[D35] Opatovice – Časy – Ostrov
Re: [D35] Opatovice – Časy – Ostrov
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Ani se nečekalo do ledna a první značky ze směru od Mýta jsou. Akorát tu Olomouc mohli škrtnout, když je neplatná. Tweet zde: https://twitter.com/RSD_Pardubicky/stat ... 4731166725
-
Martin96
- Kontaktovat uživatele:
A stejně tam mají chybu, jak už zmínil mapman.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Vždyť o nic nejde, proto je u MÚK ten kruhák, aby se mohli vrátit. Jenže po objetí kruháku zjistí, že ta Olomouc zmizela definitivně a není cesty zpět 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Od MÚK Časy až k Holicím jsou v projektu stanovené směráky s cílem Olomouc a čárkovanou 35, ale stavba se jaksi neobtěžovala si všimnout, že v dokumentaci mají i výkresy pro přechodný stav 
Google už se lepší, trasa se v nějakém měřítku objevila. Provoz zatím ne.
- Přílohy
-
- 20211217_191726.jpg (188.75 KiB) Zobrazeno 3759 x
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Nedlouho poté je D35 v Google mapách už zakreslena
Ale ještě po ní nenaviguje. Nemá totiž žádnou MÚK
Zakresluje se postupně za pochodu. Sousední D11 ještě v mapě není.
- Přílohy
-
- d35.jpg (250.14 KiB) Zobrazeno 3721 x
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Honey, nejvyšší čas změnit text u tvého jména a bydliště.
D11 otevřena 
Když se kácí les, lítají prostě třísky..mapman píše:Od MÚK Časy až k Holicím jsou v projektu stanovené směráky s cílem Olomouc a čárkovanou 35, ale stavba se jaksi neobtěžovala si všimnout, že v dokumentaci mají i výkresy pro přechodný stav
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
D35 se začíná pomalu plnit. Jel jsem dnes od Holic I/36 plná, ale na dálnici jelo jen pár aut, zbytek pokračoval na Pardubice. Provoz na D35 srovnatelný s D1 Vyškov - Přerov. Rozhodně na D11 to nemá, aspoň zatím.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
D1 Vyškov - Přerov mám moc rád, tak by to tak mohlo i zůstat... 
to neznám
ale je-li to něco jako D3 Sezimovo Ústí - Veselí nad Lužnicí, tak si to umím představit
ale je-li to něco jako D3 Sezimovo Ústí - Veselí nad Lužnicí, tak si to umím představit
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
theodor less
Určitě myslíš Vyškov - Říkovice. Pokud se ti líbí cesta až do Přerova, tak jedině kvůli nasprejovaným nápisům na betonových svodidlech.michal píše:D1 Vyškov - Přerov mám moc rád, tak by to tak mohlo i zůstat...
Klídek byl asi největší v letech 2008-2011.
Jsem na tom stejně.michal píše:D1 Vyškov - Přerov mám moc rád, tak by to tak mohlo i zůstat...
Než tu úzkou, kopcovitou a plnou D46, to si raději chvilku postojím v Přerově.
Pokud člověk přijíždí po D1 od Prahy tak i ten stávající stav je úžasný. O tom si člověk třeba na D11 může nechat už jen zdát. Nebo musí vyrazit o víkendu v čase utkání fotbalové repretheodor less píše:Určitě myslíš Vyškov - Říkovice. Pokud se ti líbí cesta až do Přerova, tak jedině kvůli nasprejovaným nápisům na betonových svodidlech.michal píše:D1 Vyškov - Přerov mám moc rád, tak by to tak mohlo i zůstat...
Klídek byl asi největší v letech 2008-2011.
Když už je v posledních dnech tak aktuální ta debata o provizorních koncích dálnic, tak jsem se chtěl zeptat, jestli už někdo víte, jak to bude vypadat u Ostrova? Bude tam nějaký bypass pro směr VM-HK, aby auta odbočující na I/17 nebránila průjezdu ve směru VM-HK? Nebo někdo najde odvahu a pošle provoz I/17 přes kus D35, aby to bylo co nejméně kolizní?
- Přílohy
-
- Screenshot_20211218-132835_Drive.jpg (158.4 KiB) Zobrazeno 3265 x
Bude tam samostatný řadicí pruh, byť jen krátký...
Dost krátký na to, aby nestačil ani na kamion?
Tak dnes také projeto. Podle mě luxus. Žádné kamínky jsem neregistroval, mostní závěry mě nebudili a že jsem se na ně soustředil. Jediné co mě trochu překvapilo byl hup, tedy spíš taková vrtule na konci estakády přes Labe. Měl jsem pocit jakože estakáda je klopená doleva a násep za ní doprava? Je to vidět i cítit v obou směrech. Dále mě překvapilo jak rychle jsem byl od Opatovic na konci dálnice, tedy jak je nový úsek relativně krátký... Ale úspora času je parádní 
Je to v obou směrech. Zhruba v těchto místech https://mapy.cz/s/cosuconemo Projektantovi se toto moc nepovedlo.
D47 už máme, teď ještě D48
Lenny: a to lze poznat z projektu, nebo jen po projetí?
To zvláštní klopení potvrzuji. Jel jsem tam teď za tmy cca 1,5 hodiny zpět. Za světla jsem to tak neregistroval. Nebezpečné to není, ale upoutá to pozornost. Od zprovoznění již 3x a každou jízdu se soustředím na něco jiného. Kamínky jsou fuč, za celou dobu od Opatovic do Časů v mém směru jedno auto, proti asi čtyři. Jinak něco k tématu, ráno značka Olomouc (nepřeškrtnutá) na kruháku v Holicích ještě byla, teď večer už sundaná (je to i na twitteru ŘSD Pce), takže náprava byla rychlá.
-
theodor less
Když si na stránkách ŘSD otevřete stavbu "D35 Opatovice-Časy" můžete se podívat na infoleták, který byl vložen 15.12.2021. Nevím, zda pochopíte, že tento leták má název "infoletak_d35-casy-ostrov.pdf" a skutečně se týká tohoto úseku. Možná, že vás napadne, že letáky přehodili. Nikoliv, stavba "D35 Časy-Ostrov" má také leták "infoletak_d35-casy-ostrov.pdf".Maty píše: Jediné co mě trochu překvapilo byl hup, tedy spíš taková vrtule na konci estakády přes Labe. Měl jsem pocit jakože estakáda je klopená doleva a násep za ní doprava?
Tak pokud chcete zjistit něco bližšího ohledně zmíněného "hupu", máte smůlu. Na některých letácích byl i podélný profil...
Směrově to není ideální, vyhýbali se "Písníku u Opatovické elektrárny".
Je to něco jako na D11 před ekoduktem Voleč ve směru na HK?
Takže tam nebude kruhový objezd jak je uvedený v letáku?mapman píše:Bude tam samostatný řadicí pruh, byť jen krátký...
- Přílohy
-
- ostrov.gif (194.49 KiB) Zobrazeno 2848 x