0805 Lovosice – Řehlovice

Praha – Ústí nad Labem – Německo
Odpovědět

Jak dlouho bude nový úsek otevřen?

den
0
Žádná hlasování
několik dní
4
3%
týden
2
2%
měsíc
17
13%
rok
9
7%
několik let
23
18%
na věky
71
56%

Celkem hlasů: 126

Beruška

Re: 0805 Lovosice - Řehlovice

Příspěvek od Beruška »

K článku v dnešním idnesu už snad není co dodat. :oops: "Je fajn", že žaloby posílají lidé, kteří v dané oblasti nebydlí a ani jí pravidelně denně neprojíždějí.
http://ekonomika.idnes.cz/ohromny-dalni ... nomika_spi
Možná by bylo dobré do hlasování přidat ještě položku "Nikdy"
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Je dobře, že se konečně investor nebojí říct jaká je skutečnost na plnou hubu, protože to je jediné co teď stavbě může pomoct - velký tlak veřejnosti a zájem lidí na nejvyšších místech...

Stačí se podívat na reakce všude možně a je velmi dobře vidět jaké "renomé" si tímto vším Děti země udělali, všechno má zkrátka své meze...
jodran

Příspěvek od jodran »

Nedá se říci nic jiného....Ekoteroristi, Klaus má pravdu...všechny bych je nacpal do domků u současné komunikace a vypojil eletroměry :kladivo:
Beruška

Příspěvek od Beruška »

Nehledě k problémům s dopravou a bydlením v dotčených vesnicích nejvíce na prodlužování příp. zastavení stavby doplatí právě ta chráněná příroda. Stav rozestavěnosti je takový, že v případě zastavení stavby to nikdo do původního stavu nedá (a myslím, že se o to ani pokoušet nebude) a kdysi krásné Středohoří zůstane rozbombardované, jako po válce. Kdyby se však stavba rychle dokončila, tak dokončovací úpravy mohou mnohé škody alespoň částečně napravit. Auta projíždějící po stávajících komunikacích při stálém brždění, řazení, rozjíždění atd produkují nesrovnatelně více škodlivin, které jdou do ovzduší, než kdyby plynule projela CHKO a rychle zmizela v dáli.
Majkl

Příspěvek od Majkl »

Nikomu nic špatného nepřeju ale ... patrik by si zasloužil ... . Věřím, že teď už je to za tak únosnou hranicí, že se to dostaví, podpora a tlak bude tím větší. Snad si to lidi uvědomí a pošlou konečně zelený ve volbách tam, kam patřej.

Pozn. mod.: Kucíí, i když nás to pěkně se*e, nepřehánějme to s tím co komu přejeme atp. Žijeme v 21. století.
Roy

Příspěvek od Roy »

Po přečtení článku na idnes se ve mě hnula žluč a mám touhu děti země nakopat na prdele. :evil:
Jako je pěkný že brání naši krajinu ,ale bydlet u kolon kamionů by asi z nich nikdo nevyměnil co ?
Petr M

Příspěvek od Petr M »

Sdílím stejné pocity jako většina na tomto fóru. Ale oč by byl život jednodušší a stavba rychlejší a levnější, kdyby soudy soudily v reálném čase ..
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Petr M píše:Sdílím stejné pocity jako většina na tomto fóru. Ale oč by byl život jednodušší a stavba rychlejší a levnější, kdyby soudy soudily v reálném čase ..
Tak pod tohle se podepíšu. Souhlasím s tím, že každý má právo vyjádřit svůj názor. Pokud soud zasedne v řádu týdnů, na první jednání vyslechne svědky a experty a na druhém vydá rozsudek, tak je vše tak jak má být. Pokud Děti Země prohrají během 1-2 měsíců svůj spor, odvolání bude vyřešeno během dalšího měsíce a pojedeme dál, tak ono je to brzy přestane bavit. Každý děláme co umíme, že? Ať soudy zrychlí a nebudou "zdržovací" žaloby, protože v reálu nic nezdrží. ;)
jodran

Příspěvek od jodran »

"nám šlo především o člověka...Kefalín tyhle starosti nechte jinejm, lídí je na světě jako sra..." Tady už nikdo nemůže vědět jaká lobby to je...zelená?? stavební?? V Čunkově zemi je mi na zvracení...a ryba smrdí od hlavy...naše vláda :crazy:
Majkl

Příspěvek od Majkl »

Omluva adminovi za můj prchlivý příspěvek. Vím, že člověk by si měl zachovat důstojnost, ale někdy je to sakra těžké. Obzvlášť když se přijde do styku s takovými "lidmi" jako jsou zelení
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Taky mám mnohdy "co dělat" abych se udržel, když ministr prohlásí, že není důvod něco nepovolit, ale on to nemůže s ohledem na stranu, která ho nominovala, udělat. Tak kruci, je členem vlády a má se řídit zákony této země a jednat v jejím prospěchu, nebo je "špehem" nastrčeným nějakou stranou a má chod této země bojkotovat? Není ten jeho postoj například důvodem k odmítnutí "odchodného", nebo jak se to jmenuje? To by si to možná totiž rozmyslel. :?
Majkl

Příspěvek od Majkl »

To MPMP: Však se ještě navztekáme, až se sejdeme ve vlákně ohledně 511. Tam to totiž zdaleka nekončí, ani po hlukových úpravách to tak snadné nebude.Šubrtka už je v plné zbroji. Ale to jsme v jiném vláknu.Nicméně oba případy spojují společné rysy lidské blbosti :D
Tachau

