To je z médií:martini píše:Kdo mluvil o zastavení stavby?
EK pozastavila posuzování stavby D8, její otevření se odkládá
EU se zdráhá v Česku platit dopravní stavby, bojí se zelených aktivistů
To je z médií:martini píše:Kdo mluvil o zastavení stavby?
Ale ono se to kur*a děje, a někdy nejen topivko píše:Podaná správní žaloba nemá bez dalšího vliv na právní moc SP (viz § 73 soudního řádu správního), takže bych okamžitě po nabytí právní moci SP začal stavět a nepřestal bych, dokud nedostanu pravomocný rozsudek soudu o zrušení SP, nebo pravomocné rozhodnutí o odložení vykonatelnosti SP. Proč se tohle kur*a neděje?
Myslím, že moc často ne. D8 je kvůli CHKO poměrně výjimečnej případ.pivko píše:Další věc, která by mě zajímala je, jak často správní soudy vydávají ta rozhodnutí o odložení vykonatelnosti.
Podle mě to jinými slovy znamená, že minimálně do voleb se nic nemění a současná vláda bude financovat pokračování výstavby i za cenu, že by se EK eventuálně mohla rozhodnout projekt nepodpořit.tisková zpráva MD píše:Zpochybňování projektu D8 je však vzhledem k jeho dopravnímu významu, veřejné prospěšnosti, důkladné přípravě, mnohaletému projednávání, vysoce nadstandardním environmentálním zmírňujícím opatřením a velké rozestavěnosti naprosto neodůvodnitelné...
Vzhledem k tomu, že projekt D8 úsek 0805 splňuje dle názoru ministerstva všechna ustanovení evropské legislativy a riziko zahájení infringementu kvůli D8 považuje za minimální, jsou ze strany ministerstva dopravy činěna veškerá opatření s cílem získat v rámci procedury EU Pilot souhlasné stanovisko se spolufinancováním projektu z Fondu soudržnosti.
Po volbách předpokládaná vláda už zapojuje své europoslance (viz Váš odkaz na ČT24) a bude také dělat tlaky v Bruseli. I když je nemám rád, myslím si, že na tomto poli mají mnohem větší šanci uspět, než současná nebo předchozí vláda, takže se snad D8 dočkáme už v roce 2011 (a EU něco přidá).andy píše:V rozpočtu ty peníze jsou, akorát hrozí, že EU oproti předpokladu část vynaložených nákladů Česku nakonec neproplatí. Takže jde hlavně o to, jak se k tomu postaví vláda. .... Podle mě to jinými slovy znamená, že minimálně do voleb se nic nemění a současná vláda bude financovat pokračování výstavby i za cenu, že by se EK eventuálně mohla rozhodnout projekt nepodpořit.
Větišna příjezdových cest je označena zákazem vjezdu mimo vozidla stavby, nicméně pokud se člověk neprochází přímo po staveništi, tak se to dá celkem obstojně projít pěšky. To nejzajímavější je přístupné od Velemína a od Prackovic.Dan píše:Doufám, že píšu do správného tématu...
Chci si zajet nafotit průběh stavby D8, hlavně mosty Oparno a Chotiměř...jsem z Prahy, takže to v dané lokalitě moc neznám, a nevím, kudy a kde se dá dobře ke stavbám zajet, abychom mohl bez problémů fotit a jestli se tam taky dá někde slušně zastavit s autem?
Doufám že na to nemají grant nebo dotaci.To by už byl vrchol.Pime píše:Rozklad cast F mimo tunel
20.4 povolilo MD rozklad viz http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/3611EB6 ... ozklad.pdf
Jsem zvedavy kde na to ti ekologove berou penize.
Vzdyt kazda pravni pomoc neco stoji.
Pokud na to nemají grant, tak to mohou platit z "odstupného" za zrušení nějaké námitky/žaloby. nejsem si jistý, ci by bylo lepší.Sosa píše:Doufám že na to nemají grant nebo dotaci.To by už byl vrchol.Pime píše:Rozklad cast F mimo tunel
20.4 povolilo MD rozklad viz http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/3611EB6 ... ozklad.pdf
Jsem zvedavy kde na to ti ekologove berou penize.
Vzdyt kazda pravni pomoc neco stoji.