Tohle vypadá taky na nedání přednosti.
Taky píšu protože to není poprvé, předchozí nehoda se ale anoncovala v tématu obchvatu Chýnova...
I/34 Stráž nad Nežárkou - Lásenice
Re: I/34 Stráž nad Nežárkou - Lásenice
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Podle mne by měla být vždy na podobném nově otevřeném úseku na pár měsíců omezena rychlost nebo spíš jiným způsobem upozornit na změny. Třeba značkou pozor na boční náraz nebo pozor nová křižovatka - zpozorni apod. Vím, že to je o pravidlech a značkách, ale řidiči prostě jezdí ze zvyku. Ne, že by si nevšimli značek, ale přednost podle mne většinou nedají kvůli tomu, že po staré hlavní silnici se jezdilo pomaleji a řidič měl naučeno kdy stihne odbočit nebo najet na hlavní. Zpočátku si dává pozor, ale po pár týdnech jede do práce na autopilota postaru.
Nechci omlouvat tyto řidiče, chci ochránit sebe až přes podobnou křižovatku pojedu po hlavní. Ať je to Dolní Lhota, Chýnov či Olbramovice.
Nechci omlouvat tyto řidiče, chci ochránit sebe až přes podobnou křižovatku pojedu po hlavní. Ať je to Dolní Lhota, Chýnov či Olbramovice.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Včera jsem si udělal výlet na motorce z ČB na lom Antonka, projel jsem obchvat Dolní Lhoty i Chýnova a naprosto nechápu co tam ty lidi tvoří, obě silnice a křižovatky nemají žádnou očividnou závadu.