[D35] Opatovice – Časy – Ostrov
Re: [D35] Opatovice – Časy – Ostrov
Datum otaceni uz tady nekolikrat probehlo. Uz jsem ho zapomnel, ale tusim nekdy konec dubna?
Byl to určitě duben, mám pocit, že snad celkem tři výluky?
Já mám poznačeno 15.-19.4. a 6.-10.5.
Naposledy upravil(a) redpower3 dne 23.3.2022 21:01:35, celkem upraveno 1 x.
anasazi píše:V říjnu jsou komunální volby, třeba to vládnoucí koalice bude chtít využít při volební kampani a otevřou už v říjnu.Majkii píše:V registru smluv je dodatek na zprovoznění 22.12.
Tak já prorokuji a hlavně doufám že v říjnu už tam tato otřesná vláda nebude
Chtěli by se chlubit akorát cizím peřím. Jen ať si to klidně Babiš s Havlíčkem přijdou otevřít, když to celé spunktovali. Zaslouží si to.
Informace o dokončení v prosinci 2022:
https://zdopravy.cz/dalsi-cast-d35-bude ... nu-109022/
A já mám poznačeno, že původní termín při zahájení byl 8/2022. Takže v reálu žádné urychlení - důvod asi zřejmý, tj. problémy s tím mostem a covid situace...
https://zdopravy.cz/dalsi-cast-d35-bude ... nu-109022/
A já mám poznačeno, že původní termín při zahájení byl 8/2022. Takže v reálu žádné urychlení - důvod asi zřejmý, tj. problémy s tím mostem a covid situace...
Přesně tak. Jásat, že to urychlí o 289 dní je na přeshubu. Byly problémy, proto lze pochopit posun řekněme na ten konec 2022. Ale mluvit kvůli sednutí mostu o nějakých 10 měsících navíc, to nemohl nikdo myslet snad vážně.
Nicméně těch 100 mega ať klidně dostanou, pokud se to otevře (včetně plotů) v 12/2022. Vzhledem k tomu, jak levně to bylo vysoutěženo a jaké jsou ceny teď, si to zaslouží.
Nicméně těch 100 mega ať klidně dostanou, pokud se to otevře (včetně plotů) v 12/2022. Vzhledem k tomu, jak levně to bylo vysoutěženo a jaké jsou ceny teď, si to zaslouží.
Tak Sůra nepíše o 10 měsících jen kvůli mostu, přihazuje k tomu i kabely...
Kabely u mostu, které tam mezi tím položila SŽ, protože jim stavba trvala sto let. Je to v jednom z komentářů pod tím článkem.
A ještě dotaz: až bude most otočený do finální polohy, kolik na něm bude ještě práce? Mně těch sedm měsíců přijde jako docela dlouhá doba, vzhledem k tomu, že most bude prakticky hotový.
A ještě dotaz: až bude most otočený do finální polohy, kolik na něm bude ještě práce? Mně těch sedm měsíců přijde jako docela dlouhá doba, vzhledem k tomu, že most bude prakticky hotový.
Napadá mě, že je to asi taky způsob, jak jim přispět na zvýšené ceny materiálů.
Jj, tito dva páni mají na stavbě opravdu obrovský podíl. Hlavně Havlíček, kterej se stal ministrem dopravy dva roky po zahájení stavby...Mikulik píše:Chtěli by se chlubit akorát cizím peřím. Jen ať si to klidně Babiš s Havlíčkem přijdou otevřít, když to celé spunktovali. Zaslouží si to.
-
Diaľničiar
- VIP
Hezké fotky.
U SSÚD Městec bude i dopravní policie? Nebo se mi to jen zdá tak nějak větší ...