Martini, myslím si, že většina členů tohoto fóra si váží nejen výsledku PPP, ale i tvé práce a úsilí, které jste s dalšími členy týmu museli vynaložit na to, aby vše bylo dotaženo do úspěšného konce.martini píše:Chci se zde právě bavit věcně a bez emocí, ale jestli zde nechápeme základní věci, jako je hodnota peněz v čase, diskontování, to, že náklady stavby nejsou vše, že dálnice s sebou snáší i provozní a údržbové náklady, které jsou také nemalé, tak opravdu je třeba si říci, co mě zajímá a nebo jestli to chcete z principu jen hanit. Jo, možná jsem podrážděn tím, že podobných debat jsem za poslední týdny absolvoval nespočet, abychom to v té PSP urvali a už mě to hodně unavovalo...theodor less píše:martini píše:- obdivoval jsem tvou noblesu, i na přidrzlé názory jsi odpovídal věcně a bez emocí
- spolu s michalem jsme objevili další přednost PPP; státu na "rozkoukání" a orientaci v závadách nestačí 120 měsíců. Za tak krátkou dobu nestihá reklamovat. Potřebuje cca 25 let
- laickým pohledem to vypadá takto: My vám to postavíme za 10,8 mld. Jo, a ještě nám dejte 4 mld. kdyby jsme něco zpackali.
kteří buď vůbec nesouhlasí s PPP, nebo mají jiné ekonomické představy o tomto potřebném projektu.