http://ekonomika.idnes.cz/ohromny-dalni ... nomika_spi
Možná by bylo dobré do hlasování přidat ještě položku "Nikdy"
Tak pod tohle se podepíšu. Souhlasím s tím, že každý má právo vyjádřit svůj názor. Pokud soud zasedne v řádu týdnů, na první jednání vyslechne svědky a experty a na druhém vydá rozsudek, tak je vše tak jak má být. Pokud Děti Země prohrají během 1-2 měsíců svůj spor, odvolání bude vyřešeno během dalšího měsíce a pojedeme dál, tak ono je to brzy přestane bavit. Každý děláme co umíme, že? Ať soudy zrychlí a nebudou "zdržovací" žaloby, protože v reálu nic nezdrží.Petr M píše:Sdílím stejné pocity jako většina na tomto fóru. Ale oč by byl život jednodušší a stavba rychlejší a levnější, kdyby soudy soudily v reálném čase ..
A pravděpodobně by se zničilo CHKO, kvůli kterému byl ten tunel navržen (ono by to nad tím tunelem totiž docela pravděpodobně všechno uschlo).Tachau píše:D8-je ukazka jak funguje ceska statni sprava a justice. Urednici delaji chyby, soudci pomalu rozhoduji. A Ekologove se vezou na blbosti statni spravy. Jinak doporucuji se projet po nemecke A71 a zde stoji kvuli ekologum 9km dlouhy tunel, dalsi ma asi 3 km a pak je jeste jeden. Kdyby RSD a urednici kyvli na ten dlouhy tunel nebo zakopani dalnice pod zem, tak by se usetrilo hromada penez a nervu...
Já taky ne, já to mám jen načtený, že právě tady ta geologie je právě taková, že bvy z tunelu byla perfektní meliorace celého okolí. pokud to prosazovači tunelu umějí vyvrátit pomocí faktů, tak proč ne, ale nic takového jsem nikde neviděl.Tachau píše:no nevim takhle zakopana je i A10 Salzburg/Villach a normalne nad tim zakopem rostou stromy... Ale nejsem panbuh abych rozumel vsemu
To ale v tomhle případě neplatí. Patrik to nedělá proto, aby upozornil na bordel. On systematicky napadá vše, co se týká výstavby dálnic. Bordel mu k tomu jen pomáhá.nedopravak píše:co mě sere na česku je to, že je odsuzován ten, kdo upozorní na problém a ne ten, kdo ho způsobil.