Mike píše:ta TOPka to je joke ?
já myslel, že jsou tu rozumní lidé

Co?

Co se vám na TOPce zdá nerozumného?
Lenny píše:Ta anketa má malou vypovídací hodnotu, stěží tu bude hlasovat výběrový soubor.
Tak proto tu je ta anketa, ne?

Kdyby tu byl výběrový soubor a mělo by to vyjít úplně stejně, jako pak celkové výsledky, tak by nemělo velký smysl sem tu anketu dávat, nic bysme se nedozvěděli. Ale proto, že je tu nevýběrový soubor a vlastně se jedná o anketu zdejších uživatelů a návštěvníků, tak to právě vypovídá o tom, jaké tu je politické rozložení, ne?
Lenny píše:Co mě osobně překvapuje, je vysoká podpora Svobodných

čekal jsem, že tu budu jediný, ale jsem rád, že jsem se zmýlil.

Jo, mě to taky překvapilo, mají víc hlasů, než ODS!!

Možná je to tou podporou 160 km/h rychlosti na dálnici. A taky jsem rád, že jsem se zmýlil, také jsem tu pro ně hlasoval a budu pro ně hlasovat i zítra (dneska).
JirkaS píše:Zrovna u Svobodných je rozdíl mezi teorií a praxí krásně vidět - zvlášť u předsedy. Sám prosazuje liberální teorii, minimální stát, ale celou dobu se živil ze státního rozpočtu.
Proč? Že někdo podporuje minimální stát a zároveň je státním zaměstnancem si přece neodporuje, ne? Minimální stát přece neznamená žádný stát a tedy žádný státní zaměstnanec. Není to boj proti státu, ale boj proti byrokracii. A jako státní zaměstnanec asi lépe ví, co ta byrokracie je v praxi a jak to dělat jinak a lépe, ne?