Obcas je lepsi delat kompromisy nez nestavet vubec

Příspěvek od Tachau »

D8-je ukazka jak funguje ceska statni sprava a justice. Urednici delaji chyby, soudci pomalu rozhoduji. A Ekologove se vezou na blbosti statni spravy. Jinak doporucuji se projet po nemecke A71 a zde stoji kvuli ekologum 9km dlouhy tunel, dalsi ma asi 3 km a pak je jeste jeden. Kdyby RSD a urednici kyvli na ten dlouhy tunel nebo zakopani dalnice pod zem, tak by se usetrilo hromada penez a nervu...
MPMP

Re: Obcas je lepsi delat kompromisy nez nestavet vubec

Příspěvek od MPMP »

Tachau píše:D8-je ukazka jak funguje ceska statni sprava a justice. Urednici delaji chyby, soudci pomalu rozhoduji. A Ekologove se vezou na blbosti statni spravy. Jinak doporucuji se projet po nemecke A71 a zde stoji kvuli ekologum 9km dlouhy tunel, dalsi ma asi 3 km a pak je jeste jeden. Kdyby RSD a urednici kyvli na ten dlouhy tunel nebo zakopani dalnice pod zem, tak by se usetrilo hromada penez a nervu...
A pravděpodobně by se zničilo CHKO, kvůli kterému byl ten tunel navržen (ono by to nad tím tunelem totiž docela pravděpodobně všechno uschlo). :P
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Jistě, zatimco nad současnejma tunelema a zářezama se nehne travička. Věříte tomu aspoň sám? 8-)
No jsem rád, pod dojmem fotek, že jsem ten Lovoš a Opárenský údolí zastih před třema lety ještě nenakrájený na plátky. Jeden lom na obzoru je čurda, to je jak na ksichtu pupínek, ale takovej řez napříč, to už je jiný kafe. Někomu se to prej líbí, řikaj tomu pírsing a brending a cojávimjakmádl.
Tachau

to MPMP

Příspěvek od Tachau »

no nevim takhle zakopana je i A10 Salzburg/Villach a normalne nad tim zakopem rostou stromy... Ale nejsem panbuh abych rozumel vsemu
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Silně závisí na geologii, takhle od stolu těžko soudit.
Království a půl princezny za 511.
Kuba

Příspěvek od Kuba »

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/2 ... drazi.html

je tam i pár fotek z cca minulého týdne.
MPMP

Re: to MPMP

Příspěvek od MPMP »

Tachau píše:no nevim takhle zakopana je i A10 Salzburg/Villach a normalne nad tim zakopem rostou stromy... Ale nejsem panbuh abych rozumel vsemu
Já taky ne, já to mám jen načtený, že právě tady ta geologie je právě taková, že bvy z tunelu byla perfektní meliorace celého okolí. pokud to prosazovači tunelu umějí vyvrátit pomocí faktů, tak proč ne, ale nic takového jsem nikde neviděl.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

A co dělali tolik let naše parlamentní strany, proč ještě dávno nepřišli a neschválili nějaké omezením této "zelené" buzerace? Taky nejsou úplně bez viny.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Nojo, ale pro ten současnej tunel na Kubačce a u Radejčína to nějakym zázrakem neplatí? A proč, zejména když jsou blíž k povrchu?
Spíš mam pocit, jak jsem kdysi ty studie čet, že někdo dopředu věděl, co má kde vyjít. Zasypávat se to přece stejně nebude.
Pime

Eliminace Patrika

Příspěvek od Pime »

Co kdyby jsme udelali fiktivni licitaci na eliminaci Patriky nechcete nekdo zalozit internetovou stranku treba dostane strach a necha toho. Zacinam na 1 Kc
nedopravak

Příspěvek od nedopravak »

co jsme to za stát, kde se může být zrušeno stavební povolení, i když stavba stojí x roků(to je na tom D8 ještě dobře)? v každém jiném normálním státě by nebylo možné ani tuto stavbu zahájit. možná bych těm ekoteroristům děkoval, protože aspoň odhalují český povolovací bordel. když vím, jak povolují stavební úřady, tak se mi zvedá žaludek. vůbec by nebyl problém vydělávat si peníze napadáním ÚR a SP.
ti ekoteroristé jsou jen kohoutek na hovnocucu. kdyby si úřady a politici ten hovnocuc nenaplnili, tak se dnes nemusíme brodit ve sračkách.
co mě sere na česku je to, že je odsuzován ten, kdo upozorní na problém a ne ten, kdo ho způsobil.
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

nedopravak píše:co mě sere na česku je to, že je odsuzován ten, kdo upozorní na problém a ne ten, kdo ho způsobil.
To ale v tomhle případě neplatí. Patrik to nedělá proto, aby upozornil na bordel. On systematicky napadá vše, co se týká výstavby dálnic. Bordel mu k tomu jen pomáhá.
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Nedopravaku, do kamene tesat. Když je bordel v přípravě, tak se pak nemůžeme divit. Kdo jiný už má zákony dodržovat než státní orgánové. Mimochodem možnost 2012 jsem zaškrtl již kdysi dávno, a nakonec to vypadá jako optimistický termín... :(
Království a půl princezny za 511.
Odpovědět

Zpět na „D8“