ne uvedení do provozu
I/43 OK Sebranice
Re: I/43 OK Sebranice
zde ovšem zkratka znamená "územní plán"
ne uvedení do provozu
ne uvedení do provozu
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Karle, já to myslel tak, že realita bude možná 2032. Leták neleták. 
Jinak včera se na OK stihla jedna nehoda ještě před otevřením.
Ve špičce jsem tam zatím nejel, ale první průjezd v noci od Boskovic na Brno byl parádní, tomuto směru to opravdu pomůže. Mohl být větší průměr, ale úplná tragédie to není. Nemám prohlédnuté chodníky apod.
Co jsem si ale všiml, a totálně nepochopil, je hromada hlíny a na ní vysázené stromy v místě případného napojení obchvatu Sebranic. To je fakt idiocie .. tak ve výhledu je tam plánovaná stavba a já si její napojení zasadím stromama.
Jinak včera se na OK stihla jedna nehoda ještě před otevřením.
Ve špičce jsem tam zatím nejel, ale první průjezd v noci od Boskovic na Brno byl parádní, tomuto směru to opravdu pomůže. Mohl být větší průměr, ale úplná tragédie to není. Nemám prohlédnuté chodníky apod.
Co jsem si ale všiml, a totálně nepochopil, je hromada hlíny a na ní vysázené stromy v místě případného napojení obchvatu Sebranic. To je fakt idiocie .. tak ve výhledu je tam plánovaná stavba a já si její napojení zasadím stromama.
Podle mě se v rámci současného provedení kruhové objezdu vůbec s napojením onchvatu Sebranic nepočítá, nevím jak by to tam teď napojovali...
Já si taky myslím, že s tím obchvatem vůbec nepočítají. Ale hlavně, že se OK stavěla jako finální řešení po zprovozněné dálnici atd.
Kecy v kleci. Mělo to být postavené tak, když už, aby tam ten obchvat napojit opravdu šel. Co kdyby náhodou. A ještě větší nonsense jsou ty stromy.
Navíc obchvat Sebranic je jedna z mála věcí, která by se tady v regionu opravdu měla ještě postavit. Další obchvaty na 19 jsou těžká utopie, řekl bych.
Kecy v kleci. Mělo to být postavené tak, když už, aby tam ten obchvat napojit opravdu šel. Co kdyby náhodou. A ještě větší nonsense jsou ty stromy.
Navíc obchvat Sebranic je jedna z mála věcí, která by se tady v regionu opravdu měla ještě postavit. Další obchvaty na 19 jsou těžká utopie, řekl bych.
Letecke fotky hotove OK.
https://twitter.com/RSD_JHMoravsky/stat ... 0934669598
https://twitter.com/RSD_JHMoravsky/stat ... 0934669598
Ty fotky mě fakt přesvědčili že se s obchvatem Sebranic fakt moc nepočítá.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
MOC ? Přece vůbec...
https://kraje.rsd.cz/jihomoravsky/stavb ... do-finise/
"... Čtvrtý severní paprsek bude následně potřeba až v rámci dostavby obchvatu Sebranic silnicí I/19 s napojením silnice I/43 a přeložky silnice II/150. ..." sdělil ředitel Závodu Brno ŘSD David Fiala.
"... Čtvrtý severní paprsek bude následně potřeba až v rámci dostavby obchvatu Sebranic silnicí I/19 s napojením silnice I/43 a přeložky silnice II/150. ..." sdělil ředitel Závodu Brno ŘSD David Fiala.
Jo tak "Až" . Tak do té doby mohl být alespoň ten bypass Svitavy->Brno.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
Za zločin by som považoval skôr absenciu bypassu Brno->Boskovice. Tých áut nie je úplne málo a zvlášť v špičkách sa to bude takto upchávať ďaleko viac než by mohlo.