Pardubice, Trnová - Dubina
Re: Pardubice, Trnová - Dubina
Zářijová reportáž ČT (od času 12:20):https://www.ceskatelevize.cz/porady/153 ... 000170921/
Pár fotek z minulého týdne.
Pěkné počasí, pěkné fotky a stavba pěkně pokračuje. 
2 vondr : děkuji za video ! Pěkně to roste. 
Už jsem se lekl, že jdu s křížkem po funuse, ale ŘSD (pro mě) naštěstí udělalo pouze pozemní video.
Ještě předtím, než celé Pardubice zasypalo 20 cm sněhu jsem stihl něco nafotit ze vzduchu.
Most přes Spojilský odpad, bezprostředně za ním prostor výhledové křižovatky Halda a oblouk ke konci stavby na OK Dubina. 27.11.
Most přes kanál Halda a místní komunikaci. 27.11.
Ještě předtím, než celé Pardubice zasypalo 20 cm sněhu jsem stihl něco nafotit ze vzduchu.
Most přes Spojilský odpad, bezprostředně za ním prostor výhledové křižovatky Halda a oblouk ke konci stavby na OK Dubina. 27.11.
Most přes kanál Halda a místní komunikaci. 27.11.
Staveniště mostu na pravém břehu před prvním vysunutím - 27.11.
A protože nic není staršího než včerejší noviny, tak o 3 dny později po prvním vysunutí
Pohled na provizorní pilíře v Labi 30.11.
A protože nic není staršího než včerejší noviny, tak o 3 dny později po prvním vysunutí
Pohled na provizorní pilíře v Labi 30.11.
Pokračujeme křižovatkou s II/324. 30.11.
Budoucí OK s ulicí Poděbradská. 30.11.
Stavba podchodu pod trasou obchvatu a začátek stavby na OK u Kalvodů. 30.11.
Budoucí OK s ulicí Poděbradská. 30.11.
Stavba podchodu pod trasou obchvatu a začátek stavby na OK u Kalvodů. 30.11.
Jako každý, kdo jezdí přes Pardubice, jsem rád za cokoliv se zde staví. Stavbu severovýchodního obchvatu sleduji, ale nechápu jednu věc...tři okružní křižovatky na 150m. Asi to má nějaký důvod, ale je zde někdo, kdo mi může říct, proč by nešlo něco jako varianta na obrázku...?
- Přílohy
-
- IMG_20231227_225051.jpg (210.2 KiB) Zobrazeno 2613 x
ale děláš si srandu viď
Neznám místní poměry ale na té jeho variantě nevidím až na to napojení garáží nic zlého.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
Nechtěl bych takhle jezdit trolejbusem z Polabin do Ohrazenic.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Podle mě je to málo! To chce víc a lepší!
- Přílohy
-
- malo.png (754.55 KiB) Zobrazeno 2462 x
U Fáblovky ale příprava pro budoucí křižovatku bude. Poloha je patrná i v katastru.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
To je pravda... já jsem jen chtěl vylepšit předchozí návrh, prostě... není to málo Antone Pavloviči?
Určitě by to ušetřilo spoustu nervů s kruhákama, vyřešilo špunt v podobě malého kruháku na 4 proudé silnici, ale do Ohrazenic bych taky z Polabin asi jezdit nechtěl...
Ale on ten obchvat bude stejně brzo ucpanej, když si tam nějaký miliardář k němu chce postavit sportovní halu... 
Určitě by to ušetřilo spoustu nervů s kruhákama, vyřešilo špunt v podobě malého kruháku na 4 proudé silnici, ale do Ohrazenic bych taky z Polabin asi jezdit nechtěl...
Jo o trolejbusech jsem nevěděl přesně jak jsem říkal že neznám tamní podmínky.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
-
Tomas 1975
Tady je průšvih hned od začátku projektování. Původně měl obchvat od Dubiny pokračovat mezi Staré Hradiště a Brozany a zde se prudce stočit k dnešní I/ 37. To bylo moc drahé atd... tak se vymyslel tento kočkopes.
Další problém je s křižovatkou Trnová - Ohrazenice. Zde bude malý kruháč o průměru 30 m. Žádné turbo ani nic jiného. Místní prudič (fakt debilito na entou)... Tomu za to můžeme - tedy za malý kruháč poděkovat... (Pardubáci mu děkují za více věcí, i když nedosahuje rozměrů el kretý.. Hole...) Už teď, když tam něco připravují, stavěj podchod atd. tak prudí stavaře, viděl jsem i stavbyvedoucího jak tam s ním něco řeší... Takže další de... z Pardubic...
A jelikož se voda vaří na každou sv... tak mu tam ještě postaví MC DONALDA za barákem....
Další problém je s křižovatkou Trnová - Ohrazenice. Zde bude malý kruháč o průměru 30 m. Žádné turbo ani nic jiného. Místní prudič (fakt debilito na entou)... Tomu za to můžeme - tedy za malý kruháč poděkovat... (Pardubáci mu děkují za více věcí, i když nedosahuje rozměrů el kretý.. Hole...) Už teď, když tam něco připravují, stavěj podchod atd. tak prudí stavaře, viděl jsem i stavbyvedoucího jak tam s ním něco řeší... Takže další de... z Pardubic...
A jelikož se voda vaří na každou sv... tak mu tam ještě postaví MC DONALDA za barákem....
Kvůli problematickým vyvlastněním se posunuje termín plánovaného zprovoznění z jara 2025 na podzim 2025. Zaznělo to dnes na setkání u příležitosti zahájení výsuvu mostu. Bližší info zde:https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/m ... zpravy_skn
Článek i na Novinkách, o kosek delší video:
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... d=40458137
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... d=40458137
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Video asi hezký ale blbne obraz jen mě??
Nejsi v tom sám kolego...
Ráno to bylo v pořádku, autor už to stáhnul.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!