Jenže u nás nejsme v Rakousku. Vzhledem k tomu, že do zprovoznění zbývají necelé 3 týdny a nijak se napojení nerýsuje, tak se obávám, že to neví ještě ani ŘSD. Původně měl být obchvat Lubence delší směrem na Prahu, tak je možné, že během změny projektu na to napojení zapomněli. Jsem zvědav. Snad se mýlím. Při zálibě v ŘSD v nekončících antických dramatech jako na D3 u Tábora se v koutku duše obávám zprovoznění až někdy v roce 2030....michal píše:Já si pamatuji, jak jsem jezdíval kolem konce rakouské A5 směr Mikulov, a také to nedávalo ze stavu staveniště vůbec smysl, jak to provizorně ukončí. A pak to najednou měli.
D6 Lubenec - obchvat
Re: D6 Lubenec - obchvat
Zrovna ten úsek vedle dál ku Praze by ani nevadil, kdyby byl až v 2030. 
Ve čtvrtek jsem tam jel a to napojení se už velmi jasně rýsuje. Vypadá nějak takhle https://mapy.cz/s/kofuvavohu
A nepřijde mi ani nijak extrémně strmé. Související zemní práce se stihly velmi rychle, protože o týden dřív to opravdu ještě poznat moc nebylo. Je kvůli tomu zúžená už tak dost úzká I/6 v daném místě (S7,5 ?). Zrovna jsem zažil, když tam projížděl kombajn, musel se zastavit provoz v protisměru.
A nepřijde mi ani nijak extrémně strmé. Související zemní práce se stihly velmi rychle, protože o týden dřív to opravdu ještě poznat moc nebylo. Je kvůli tomu zúžená už tak dost úzká I/6 v daném místě (S7,5 ?). Zrovna jsem zažil, když tam projížděl kombajn, musel se zastavit provoz v protisměru.
Takhle to určitě být nemůže, to byste skončil nad dálnicí nahoře nad opěrnou zdí uvozující dálnici, tak 5-10 metrů nad niveletou dálnice. Směrem k dálnici je pak ten 5-10 metrů vysoký "schod". Právě proto je to lidem divné, jak to chtějí napojit.Jirka L píše:Ve čtvrtek jsem tam jel a to napojení se už velmi jasně rýsuje. Vypadá nějak takhle https://mapy.cz/s/kofuvavohu
Chápu ale, že to má patrně být asi o kus dál směrem ku Praze, než jak je v obrázku.
Možná nějak takhle
https://mapy.cz/s/cumegatavo Ono se to špatně odhaduje. Každopádně pro pokračování dalšího úseku to překážet nebude.
https://mapy.cz/s/cumegatavo Ono se to špatně odhaduje. Každopádně pro pokračování dalšího úseku to překážet nebude.
video za červenec
Asi od včerejška už probíhá napojování nového úseku na ten "starý" Lubenec - Bošov, což se neobejde bez úplné uzavírky, která tedy asi potrvá až do zprovoznění...?
Na dopravniinfo.cz ani čárka :/ (Edit: po upozornění už tam cosi je)
Na dopravniinfo.cz ani čárka :/ (Edit: po upozornění už tam cosi je)
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Je tam - Od 17.8 do 31.12 - dopravní omezení, bez bližších podrobností.Majkii píše: Na dopravniinfo.cz ani čárka
Od dnešních 16:26 uzavřeno, podle všeho se jezdí přes Libkovice i přes Bošov. Exit Bošov uzavřen.
Na dopravniinfo.cz už to je
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (62.68 KiB) Zobrazeno 7269 x
16:26 je čas vzniku události v systému, chvilku před svým zdejším příspěvkem jsem to na dopravniinfo hlásil přes formulář...Jirka L píše:Od dnešních 16:26 uzavřeno, podle všeho se jezdí přes Libkovice i přes Bošov. Exit Bošov uzavřen.
Reálně uzavřeno bylo už včera, hlásilo to hned několikero uživatelů Waze.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Holt jsou WAZisti zřejmě dobrej oddíl...
RM dnes na Twitteru:
Zveme Vás na den plný zážitků, který se uskuteční v sobotu 21. srpna od 10 - 17 hodin. Projděte se jako 1. po nově otevřeném úseku dálnice D6 Lubenec - obchvat. Bohatý program s hudbou a občerstvením myslí na děti i dospělé. Dálnici můžete projet na koloběžce, kole či bruslích.
Přijďte si prohlédnout své nové pracoviště… 
Služba na 4 km úseku, to je slušný
Vlastně asi 8 km, i s tím předcházejícím úsekem. Ale chápu, že se to asi bude týkat i navazující "jedničky" dokud nebude dálnice.
A ještě zpátky, a hned je to 16 km 
Zajímavý na tom je i to, že krajská policie z Varů nabírá lidi do oddělení, které je mimo Karlovarský kraj v Ústeckém kraji.
zrejme nabizi karlovarsky platy 
Otevřením obchvatu Lubence překročí hotové úseky D6 délku 90 kilometrů.
Jan Šindelář sindelar_jan
28 komentářů
Pětikilometrový obchvat Lubence na dálnici D6 je po více než třech letech budování téměř hotov. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) jej otevře 31. srpna odpoledne, ceremonie se stříháním pásky začne podle pozvánky ve 14:00. Obchvat měl být podle původních plánů otevřen už v první polovině roku.
Obchvat uleví řidičům a především obyvatelům Lubence v Ústeckém kraji. Staví jej konsorcium firem Swietelsky a Strabag, které zakázku získalo s cenou 1,038 miliardy, skončilo druhé v pořadí. Na trase jsou čtyři dálniční mosty a jedna mimoúrovňová křižovatka....
https://zdopravy.cz/obchvat-lubence-na- ... den-89290/
Jan Šindelář sindelar_jan
28 komentářů
Pětikilometrový obchvat Lubence na dálnici D6 je po více než třech letech budování téměř hotov. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) jej otevře 31. srpna odpoledne, ceremonie se stříháním pásky začne podle pozvánky ve 14:00. Obchvat měl být podle původních plánů otevřen už v první polovině roku.
Obchvat uleví řidičům a především obyvatelům Lubence v Ústeckém kraji. Staví jej konsorcium firem Swietelsky a Strabag, které zakázku získalo s cenou 1,038 miliardy, skončilo druhé v pořadí. Na trase jsou čtyři dálniční mosty a jedna mimoúrovňová křižovatka....
https://zdopravy.cz/obchvat-lubence-na- ... den-89290/
Nebo karlovarský oplatkyJiVi píše:zrejme nabizi karlovarsky platy
Hranice krajů (Seznam/Google)
2 dondr : Díky za vše vysvětlující fota .
Prosím tě, přidej ještě finální stav po otevření...
Seznam - Mapy.cz hlásí připraveno…