1.Model 3 2. Škoda Octavia 3. Škoda Kodiaq 4. VW Golf 5. Škoda Karoq
https://twitter.com/ceo_plus_ch/status/ ... 5788859392
Dávám vědět, že v USA je tato jitrnice nejprodávanějším EV již šestnáct měsíců po sobě...jozka píše: Az to bude trhat rekordy rok, dva, tak dejte vedet.
Ono to v praxi s tou nestabuilitou neni tak horký, nemáte to nacpaný všecko na jedný zahrádce, takže když do jihočech padne mrak, na vysočině se ještě svítí, a když na Krušnejch padne flauta, Jeseníky se ještě fest točeji. Největší nestabilitu může vyvolat nucený odstavení jednoho reaktoru v Temelíně nebo nedej bože obou, a to se museli energetici naučit zvládat ještě v době neobnovitelné. A už je to taková rutina, že o tom ani noviny nepíšou.kik píše:Snaha o nahrazení uhlených a jaderných elektráren větrnými nebo slunečními povede k nestabilitě dodávek - občas nefouká, občas nesvítí.... Což některým lidem stále nedochází.
Minimalismus klidně. Na podrobnější věci a to co nepotřebuju měnit během jízdy se klidně prohrabu přes tablet.Mumry píše:On ten minimalismus má něco do sebe
Do jisté míry souhlasím, i proto jsem psal, že Model S je pro mne tak akorát a Model 3 už trochu dál, než jak mi to vyhovuje. On je ale problém s nastavením té hranice, co je kdy lepší. Pro mne třeba zrovna nastavení světel vyhovuje na displeji, protože na to v průměru sahám za jízdy tak jednou měsíčně (nepočítám přepínání dálkových a potkávacích, to mají i Tesly na páčku). A takhle by se dalo pokračovat, nicméně to máme každý trochu jiné, to je dost i osobních preferencích.Kubajsu píše:Minimalismus klidně. Na podrobnější věci a to co nepotřebuju měnit během jízdy se klidně prohrabu přes tablet.Mumry píše:On ten minimalismus má něco do sebe
Ale základní údaje potřebuju mít před očima a nastavení, která měním během jízdy (světla, rádio, stěrače, ventilace, tempomat...) musí mít ovladače na jasně daném místě s hmatovou odezvou. Spousta věcí už sice funguje automaticky, ale nikdy na 100% - světla neumí správně mlhovky, stěrače mají občas zásek, klima na automat většinou fouká tak moc, že je to obtěžující atd...