https://mapapp.rsd.cz/Upload/Stavby/57/ ... -janov.pdf
V mapce už graficky upraven posunutý začátek stavby.
A pro sichr už úplně zmizela MÚK Litomyšl-sever a přivaděč/přeložka II/360,
která byla donedávna znázorněná výhledově jako 2. etapa
Jasně že to je rozumný požadavek, ale celkem dost pozdě.butrus píše:No, nevím, ale mně připadá přístup nového vedení ČT jako rozumný. Kocourkov je to, co vymyslela ta paka předtím.
A držím jim (novému vedení) palce, aby se jim přivaděč podařilo do plánů vrátit, protože jinak je to opravdu hovadina...
Tak ta varianta kraje zkapacitnit obslužnou komunikaci se mi nejeví jako nereálná.martas píše:Včerejší reportáž k tématu nájezdu na D35: https://www.ceskatelevize.cz/porady/101 ... deo/676330
Tak jsem to aspoň pochopil já.vodouch2000 píše:Moment. Chápu správně, že zmíněná doprovodka je v jakémkoliv provedení samostatná, řekněme výhledová akce, a že nemá vliv na přípravu samostatné dálnice?
To je pravda, ale změnu nechce Litomyšl, ale Česká Třebová.michal píše:No já nevím... Stačí se podívat na tu vizualizaci a musí snad být hned všem jasné, že to nepůjde. Rozhodně ne snadno a v řádu několika let. Už i na té vizualizaci je patrné, že doprovodka není vedená všude, na některých místech jsou i vysoké náspy, takže je to výrazně větší zábor půdy, což pro ty majitele pozemků, kteří jsou proti, je jen další střelivo na urputnější boj. A není to v ZÚR a nějak se to tam musí dostat. A nikdo negarantuje, že se to tam dostane. Nemluvě o hluku, kvůli kterému se dálnice dává do zářezu a odstiňuje se zelení, za kterou pak postaví novou silnici II. třídy? To má projít snáz než ta dálnice samotná? Toto řešení mělo být na stole ke zvážení na samotném úvodu a plně vystihuje mnou několikrát napsané, že nechápu, že Litomyšl nevyužila situace s dálnicí k vyřešení svých dopravních problémů u zámku a místo konstruktivního postupu jen říkala toto nechceme.
Z krajského úřadu, brzy o tom bude nějaká oficiální informace.vodouch2000 píše:podel: Odkud je ta informace o dohodě ohledně MÚK Litomyšl-sever v provedení "T", prosím?