Jinak odpočívka Vražné hezky roste, už se tam rýsují ČP
[D1] 4705 Bělotín – Hladké Životice
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4705 Bělotín – Hladké Životice
Tak přivaděč Butovice maximálně ve směru od Příbora, protože co jsem tam nedávno jel, tak směr Bílov byl ve stavu stejném jako loni, aspoň tedy část která je vidět z D1. Ale i to bude fajn.
, zatímco Klimkovice pořád nic 
R48 -> D48 se podařilo!
No jo, hlavně že to bude hotový než dojdou na další silniční stavby prachy úplně. Klimkovická odpočívka bude hotová jako parkoviště a k tomu dvě nebo tři TOIky 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Dle
http://www.viamoravica.cz/index.php?men ... ualni_stav
Stavba D 4705
Levá polovina bude uvedena do provozu 13. 8. 2010
http://www.viamoravica.cz/index.php?men ... ualni_stav
Stavba D 4705
Levá polovina bude uvedena do provozu 13. 8. 2010
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
A tím se myslí jako provoz na plný profil, nebo jen to, že se uvede do provozu levá polovina s tím, že se po ní bude jezdit 2+2, než se opraví ta pravá?
R48 -> D48 se podařilo!
myslm,že jednoznačně b)Martin z Ostravy píše:A tím se myslí jako provoz na plný profil, nebo jen to, že se uvede do provozu levá polovina s tím, že se po ní bude jezdit 2+2, než se opraví ta pravá?
Podle mně by to převést do protisměru v celém úseku (18km) nemuseli.
Pokud tam jsou pouze závady, které lze opravit zúžením pruhů (oprava krajnice) nebo krátkým v délce převedením do protisměru (i 1x1), tak by to asi bylo z hlediska provozu lepší.
Bude to sice déle trvat, ale zaleží na tom, jestli je někdo do nějaké rychlosti bude tlačit ...
Pokud tam jsou pouze závady, které lze opravit zúžením pruhů (oprava krajnice) nebo krátkým v délce převedením do protisměru (i 1x1), tak by to asi bylo z hlediska provozu lepší.
Bude to sice déle trvat, ale zaleží na tom, jestli je někdo do nějaké rychlosti bude tlačit ...
Takže dneska jsem četl, že se to v srpnu neotevře, mají zpoždění, nestihli kvůli počasí izolace mostů... Co k tomu říct...
Nový termín je někdy na podzim, ještě není upřesněn. Tak snad to bude otevřeno dříve, než Bohumín st. hranice
Nový termín je někdy na podzim, ještě není upřesněn. Tak snad to bude otevřeno dříve, než Bohumín st. hranice
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Taky se ke mě dostalo to zpoždění kvůli izolaci... No hlavní je to že je to alespoň částečně v provozu, kdybychom do teď čekali na otevření, tak by nás to asi hodně sr... pardon ... štvalo. Hraniční úsek má být stavebně dokončen příští rok s tím, že bude otevřen pouze částečně včetně obchvatu Bohumína na I/67. Zbytek do provozu až spolu s Poláky na jaře 2012.
Jo vím, že je zprovoznění na jaro 2012, jen jsem to chtěl odlehčit
Jinak nevíš, kdy se má otevírat ten úsek společně s tím obchvatem?
Jinak nevíš, kdy se má otevírat ten úsek společně s tím obchvatem?
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Někdy v létě, až bude vše hotovo
leták k obchvatu mluví o červenci...
OT: mel jsem moznost jet po nove polozenem CB povrchu na R1 a jeho kvalita je subjektivne nesrovnatelne lepsi nezli 4705. Doufam, ze druhy profil bude polozen kvalitneji.
Termín otevření druhého pásu je zatím o měsíc později, tj. 18.9.2010. A potom ještě budou opravovat ten stávající. Zajímalo by mě, kdy se povozíme v pln=m profilu. Že by v zimě?
A nevíte někdo jak to dopadlo s obchvatem Butovic?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho v jakém stavu jsem ho naposledy viděl to moc dobře nevypadá, ale věřím, že se zprovozní aspoň ta část kolem Butovic.
R48 -> D48 se podařilo!
Myslíš od toho kruháče za mostem až k dálnici nebo jen k té cestě směr Hladké Životice? Mě jde hlavně o úsek Dálnice - cesta na HŽ.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Jo přesně to myslím od kruháče až k D, podle mě je to do konce prázdnin reálné, ale nevím jak to tam vypadá s činností.
