I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
-
1975
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
...taky jsem si říkal, jestli se mu někdo dostal do profilu, nebo jestli ten advent...
) Každopádně vám to z dalekého Práglu přejeme a doufáme, že se jednou takového dárku s pětkou na začátku taky někdy dožijeme.o)
-
PETR007007
1975 píše:...taky jsem si říkal, jestli se mu někdo dostal do profilu, nebo jestli ten advent...) Každopádně vám to z dalekého Práglu přejeme a doufáme, že se jednou takového dárku s pětkou na začátku taky někdy dožijeme.o)
Pánové, mýlíte se, můj názor se nezměnil směrem k vyděračům a jejich posluhovačům v žádném případě.
To ovšem neznamená, že na konci tohoto nechutného příběhu nemůžu udělat tečku.
Přesně tak jsem to chápal Petře, jak tvůj postoj k nim, ale hlavně tu finální TEČKU !
znacek na MUK Krpole pribyva jak hub po desti. Nove je uz 11 oznacena jako M uz od 1. kruhace za Globusem smerem na Opavu
Řekl bych, že už chybí jenom dostavět PHS, jinak vše pro zprovoznění by mělo být hotovo. Poslední info, co jsem našel, bylo ze 3. 11. z http://www.prodlouzena-rudna.cz/, kdy už se instalovaly svodidla (počítám s tím, že už jsou hotovy). Lávka se bude dělat příští rok, kdy se omezí provoz.
-
1975
3.11. na téhle stavbě je jako pravěk:o) Nemá někdo foto/info z dneška? Povyrostly PHS? Budou, a nejpozději 20.12. se otevírá?
na www.msstavby.cz někdo psal, že by se to mělo otevírat 20. 12. - tzn. za 10 dnů
V pondělí 9.12. svodidla ještě hotové nebyly, byly komplet natlučené středové a dělali krajní ve směru na Opavu, od Opavy krajní nebyly vůbec, nebyly ani osazené všechny sloupy PHS, ale blížili se lávce z obou stran. Bohužel jsem se tam dostal až docela pozdě a už se stmívalo, tak z fotek nic nebylo...
-
josefnovak
Mýtné pro vozidla nad 3,5 tuny se od 1. ledna 2020 rozšíří na dalších 868 kilometrů silnic I. třídy. Nově bude podléhat zpoplatnění například silnice I/11 Krásné Pole - Ostrava.
Více: Přehledně: Na těchto silnicích I. třídy budou od ledna kamiony také platit mýto
Více: Přehledně: Na těchto silnicích I. třídy budou od ledna kamiony také platit mýto
-
let_thomas
To si dělají srandu? Ještě to není dostavěné/zprovoznění a už se bude za ten úsek platit? Obchvaty měst mají být zdarma.
[quote="josefnovak"][/quote]
Krásné fotky, díky za ně
Krásné fotky, díky za ně
Tady není nejmenší důvod. Objížděl by to jenom úplný magor. I dopravce kolenovrt si umí spočítat, že ho mýto vyjde levněji, než ta objížďka městem.let_thomas píše:To si dělají srandu? Ještě to není dostavěné/zprovoznění a už se bude za ten úsek platit? Obchvaty měst mají být zdarma.
od otevření bude stejně zákaz nad 12t už před Globusem, takže ta objížďka by vyšla dráž než mýto (a městská či PČR budou úřadovat)
Našel jsem video z 10. 12. -> https://www.youtube.com/watch?v=jmaUx0JlgMU
KONEČNĚ DOBRÁ ZPRÁVA: Prodloužená Rudná bude do konce příštího týdne otevřena. Právě to potvrdil hejtman MSK Ivo Vondrák
Zdroj: https://www.facebook.com/pg/televize.polar/posts/
Zdroj: https://www.facebook.com/pg/televize.polar/posts/
Aktuální termín je 19. 12. v 9:30.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
to už mám pít v práci ten den? Sakra, ještě že u nás se to nehlídá.
Pil bych až doma po projetí úseku. Z takovou by sis ten slavnostní okamžik nevychutnal vůbec.
D47 už máme, teď ještě D48
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
neboj, do té doby bych vystřízlivěl, ale vážně - bylo to myšleno jako vtip, ale zapít by se to stejně měloLenny píše:Pil bych až doma po projetí úseku. Z takovou by sis ten slavnostní okamžik nevychutnal vůbec.
Proč pít? Já si na oslavu u PHS VŽDY pořádně zatroubím. 
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Mapy.cz mají na vrstvě panorama aktuální průjezdy ze 14.11. v oblasti Pustkovce a Poruby a na mostě před Globusem už jsou vidět nalajnované čáry na Prodloužené Rudné. Musím, říct že kluci z Map makají v mnohem vyšším tempu než kluci v Gogglu, kde nejsou schopni zaktualizovat ani letecké mapy, které se fotili loni na přelomu jaro/léto. Např. in line park ve Víkovicích tam mají ještě bez kopnutí do země a ten se otevíral už loni v létě. seznam maká líp než google, přesto pořád slyším o tom, jak ta naše produktivita práce je nižší než ve vyspělých zemích.
-
theodor less
Produktivita je vztah mezi výsledkem a energií potřebnou k dosáhnutí tohoto výsledku.rumpeak píše: seznam maká líp než google, přesto pořád slyším o tom, jak ta naše produktivita práce je nižší než ve vyspělých zemích.
Pokud google investuje méně práce při srovnatelném výsledku, má vyšší produktivitu právě google.
ŘSD uzavřelo dnes se zhotovitelem akce “I/11 Ostrava, prodloužená Rudná” dodatek o dokončení všech potřebných prací umožňující zprovoznění této stavby ve výrazně zkráceném termínu. V současné době se provádí všechny kroky vedoucí ke zprovoznění stavby už ke konci příštího týdne.
https://twitter.com/MatlRadek/status/12 ... 2385300484
https://twitter.com/MatlRadek/status/12 ... 2385300484