ale tento chci ze všeho nejdříve 
ale tento chci ze všeho nejdříve 
Ten ne, to bys tu pak dělal bordel.Lenny píše:..ale tento chci ze všeho nejdříve
Ještě vydržme, volno na práci se kvapem blížíjannnn píše:Velikost těch ikonek jsem připomínkoval hned po spuštění fóra, tj. 16.3.09 ... no a do dneška nic
HotovoDiaľničiar píše:Měli by se přesunout témy:
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=75&t=54 - do Česko 2010
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=95&t=277 - do Svět 2010
U nás to jde taky, stačí kliknout na tu malou šipku vlevo od zeleného nadpisu daného příspěvku (např. v tomto vlákně tedy "Re: Připomínky k fóru") a zkopírovat si adresu toho odkazu.Mike píše:takový návrh
na offroadforu nám admin udělal značky příspěvků, takže se dá odkazovat přímo na konkrétní příspěvek pouhým kliknutím, bez nutnosti používat např.citaci
nešlo by to tu taky ?
( je to asi lepší než popisovat " bylo to o dvě strany vpředu, 4 příspěvěk" )
Zkoušel jsem se hrabat v kódu phpBB, ale žádný z mých zásahů nespěl k cíli, chtěl jsem totiž udělat odkaz z těch velkých šipek vlevo na seznamu nových příspěvků... Nepomohlo nic, cache to není, tu jsem mazal několikrát. Slibuju, že se na to přes víkend ještě podívám, včetně zvětšení těch malých šipek.jonáš píše:Tak to si zas přihřeju svý kafe: nešlo by ty šipečky udělat výraznější a větší, včetně obsahu a seznamu nových příspěvků? Kdo to má furt hledat a trefovat se
Tak první pozitivní zpráva, podařilo se mi vytvořit odkaz na poslední příspěvek v daném tématu z těch velkých šipek vlevo na stránce Zobrazit aktivní témata.Avantime píše:Zkoušel jsem se hrabat v kódu phpBB, ale žádný z mých zásahů nespěl k cíli, chtěl jsem totiž udělat odkaz z těch velkých šipek vlevo na seznamu nových příspěvků... Nepomohlo nic, cache to není, tu jsem mazal několikrát. Slibuju, že se na to přes víkend ještě podívám, včetně zvětšení těch malých šipek.jonáš píše:Tak to si zas přihřeju svý kafe: nešlo by ty šipečky udělat výraznější a větší, včetně obsahu a seznamu nových příspěvků? Kdo to má furt hledat a trefovat se