Tomkovo náměstí
Re: Tomkovo náměstí
Rád bych připomněl, že za Deštruktu to podával právník Váhostavu.
Likasi díky, to mi totálně uniklo ! Předpokládám, že tady je situace trochu jiná...
Ano tehdy to byl právník co zastupuje Vahostav, takže ještě může být veselo.
Však právě..kot píše:Arame, ty jednotlivé ceny jsou na takovouto celkovou cenu tak blizoučko, že snad ani nelze ÚOHS s ničím oslovit... Na druhou stranu tu v Brně byla i ta Deštrukta.
Re: VMO: Rokytova
RM na Twitteru sdělil, že námitky TJ Sokol se týkají vedlejších stav. objektů a jsou technicky řešitelné, neohrozí to zahájení stavby ...Brnak46 píše: http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 71#p226271
Podle letáku “ K vydání SP na 52 SO došlo 4. 8. 2020. Dne 9. 12. 2020 však MM Brna zveřejnil informaci o dvou podaných odvoláních proti vydanému SP (na 12 stavebních objektů).”
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
-
goldfinger
Odvolání směřují např. proti způsobu propojení ulic Kaloudova a bratří Mrštíků, uspořádání ulice bratří Mrštíků apod. Hlavní trasy se netýkají. Je to opačná (lepší) situace, než svého času na Žabovřeské.
Blbě se zeptám. Takže když se Sokol protáhne tak se to otevře bez tehle rampy ?
- Přílohy
-
- sokol.jpg (89.59 KiB) Zobrazeno 5545 x
-
goldfinger
Tato rampa vede přes tělocvičnu, která se zbourá a sokolům se postaví nová. Co si vybavuju text odvolání (viděl jsem ho na úřední desce magistrátu), problémem jsou ulice bratří Mrštíků a propojení s Kaloudovou.
Takže možnost zdržení výstavby VMO není kvůli VMO samotnému, ale pro to aby byl připojen developerský plán nové zbrojovky?
Myslím že rampa bude docela podstatná část hlavní trasy.
Ve vizualizaci to není, ale v letáku je vzadu za bývalými kurty těsně u vody nějaký chodník či cesta a lávka na druhou stranu. To bude ta propojka o které píší výše, tak tipuju něco okolo toho.
Jinak jsme ve špatném vlákně, tohle je Rokytova ne Tomkáč
Ve vizualizaci to není, ale v letáku je vzadu za bývalými kurty těsně u vody nějaký chodník či cesta a lávka na druhou stranu. To bude ta propojka o které píší výše, tak tipuju něco okolo toho.
Jinak jsme ve špatném vlákně, tohle je Rokytova ne Tomkáč
Pánové, nemáte někdo vizualizaci + fotky? Od doby co nefunguje projektový web Brna na původní VMO není žádné místo, kde by to bylo hezky pohromadě. A i nový web VMO stojí dost za prd. Vím, že i zde se řešilo více variant. Z letáku se toho taky moc detailněji vyčíst nedá
Ríd bych třeba viděl napojení na Rokytove více v detailu. Platí ještě vůbec původní vizualizace, které pro Brno kdysi zpracovalo studio Wave?
Tahle rampa je vidět na mapy.cz. Myslím, že je tam zakreslená správně, a je tam pěkně vidět, které současné pozemky zasahuje.
https://mapy.cz/s/kuhufacosa
https://mapy.cz/s/kuhufacosa
Do facebookové skupiny Juliánov Brno přidal kdyžtak místostarosta Kunc tyto výkresy z dokumentace pro stavební povolení z 2018.M4t3s píše:Pánové, nemáte někdo vizualizaci + fotky? Od doby co nefunguje projektový web Brna na původní VMO není žádné místo, kde by to bylo hezky pohromadě. A i nový web VMO stojí dost za prd. Vím, že i zde se řešilo více variant. Z letáku se toho taky moc detailněji vyčíst nedáRíd bych třeba viděl napojení na Rokytove více v detailu. Platí ještě vůbec původní vizualizace, které pro Brno kdysi zpracovalo studio Wave?
https://imgur.com/a/Au7hT6N
Já mám především obavy z toho, aby ty jednopruhové rampy pobraly dopravu VMO (provazníkova) - Svatoplukova. Tam půjdou prakticky 3 pruhy do jednoho (2 z husovického tunelu+1 z Tomkáče). Byť nějaká část dopravy pojede samozřejmě rovně dál až na Rokytovu.
-
johnnyBgood
No nevím, dle toho nákresu to vypadá, že rampa zůstane dvoupruhová až na Svatoplukovu nebo ne?
Mě by spíš zajímalo jak se bude proplétat přímý směr ze Svatoplukovy do Obřan a jak se na to napojí sjezd z VMO ve směru od Tomkáče na Karlovu, z toho nákresu mi nějak moc nevyplývá co bude v jaké výškové úrovni nebo jestli se tam dokonce pod VMO všecko takhle bude křížit ve stejné úrovni...?
Mě by spíš zajímalo jak se bude proplétat přímý směr ze Svatoplukovy do Obřan a jak se na to napojí sjezd z VMO ve směru od Tomkáče na Karlovu, z toho nákresu mi nějak moc nevyplývá co bude v jaké výškové úrovni nebo jestli se tam dokonce pod VMO všecko takhle bude křížit ve stejné úrovni...?
Já nereagoval na ty výkresy, na ty koukám až teď, viděl jsem dříve vizualizaci a tam byla jednopruhová právě. Ono po dostavbě další části VMO to bude samozřejmě stačit.
Odpověď na tvůj dotaz je, že to je ve stejné úrovni a mají tam být světla
Odpověď na tvůj dotaz je, že to je ve stejné úrovni a mají tam být světla
Trochu mě svrbí prsty tomu udělat web jako Žabovřeské, bohužel i s ní nestíhám, takže bych to akorát flákal.
Web je perfektní, prosím za pokračování Tomkáče.Warcz píše:Trochu mě svrbí prsty tomu udělat web jako Žabovřeské, bohužel i s ní nestíhám, takže bych to akorát flákal.
-
komeťák777
Taky MMMMMOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCC prosím

Jestli to pomůže rozhodování, tak já jsem taktéž jednoznačně pro !!Warcz píše:Trochu mě svrbí prsty tomu udělat web jako Žabovřeské, bohužel i s ní nestíhám, takže bych to akorát flákal.
Warczi, bylo-li by to možné, rovněž bych poprosil, ať se do toho dáš....
A já přidám motivaci, až se otevřou hospody tak tě zvu na pivko a nebude jen jedno. 
-
komeťák777
Já tě zvu ke mně do hospody
Pánové nejde to. Možná to zní nelogicky ale ja mam více času fotit Žabovřeskou, než dávat informace na web
Jak je to možné ? No mám malého raubíře ( https://www.youtube.com/watch?v=RvBNIjO ... e=youtu.be ) a VMO kilometr od baráku, takže chodíme na procházky. Vytáhnu mobil, nafotím, nahraju na web hotovo. Když jsou nějaké změny tak musím k PC nahrát to a zpracovat a to už žere čas.
Pokud máte někdo stavbu kousek založte nějakou fotogalerii třeba na Rajčeti a jenom to tam hrňte ono to bude bohatě stačit.
Pokud máte někdo stavbu kousek založte nějakou fotogalerii třeba na Rajčeti a jenom to tam hrňte ono to bude bohatě stačit.
Chápu. V tom případě se těším, jak budu hltat Žabovřeskou až se to rozjede