Armují/betonují se opěry/podpěry ... různá fáze rozpracovanosti.Martin z Ostravy píše:A jak to vypadá u Uherska? Už se něco děje?
[D35] Opatovice – Časy – Ostrov
Re: [D35] Opatovice – Ostrov
Potvrzuji. Projížděl jsem tam včera. Dle mého letos ještě hravě stihnou betonáž opěry za silnicí spojující nádraží a Turov. Možná i pilíř hned vedle trati, ale tam bych si tím úplně jistý nebyl (ještě se nearmuje). Jinak estakáda přes Loučnou se taky rýsuje slibně. Přes ten koridor to bude zkrátka těžší šichta.balance píše:Armují/betonují se opěry/podpěry ... různá fáze rozpracovanosti.Martin z Ostravy píše:A jak to vypadá u Uherska? Už se něco děje?
V Polabi je mirna zima vzdy.Aram96 píše:Letos bych na mírnou zimu popravdě moc nesázel, podle toho jaký rok byl doteď...
Aktuální stav
Bohužel z důvodu chyby SD karty se zachytila z úseku Opatovice - Časy, jen část Rokytno - Časy. A vše jen ve 720p. Příště to snad bude lepší
Bohužel z důvodu chyby SD karty se zachytila z úseku Opatovice - Časy, jen část Rokytno - Časy. A vše jen ve 720p. Příště to snad bude lepší
balance píše:Aktuální stav
Bohužel z důvodu chyby SD karty se zachytila z úseku Opatovice - Časy, jen část
Ach jo... Neměla by být na té stavbě nějaká technika a dělníci, aby se to podařilo stihnout? Stav po Časy je ještě tristnější než jsem čekal...
Pazve navnadil snímky od mostu v Časech, ale naprostá většina nasnímaného úseku má do tohoto stavu ještě strašně daleko... Obávám se, že místo urychlení úseku Časy-Ostrov dojde ke zpoždění úseku po Časy pod záminkou, že se otevřou až oba úseky naráz... U D4 u Dubence jsme také tak dlouho nevěřili, že to jde stihnout, až jsme zjistili, že se stíhat nebude. Tady to navíc půjde hodit na agresivní vodu, byť tentokrát povrchovou.. 
OT přesunuto do koše - MzO
OT přesunuto do koše - MzO
pokládka MZK v km cca 12,100
- Přílohy
-
- 20201124_105209.jpg (298.31 KiB) Zobrazeno 5778 x
pohled od km 13,200 směrem k Časům - ještě nehotový násyp
- Přílohy
-
- 20201124_103322.jpg (289.02 KiB) Zobrazeno 5778 x
pohled na SO 212 - most přes Brodecký potok
- Přílohy
-
- 20201124_103239.jpg (290.02 KiB) Zobrazeno 5776 x
SO 212 - základ opěry O4
- Přílohy
-
- 20201124_103450.jpg (306.03 KiB) Zobrazeno 5775 x
rozestavěný SO 224 - nadjezd na silnici III/29817
- Přílohy
-
- 20201124_100305.jpg (325.77 KiB) Zobrazeno 5778 x
od 26.11. by měla probíhat pokládka VMT na dalším úseku - cca 12,100 až 12,610 na pravém jízdním pásu a potom to samé vlevo
Pazve díky za fotky, dokonce i s místy krásně modrým nebem. První foto s MZK mě příjemně naladilo, ale postupně se fotky "horšily". SO 224 vypadá, že začali "včera". No, na D11 taky ještě nekopli do země s nadjezdem na silnici do Světí ("Michalův most") a tam by mělo dojít k ÚP podstatně dříve. Takže nestahujme kalhoty,....
Obávám se, že vyjma "mého" mostu do Světí tady už není ani s 1106 co srovnávat... Tohle je rok před zprovozněním fakt hooodně pozvolné tempo. A jak jsem psal výše, hlavně na stavbě není moc vidět někoho, kdo by na tom mohl něco změnit...Pazvemu každopádně patří díky za fotky 
U mostů je smůla v tom, že se muselo dlouho čekat na konsolidaci násypů - někde až 6 měsíců, potom odtěžit, vyvrtat piloty, a potom teprve moct začít stavět most. Na zatím "hrozném" SO 224 by se nosníky měly usazovat koncem února, i když to tak nevypadá.
výztuž přechodové desky SO 211
- Přílohy
-
- 20201124_110101.jpg (347.08 KiB) Zobrazeno 5346 x
připravené výztuže obou přechodových desek k betonování
- Přílohy
-
- 20201124_105859.jpg (97.39 KiB) Zobrazeno 5345 x
Mohu mít dotaz, zda se letos zprovozní most na I/36 za Časy? Mám za to, že je tam povolená uzavírka do konce roku, tak by mě zajímalo, zda se to stíhá.
letos určitě ne; 12.11. se betonovaly mezilehlé monolitické části příčníků na pilíři - teprve po 28 dnech a určité pevnosti se může předepnout kabel spojitosti skrz nosníky, potom po nějaké době (injektážní malta musí mít stanovenou pevnost) se může betonovat mostovka a příčníky na opěrách; potom izolace, římsy, vozovka, svodidla .....
Pazve, klobouk dolů za bleskovou informaci !
To máš na stole harmonogram všech SO ? 
Podle dnešního průjezdu z Opatovic po Časy mi dle odhadu přijde, že je tam teď největší frmol za celou dobu výstavby. Techniky v pohybu vážně dost.
Já se jim nedivím, když viděli ta dvě videa od balance .....
Octavia 1.6 >>> Octavia 1.4 TSI
2 bhs : Tak to je fakt dobrá hláška... 
Tak potvrzeno dnešní úřední deskou kraje, termín uzavírky prodloužen do 30. 6. 2021. Snad to ale stihnou dříve, jelikož odtěžení a následné dokončení trasy dálnice taky něco zabere. Měli by pak na práce jen půl roku, aby se stihlo otevřít v deklarovaném prosinci.pazve píše:letos určitě ne; 12.11. se betonovaly mezilehlé monolitické části příčníků na pilíři - teprve po 28 dnech a určité pevnosti se může předepnout kabel spojitosti skrz nosníky, potom po nějaké době (injektážní malta musí mít stanovenou pevnost) se může betonovat mostovka a příčníky na opěrách; potom izolace, římsy, vozovka, svodidla .....
SO 208 - most přes potok Smrčinka a biokoridor čekající na nosníky - pohled směr Časy
- Přílohy
-
- 20201109_140222.jpg (368.62 KiB) Zobrazeno 4270 x