Jezdí se stále po dokončené levé polovině včetně obrusu a VDZ, probíhá pokládka ložné vrstvy AB na pravé polovině (hotovo cca 60 % dnes ráno).

A nemáte někdo podrobnější informace, kdy to SSUD na D10 bude? Intenzitou provozu a významem by si to zasloužila již dávno a na papíře je dálnicí už taky nějaký ten pátek.Martin z Ostravy píše:To funguje tam, kde je SSÚD nebo aspoň schopný majetkový správce. Tady absentuje krom toho prvního asi i to druhé.
V předloženém rozpočtu SFDI na příští rok se již objevil plán na další roky, a v tom už byl předpoklad na zajištění financí na doplnění některých SSÚD (včetně Brodců na D10). Myslím, že buď roky 2021 nebo 2022.Mroz píše:A nemáte někdo podrobnější informace, kdy to SSUD na D10 bude? Intenzitou provozu a významem by si to zasloužila již dávno a na papíře je dálnicí už taky nějaký ten pátek.Martin z Ostravy píše:To funguje tam, kde je SSÚD nebo aspoň schopný majetkový správce. Tady absentuje krom toho prvního asi i to druhé.
Třeba na portále Opravy samotného ŘSD:Mosquit píše:Potvrzuji, že je od Radonic na D10 uzavřeno. Já jsem všude viděl do 4.10.
https://www.plastika-sv.cz/wp-content/u ... 5%AF-F.pdfSměrový sloupek s ocelovým bodcem se zabudovává do krajnice zatlučením
ocelového profilu ve spodní části bodce. K zatlučení bodce se používá běžná
ocelová palice nebo speciální zatloukadlo dodávané výrobcem sloupku.
Sloupek je k bodci připevněn šrouby a matkami. Při vetknutí bodce do terénu krajnice
je nutné dbát na to, aby horní část kovového bodce byla osazena pod úrovní terénu
(byla kryta terénem) tak, aby při případném najetí vozidla na bodec sloupku nedošlo
k poškození pneumatiky vozidla.

já to jen provištělbalance píše:D10, oprava AB vozovky v úseku Hlavenec - Tuřice vpravo
Na úseku probíhá pokládka obrusné vrstvy v celé šíři pásu. Provoz ve směru na MB veden jedním pruhem v levém pásu.
Upozornění:
dnes 30.9.2019, v 11:00 hod. byl otevřen nájezd na D10, směr na Prahu, na EXIT 3 Praha Horní Počernice – Radonice, který byl uzavřen od 24.9.2019. Místo je již plně průjezdné.
Mapa uzavírek byla aktualizována.
http://www.bezpecnebrandysko.cz/mestska ... reni/mapa/
Nevím, jestli hned příští rok, ale určitě se to chystá, snad i dohromady s kabeláží (která tam dnes vůbec není) pro telematiku.1975 píše:nevyměněná svodidla uprostřed (určitě je začnou měnit příští rok a bude další uzavírka)