R48 -> D48 se podařilo!
Tak už je 22. 10.lubos01 píše:Termín otevření druhého pásu je zatím o měsíc později, tj. 18.9.2010. A potom ještě budou opravovat ten stávající. Zajímalo by mě, kdy se povozíme v pln=m profilu. Že by v zimě?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
CO jsem teď slyšel, tak na konci prázdnin (teď nevím jestli 31.8. nebo 1.9.) bude 4705 ÚPLNĚ uzavřena na pár dní (3-5, teď si nejsem jistej), aby se mohly rychle udělat práce, které potřebují uzavření celého pásu (instalace smyček sčítačů, vozovkových čidel meteostanic atd.). Poté se má otevřít LJP už v normálním režimu, PJP zůstane značen 2+2 a budou se z nich používat 2 pruhy směr Ova buď nalevo nebo napravo, v závislosti na tom, na které straně PJP bude potřeba pracovat na instalaci technologií atd. Toho 22.10. by to mělo jít celé do plného provozu.
Toť alespoň info které jsem zaslechl
Toť alespoň info které jsem zaslechl
Tak na to zapomeň,minulý čtvrtek jsem jel okolo,od Studénky jsem si schválně zajel směrem na Pustějov a vrátil se.Není ještě ani těleso,jenom zářez a nadjezd zmíněné cesty,po které jsem jel!Ani podkladní vrstvy,natož asfalt!Do konce prázdnin?Možná příštích!Martin z Ostravy píše:Jo přesně to myslím od kruháče až k D, podle mě je to do konce prázdnin reálné, ale nevím jak to tam vypadá s činností.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je škoda no, takový balík by to zase nestálo, a zase by to zvýšilo využitelnost D1.viky píše: Tak na to zapomeň,minulý čtvrtek jsem jel okolo,od Studénky jsem si schválně zajel směrem na Pustějov a vrátil se.Není ještě ani těleso,jenom zářez a nadjezd zmíněné cesty,po které jsem jel!Ani podkladní vrstvy,natož asfalt!Do konce prázdnin?Možná příštích!
Kór když ta nejdražší práce je hotová a půl obchvatu už stojí.
R48 -> D48 se podařilo!
Taky mne to sere,protože to bude výborná spojka z D1 na R48Martin z Ostravy píše:Tak to je škoda no, takový balík by to zase nestálo, a zase by to zvýšilo využitelnost D1.viky píše: Tak na to zapomeň,minulý čtvrtek jsem jel okolo,od Studénky jsem si schválně zajel směrem na Pustějov a vrátil se.Není ještě ani těleso,jenom zářez a nadjezd zmíněné cesty,po které jsem jel!Ani podkladní vrstvy,natož asfalt!Do konce prázdnin?Možná příštích!
Kór když ta nejdražší práce je hotová a půl obchvatu už stojí.
tak podle mne az dokonci druhou cast dalnice na tom 18km useku, tak provoz prevedou na ni a kompletne zavrou tu nynejsi cast nebot tam budou komplet zbrusovat povrch aby dostal podobu dalnice. Ted ten netonovej povrch je v dosti zalostnem stavu, nekdy houpacka, nekdy drkotacka, na vetsine mistech kde se beton meni na asfalt (mosty) to pekne hupne atd atd.
tedy doufam ze to cele zbrousi do normalniho stavu. preci jen takto nova dalnice nema vypadat.
tedy doufam ze to cele zbrousi do normalniho stavu. preci jen takto nova dalnice nema vypadat.
Chtějí se vyhnout tomu aby museli malovat a pripravovat 2+2 na té druhé polovině. Je levnější a efektivnější dálnici na tři dny zavřít, provést potřebné úpravy a pak tu jednu polovinu otevřít v definitivním stavu. To označení 2+2 na 18ti kilometrech přeci jen něco stojí...
Na té polovině kde je dnes 2+2 bude podle situace buď 2+0 nebo 0+2 aby se tyhle opravy povrchu udělali na celé šířce vozovky.
Na té polovině kde je dnes 2+2 bude podle situace buď 2+0 nebo 0+2 aby se tyhle opravy povrchu udělali na celé šířce vozovky.
a nebo tak
hlavne at tu soucasnou polovinu pak radne opravi a pripravi.