 let věku... teď už mě hecuje a svádí něco úplně jinéhoMartin z Ostravy píše:Tak tak, snaha poslouchat pohodovou hudbu, která "nehecuje"
Tak k tomu se hodi parafrazovat Metallicu a jejich Turn the page "On a long and lonesome highway, east of Morava You can listen to the engines moanin' out it's one old song"Warcz píše:Bohužel se mi i stalo že jsem se vracel v 10 hodin v neděli po prazdne dalnici a tak jsem musel zapnout radio abych neusnul.
Jojo dost z toho bych si poslechl a Rea s Road to Hell je v tomto vyberu jasny favorit ale ted mi tu hraji Blackmore's NightWarcz píše:http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5 ... playnext=1 - nějaky výběr hudby co mam na YT - asi nejraději mam Road to Hell
Řešení je přejít na mp3 přes FM transmitor do 12V zapalovače (předpokládám, že to staré rádio nemá USB konektorkik píše:Hlavne Radio Beat, na nocnich cestach na dovcu bud nejake rakouske 'hitove' stanice nebo kazety s kapelami mych mladych let - cili Status Quo, Stouni, Purplove apod. a pak z nasich hlavne Kalandra nebo hodne stari Greenhorns ci Rangers. Mam v aute stare radio a to proste CD nebere:)