Do konce roku

Mě asi už rupne cévka .. tahle stavba má pravomocné UR od 11/2018 !! V 06/2020 by čistopis DSP, obvykle na jiných stavbách tou dobou dobíhá majetkoprávní příprava a chystá se na žádost o SP. Tady to bude trvat rok a půl od čistopisu DSP než se
vůbec požádá o SP (do konce 2021), takže lze předpokládat tendr někdy v roce 2022, s posuny min. půl roku, takže reálné zahájení stavby JARO 2023, u stavby, která má od 2018 územní rozhodnutí a je to priorita ČR a NIKDO JI NEBLOKUJE

Já fakt nevím, tohle by mělo být na vyhazov .. nicméně ať si ŘSD zkusí někde něco vykládat o odporu a blokaci dálnic, když státní priorita stojí kvůli neschopným lidem ve vlastních řadách .. tady už to totiž není ani o těch úřadech
Proč se tady nemůže využít nové legislativy = že s vydaným SP na ŘSD přechází i pozemky pro stavbu ?
Tuhle část D35 bylo hodno stavět tak nějak do roku 2024/25, protože pak mají přijít na řadu projekty za desítky mld Kč (D11, D0, možná D3, D35 k Mohelnici) .. jsem zvědav, za co se to bude stavět
Když teď tak pozoruji, jak se ŘSD a MD všude chlubí, co vše je rozestavěno, nějak k tomu neříkají, že z 90% je ten stav rozestavěnosti nezměněn už tak 2 roky. Letos se toho má opravdu dost otevřít, nicméně takové číslo by bylo potřeba min. každý rok i zahájit. A jestli bude trvat i tahle "levnější" část D35 takhle dlouho, tak se z prioritních dálnic do 5 let nepostaví ani metr.

A tady to opravdu není o ničem jiném, než o neschopnosti ŘSD. Docela lituji těch vět, co jsem napsal v jiných vláknech, že se ŘSD zlepšuje...
Jestli si to přečte martini: prosimtě, je reálné, že se příprava PPP pro tenhle úsek + ty k Mohelnici rozběhne nejpozději tento rok, pokud bude doporučena ? Jedině takhle by to asi dávalo smysl. Nedokážu si představit, že by se někdy v 2023 začalo s PPP a tenhle úsek čekal další rok dva na realizaci