[D0] 513 Jesenice – Lahovice
Re: [D0] 513 Jesenice – Lahovice
14.1. končí dočasný termín podle kolaudace. Do té doby se určitě dozvíme víc.
Myslím si že mluvím za většinu že bych se vůbec nezlobil kdyby Múk nechali otevřenou.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
D4 Má být minimálně do Strakonic.
No alespoň rodiče co bydlí přímo v Písnici tak jsou pro, stejně jako všichni jejich sousedi.
Tak snáď sa budú pred prípadným zatvorením pýtať tých správnych (ak sa budú pýtať).
tak to i třeba v Cholupicích by nebyli proti, resp. si současný stav pochvalují...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Z Facebooku:
Vojtěch Kos
28. října 2023 ·
S Ministerstvem dopravy se nám podařilo dohodnout prodloužení dočasného otevření MUK Písnice na D0 Pražském okruhu, a to do 14. ledna 2024.
Během této doby je potřeba vyhodnotit veškerá měření hluku a intenzity dopravy. Zatím se zdá, že se otevřením všech nájezdů situace v Písnici nezhoršila, a to dává naději na trvalé otevření křižovatky.
Zároveň podporujeme snahu MČ Praha -Libuš o výstavbu obchvatu Písnice.
Udělám maximum, aby toto mimoúrovňové křížení na D0 bylo trvale otevřeno.
Vojtěch Kos
28. října 2023 ·
S Ministerstvem dopravy se nám podařilo dohodnout prodloužení dočasného otevření MUK Písnice na D0 Pražském okruhu, a to do 14. ledna 2024.
Během této doby je potřeba vyhodnotit veškerá měření hluku a intenzity dopravy. Zatím se zdá, že se otevřením všech nájezdů situace v Písnici nezhoršila, a to dává naději na trvalé otevření křižovatky.
Zároveň podporujeme snahu MČ Praha -Libuš o výstavbu obchvatu Písnice.
Udělám maximum, aby toto mimoúrovňové křížení na D0 bylo trvale otevřeno.
Hezká práce ! Někdo více než rozumný...
být tam uveden rok 2025, pak bych mluvil o rozumu
takhle o tom ví pár místních + možná navigace
ačkoli to si nemyslím, protože v Modřanech jsem byl v prosinci mockrát a stále mě hnala do kolony před lanovým mostem
nebo že by chyběla D0 - 511
Přidáno za 15 sekund:
ačkoli to si nemyslím, protože v Modřanech jsem byl v prosinci mockrát a stále mě hnala do kolony před lanovým mostem
Přidáno za 15 sekund:
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Byla zadána zakázka na "D0 513 - MÚK Písnice - Akustické posouzení otevření a uzavření MÚK".
Lhůta pro dodání či termín dodání:
Koncept do 31. 12. 2023, čistopis do 30. 1. 2024.
Lhůta pro dodání či termín dodání:
Koncept do 31. 12. 2023, čistopis do 30. 1. 2024.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Dobré zprávy:
Starosta Vojtěch Kos k tomu uvádí: „Díky úsilí vedení městské části se původně avizovaný termín uzavření MUK Dolní Břežany 14. 1. 2024 prodlužuje. Křižovatka zůstane i nadále otevřena v režimu dočasného otevření. V první polovině roku 2024 budou provedena ještě další měření hluku. Po jejich vyhodnocení dojde k výslednému rozhodnutí, zda křižovatka bude otevřena trvale. Poděkování náleží Ministerstvu dopravy, Ředitelství silnic a dálnic a Technické správě komunikací.“
https://www.praha12.cz/brezansky-sjezd- ... y/d-102346
Starosta Vojtěch Kos k tomu uvádí: „Díky úsilí vedení městské části se původně avizovaný termín uzavření MUK Dolní Břežany 14. 1. 2024 prodlužuje. Křižovatka zůstane i nadále otevřena v režimu dočasného otevření. V první polovině roku 2024 budou provedena ještě další měření hluku. Po jejich vyhodnocení dojde k výslednému rozhodnutí, zda křižovatka bude otevřena trvale. Poděkování náleží Ministerstvu dopravy, Ředitelství silnic a dálnic a Technické správě komunikací.“
https://www.praha12.cz/brezansky-sjezd- ... y/d-102346
Do 30. 6. na úřední desce MD visí stanovení přechodné úpravy.
D47 už máme, teď ještě D48