Tak poprvé se nám v Televizních novinách oficiálně objevil konkrétní datum zprovoznění 514 - 512. Čas 22:00, předtím o demolici bárek na Lochkovském mostě. V souvislosti s tím jsem přidal anketu.Martin Vápeníková, mluvčí ŘSD píše:Zprovoznění jížní části Pražského okruhu je termínováno na začátek září, nejpozdějším dnem by měl být den 20.9.
Zprovoznění jižní části (D1-D5)
Re: Zprovoznění jižní části (D1-D5)
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Nejdříve může být stavba zprovozněna 15. 9., dříve se to opravdu nestihne. Pět dnů rezervy, to je tak akorát na takto rozsáhlou stavbu.
20.9. je pondělí, nezvyklý den pro otevírání.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
[OT]Národnostní otázky bych nachal na jiné akcce...
[/OT]
lepší než kdyby to nechali až na 7.11.Lenny píše:...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
ja vitam SRPEN 2010 jeste pred zarijovou stau v PRaze
uz dneska je Strakonicka a Barrandov-Most a Magistrala totalni stau (kdo prijizdi z Jihu nebo vychodu, tak to vidi. Samozrejme krome Jonase- pro toho je kazdodenni poskakovani 4-5 km zabavna akce,nichtm wahr? Ale o cem bude kecat v rijnu 2010? Skoro nic uz se nestavi... Krome mene vyznamnych useku R4 a R6 v horni dolni
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tachau, pak se bude ještě slavit D8
Ale ta spíš tak za rok, za dva
R48 -> D48 se podařilo!
mozna za 3 roky
jeste az se do toho da v Sudetech Bobosikova s jeji inteligenci
a za další 2 D11 konečně v HradciMartin z Ostravy píše:Tachau, pak se bude ještě slavit D8![]()
jinak mezi slivencem a ořechem už lejou beton, jen mi přijde nějakej užší než by šlo
Musej ho dělat stejně jako byl asfalt, tj 10,75 m.Mike píše: jinak mezi slivencem a ořechem už lejou beton, jen mi přijde nějakej užší než by šlo
Měřil jsi to pásmem?mapman píše:Musej ho dělat stejně jako byl asfalt, tj 10,75 m.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Já myslím, že když nenápadně řekneme Kasmemu, tak nám to změří ... a taky by nám mohl přesně změřit CB kryt na 513, tam by to měla být R27,5 takže polovina by měla být široká 11,5m.martini píše:Měřil jsi to pásmem? :?:mapman píše:Musej ho dělat stejně jako byl asfalt, tj 10,75 m.
Kasme, až tam pojedem, vezmu měřák!
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuju vzit s sebou Janika a pouzit jeho vysku opet jako etalon miry 1 janik - jako pred rokem na A88.hh píše:Kasme, až tam pojedem, vezmu měřák!
S Janikem se samozrejme pocita, jen tentokrat bude k mereni slouzit misto soustavy JS soustava SIpavel.hrdina píše: Navrhuju vzit s sebou Janika a pouzit jeho vysku opet jako etalon miry 1 janik - jako pred rokem na A88.
Myslím, že klasický sviňovací metr (soustava KS) bude pro měření daleko výhodnější... 
To už to rovnou můžeme změřit nějakou "vědeckou" metodou přímo z fotky...
To už to rovnou můžeme změřit nějakou "vědeckou" metodou přímo z fotky...
Já myslel takové to lejzrové, měřil jsem tím vzdálenost zdí a funguje to na centimetr.
Tak to nevím, co jsi měl za levný bazmekt, ten náš měří na milimetry přesněhh píše:Já myslel takové to lejzrové, měřil jsem tím vzdálenost zdí a funguje to na centimetr.
D47 už máme, teď ještě D48
právě že ke středovým svodidlům, se dle mého pohledu ( v rychlosti 110+ ) zdálo, že mohl být o kousek širšímapman píše:Musej ho dělat stejně jako byl asfalt, tj 10,75 m.Mike píše: jinak mezi slivencem a ořechem už lejou beton, jen mi přijde nějakej užší než by šlo
-
martinhamr
Re: R1 - Pražský okruh
Když vidím v jakém stavu je napojení Pražského okruhu na D1,tak se mi nechce věřit že to do konce Srpna stihnou. 
Re: R1 - Pražský okruh
Stihnou, stihnou. Ptejte se ale spíš po kvalitě odvedené práce. Přece jen pořádné silniční těleso by si mělo chvilku sedat než se dělají finální úpravy.
Uvidíme, jak to bude.
Uvidíme, jak to bude.
Patnáctá obří nádrž míří na pražský okruh
Lysá nad Labem – Výrobu speciální dešťové usazovací nádrže o hmotnosti 242 tun pro budovaný Silniční okruh kolem Prahy dokončila společnost Dywidag Prefa z Lysé nad Labem. Jde o poslední ze série zakázek podniku pro jihozápadní část okruhu...
Lysá nad Labem – Výrobu speciální dešťové usazovací nádrže o hmotnosti 242 tun pro budovaný Silniční okruh kolem Prahy dokončila společnost Dywidag Prefa z Lysé nad Labem. Jde o poslední ze série zakázek podniku pro jihozápadní část okruhu...
Myslím, že to tu ještě neproběhlo. Přesnější info k DOD.
http://www.okruhprahy.cz/slavnostni-otevreni
http://www.okruhprahy.cz/slavnostni-otevreni
Datum se ještě neví