Barrandovský most

Odpovědět
Anonym

Re: Barrandovský most

Příspěvek od Anonym »

Tak nakonec směr do centa tak tragický není. Bus pruh u Lihovaru se posunul, takže začíná až za vratnou rampou.
Horší je to ve směru Jižní spojka, Dobříšská je skoro stojící kolona, takže i velké omezování tunelů směr Barr. most.
kot

Příspěvek od kot »

Republika trpí nedostatkem vody. Takže u mě dobrý... :lol:
michal

Příspěvek od michal »

Já byl ráno z toho lijáku nadšený! Konečně to spláchlo prach a pyl... A ta radost dětí, že můžou v holínkách do kaluží... :D :D :D Ale to víte, je mi hej, protože jsem dnes jel metrem :D
kot

Příspěvek od kot »

Dělníci si ale v loužích nejspíše moc nelebedili... :o
Mike

Příspěvek od Mike »

co jsem viděl dělníky, tak seděli v kabinách a točili kolečkem
větší problém byl, že - logicky - prší, beru plechový deštník ;)
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
kot

Příspěvek od kot »

Že by Hřib nepřijel na magoš na kole ? Tomu se mi nechce věřit... :lol:
Mike

Příspěvek od Mike »

jestli jej na stavbu vezl primátor, tak je škoda, že mu "neselhaly dveře"
omlouvám se za OT
michal

Příspěvek od michal »

Nevím jak ostatní, ale já bych řekl, že tuto etapu nejvíc "vodsmrděla" severovýchodní část města. Liberecká, Prosek, Kbelská, Průmyslová. Regulace Blanky je fakt děs, v pátek jsem jel Libereckou hodinu do tunelů, v Dobříšské se přitom stálo až u Zlíchovského tunelu. Podle mě je škoda, že se nepředělalo stávající značení, ve Zlíchovském tunelu směr Barrandov se mohl otevřít ten třetí pruh na úkor druhého pruhu ze Strakonické od lihovaru. Stejně to tam je jedním pruhem přes semafor. Auta jedoucí dál do Chuchle či na Barrandov by se mohla odpojit už dřív a nezdržovalo by tolik to vykřížení se v postávající koloně přes zúžením na most.
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

Stejně ale budeš mít úzký hrdlo tady:

https://mapy.cz/turisticka?pano=1&pid=9 ... ase=ophoto
kot

Příspěvek od kot »

michale a v kolik to bylo cca hodin ?
michal

Příspěvek od michal »

mbmat píše: 30.5.2023 9:48:27 Stejně ale budeš mít úzký hrdlo tady:

https://mapy.cz/turisticka?pano=1&pid=9 ... ase=ophoto
To samozřejmě ano, taky nechci řešit Dobříšskou. Jen trochu rychlejší rozjezd za Zlíchovským tunelem, tomu by to pomohlo. I když by se asi brzo našli podjížděči, kteří by se pak před mostem zase řadili zpátky na MO.

Bylo to v pátek po 16. hodině. Že to bude až taková hrůza jsem samozřejmě nečekal, vystát Kbelskou, Průmyslovou a JS od Krče po Barranďák by asi vyšlo o něco rychlejc.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

včera mě zaskočila zapnutá světla zde https://en.mapy.cz/s/mecetaheno
asi to kočíruje dopravu z tunelů a z vracecí rampy+smíchov?
michal

Příspěvek od michal »

Tak že bude problém směr JS-Strakonická, protože to půjde jedním pruhem do myší díry, to jsem čekal. Zavřená rampa Strakonická-JS mě nemile překvapila, do dolní části obrázku jsem se nedíval.. :roll:
michal

Příspěvek od michal »

Tak někdo asi nepovažoval za nutné zaznamenat to, co bude zavřeno, ale jen to, co se bude opravovat.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vy ... .seznam.cz
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Zkrátíme opravu Barrandovského mostu o rok, slibuje dopravní inženýr Peterka

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/barra ... pravy_remy
michal

Příspěvek od michal »

Jo, to se člověku fakt chce stát celá Strakonická do jednoho pruhu, aby to vzal pohodlně přes vratnou rampu u Lihovaru :D
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Ano, 1 pruh na Strakonické je trochu fail, o kterém se moc nikde nepíše. A dneska je to i vidět. Na druhou stranu je krásně volná 515ka :) O to se ale postará ŘSD v rámci svojí akce na opravu úseku tunel Lochkov-Slivenec...
Mike

Příspěvek od Mike »

dnešní ráno ( pro nepražany - od 9hod ) byl výživný i východní konec, stálo vše, 510;D10;D11
pjezek164

Příspěvek od pjezek164 »

Naštěstí tudy dlouho nemám cestu. Prostě v Praze není blaze, pokud se jede autem. Vycukat se z centra, kam jsem bohužel musel včera kolem čtvrté, bylo hodně výživné, naštěstí jsem kliďas. Přes Barranďák se ale vždy nemusí, chce to pouze změnit zvyky a zvolit vzdálenější objezd po D0. Kdo jede dál, tak pouze brzy ráno nebo pozdě večer a v noci.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

začíná být teplo, řešením je tedy motocykl
medvid

Příspěvek od medvid »

Kolize na Barrandovském mostě má vyřešit nová rampa

Vysokou intenzitu provozu na Barrandovském mostě, konkrétně ve směru od Strakonické a z Barrandova dál na Jižní spojku má vyřešit nová rampa – bypass na jižní straně mostu. Ta umožní motoristům nájezd na Jižní spojku, aniž by přitom křížili cestu vozidlům odbočující na sjezd do Modřanské ulice. Stavba nové rampy je nyní ve fázi zpracování projektu.

„Po dokončení rekonstrukce Barrandovského mostu bude nutné realizovat nová řešení, jak vysokou dopravní zátěž na mostě vyřešit a tento návrh je jedním z nich,“ uvedl radní pro dopravu Jaroslav Míth (ODS). „Dopravu v místě nájezdu a sjezdu to výrazně zklidní, a zvýší se tak bezpečnost.“

S novým návrhem, který v současné době zpracovává Technická správa komunikací hlavního města Prahy, přišla dopravní fakulta ČVUT.

https://praha4.cz/Kolize-na-Barrandovsk ... rampa.html
kot

Příspěvek od kot »

Tak to by byl nečekaný posun vpřed ! Ale za jak dlouho je šance k vlastní realizaci ? To bude jiný příběh...
Anonym

Příspěvek od Anonym »

kot píše: 28.3.2024 2:24:39 Tak to by byl nečekaný posun vpřed ! Ale za jak dlouho je šance k vlastní realizaci ? To bude jiný příběh...
Asi tak. Vyřídit úřednické kolečko je na mnoho let a navíc není vůbec jasné, jestli to bude chtít současné vedení v Praze řešit. MHD bude jezdit po Dvoreckém mostě a stavět něco pro IAD není politikou současného vedení v Praze.
Anonym

Příspěvek od Anonym »

Minulé roky, když se opravoval Barranďák, tak byla situace o mnohem lepší. Asi za to může spojení 2 etap do jednoho roku. Každopádně křížení na Barranďáku jde velmi pomalu. Lidi se snaží Barranďák objet jinudy - D0, Holešovičky, ... do toho ještě omezení na magistrále. Dostat se přes řeku, je velký problém.
JakubMD

Příspěvek od JakubMD »

Sloučení etap nemá vůbec žádný vliv. Problémem je jeden pruh na nájezdu na BM z Braníka a jeden pruh na sjezdu směr ulice K Barrandovu.
Odpovědět

Zpět na „Městský okruh“