Kde to bylo ...
Re: Kde to je
A co to toto? 
- Přílohy
-
- P6159146.jpg (151.44 KiB) Zobrazeno 8773 x
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Most ?
Připomíná mi to typově most v Ostravě na rudné co se teď opravuje, ale ten má jenom dvě řady 
Ta fotka ode mne je D1 na Chodově směr Brno foceno ze střechy OC Chodov.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
To do Lennyho by mělo být tady http://www.mapy.cz/#mm=F@dm=139080384+1 ... 29824@z=14
R48 -> D48 se podařilo!
Ani jedno, ale z Ostravy je k tomu mostu daleko blíž než od Břeclavi. Fotka z počátku 70. let.
Že by to bylo tohle?Lenny píše:Ani jedno, ale z Ostravy je k tomu mostu daleko blíž než od Břeclavi. Fotka z počátku 70. let.
http://www.mapy.cz/#mm=Z@dm=141469520+1 ... 87072@z=13
A víš, že fakt joPetr Pokorný píše:Že by to bylo tohle?
http://www.mapy.cz/#mm=Z@dm=141469520+1 ... 87072@z=13
co říkáte tomuto 
- Přílohy
-
- Bez.jpg (246.5 KiB) Zobrazeno 8287 x
Tipnu si tady: http://mapy.cz/#mm=F@dm=133419328+13564 ... 41344@z=15
i když mě tam ale pár věcí nesedí
i když mě tam ale pár věcí nesedí
řekl bych, že to bude spíš tady. Pohled ku Praze
No nevím ... Rozdoně je to focené z mostu a u druhého typu žádný most není.
A Vypadá to, že je tam položen asfalt, takže D1 by se asi mohla vyloučit... Takováhle rovinka by mohla být na R35 Olomouc - Mohelnice, ale to mi tam zase scházejí kopečky a lesy a má to moc širokou krajnici.
Bude to nějaká D26,5, nebo dokonce i D28. Že by nějaký Slovensko?
A Vypadá to, že je tam položen asfalt, takže D1 by se asi mohla vyloučit... Takováhle rovinka by mohla být na R35 Olomouc - Mohelnice, ale to mi tam zase scházejí kopečky a lesy a má to moc širokou krajnici.
Bude to nějaká D26,5, nebo dokonce i D28. Že by nějaký Slovensko?
Jestli byl na D2 asfalt, tak je to tady.
Jinde není dostačující rovina nebo období žlutého značení (D61 u Trnavy a D2 Bratislava).
Jinde není dostačující rovina nebo období žlutého značení (D61 u Trnavy a D2 Bratislava).
Tohle místo mě taky napadlo, odpovídá tomu i v dálce viditelné vedení VVN. Druhým místem, které jsem našel a kde je dlouhá rovinka a v pozadí VVN je od Bernartic k Lokti a dál na D1, ale tam není most, ze kterého by se dalo fotit a asi tam nebyl ani ten asfalt.kalanis píše:Jestli byl na D2 asfalt, tak je to tady.
Musítobýtčtyřpruhové všech zemí, spojte se!
Spise bych rekl, ze to bude opacny smer, tedy Brno a foceno o kousek blize ku Praze. Tedy asi z mostu Exitu 11, vedeni VN je tam taky.Domis píše:řekl bych, že to bude spíš tady. Pohled ku Praze
Vzhledem k spatne barevne kvalite fotky lze tezko soudit barvu povrchu a znaceni. Upravou barev lze dostat jak kombinace asfalt/zluty, beton/zluty tak i oba povrchy a bile znaceni. Pravda patniky maji spravnou barvu.
Nelze dostat jednu věc - odlesk slunka ve skle toho auta.
Stíny také víceméně neexistují, takže to vypadá na poledne.
Zatím to není žádné místo, na které jste zde odkazovali. Barevně to není nic moc, skenoval jsem to z negativu. Barvy odpovídají skutečnosti.
Tak dobře napovím. Proč hledáte nadjezd, z kterého by to mohlo být foceno? Není to na nadjezd docela vysoko?
Takže je to někde na D2 na Moravě (Kalanis upozornil na ty stíny, podle nich je to pohled skoro přesně k severu
), tipuji mezi exitem 48 a Velkými Pavlovicemi, ale přesněji netuším
...
Tak já teda zkusím ještě jeden pokus - zhruba odsuď pohled směrem ku Praze
Musítobýtčtyřpruhové všech zemí, spojte se!
Ani na D2 mezi VP - km 48 a ani Viziho tip to není (tam chybí např. ten most přes silnici).
Na fotce byl asfaltový povrch a vodorovné značení bylo žluté.
Na fotce byl asfaltový povrch a vodorovné značení bylo žluté.
D1, cca 8.-9. km, pohled směr Brno, na obzoru nadjezd II/101 (Exit 11)

Můj tip je, že je to foceno přibližně od odpočívky u Újezda u Průhonic směrem k Praze. Na obzoru je vidět rozestavěná MÚK Jižní Město dokončená až v roce 1976. Vpravo od dálnice obec Kateřinky, vlevo Šeberov a v dálce matné stožáry vedení VVN vedou okolo dnešní rozvodny na Chodově, která tam ale v té době ještě nestála. Uprostřed snímku je v dálce rozkopaný střední dělící pás, kvůli výstavbě osvětlení dálnice a svodidel v souvislosti s výstavbou MÚK Jižní město.
Je tam žluté značení, takže to musí být D1 po Mirošovice. A je to rovinka, nezdá se mi, že by km 13, takže Lenny je to u Nupak?
A není to spíš ten samý nadjezd, ale z druhé strany, t.j. pohled směr Praha? Ty stíny mi totiž připadají, jako že slunce jde zezadu a malinko zleva, což by odpovídalo spíš tomu pohledu na severozápad (směr D1 je tady podobný směru D2). Problém je, že to už tady psal Domis a Lenny tvrdí, že tam to neníGiuseppeS píše:D1, cca 8.-9. km, pohled směr Brno, na obzoru nadjezd II/101 (Exit 11)![]()
Musím říct, že ať jsem se snažil jakkoliv, sytě žluté čáry se mi žádnou úpravou vygenerovat nepovedlo. Jsou jen lehce nažloutlé, přitom si je pamatuju spíš tmavší a syté. Vždy jsem dospěl k něčemu podobnému:hh píše:Je tam žluté značení, takže to musí být D1 po Mirošovice. A je to rovinka, nezdá se mi, že by km 13, takže Lenny je to u Nupak?
- Přílohy
-
- Bez2.jpg (239.96 KiB) Zobrazeno 7487 x