Pokud vím, tak čas je interně v UTC. V nastavení v profilu uživatele je třeba zapnout "platí letní čas".Lenny píše:Není spuštěn letní čas, stále se zobrazuje zimní.
Připomínky k fóru
Re: Připomínky k fóru
Díky, asi se na to mrknu
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Zeptám se, proč se vedle nadpisu I/37 Chrudim - obchvat, úsek Medlešice - křiž. I/17 v seznamu aktivních témat zobrazuje pan Green. Je v tématu něco špatně?
Taky mě to zaujalo, jestli to nebude jako v Poslovi z Liptákova: "Pane Smrtko, Vy něco víte?"andy píše:Zeptám se, proč se vedle nadpisu I/37 Chrudim - obchvat, úsek Medlešice - křiž. I/17 v seznamu aktivních témat zobrazuje pan Green. Je v tématu něco špatně?
Těžko říct, ale ten MrGreen je tam už od začátku tématu, co si pamatuju, většinou souvisí s obsahem prvního příspěvku 
Resp. jinak, při zakládání tématu je možné mu dát ten přívlastek, takže bych preferoval variantu, že jsi při zápisu celého toho divokého jména jako vedlejší produkt zaškrtl i ikonku MrGreena. Teď jen přijít na to jak ji odstranit 
Aha. No ale když teď dám vytvořit Nové téma, tak tam žádný check box mistra greena nevidim
Kliknutí na jeho ikonku vloží stejný smajlík do těla zprávy. Ledaže by tam takový box byl jen v minulosti a teď už ne..
Já to tam mám jen v moderátorskym panelu při rozdělování tématu, možná to vzniklo tak nějak... Každopádně nevím jak ho dát pryč :-/
-
Diaľničiar
- VIP
Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
Ano ano, přátelé, znovu se mi zde nepodařilo nahrát fotečku, tentokrát dlážděné silnice v Nikaragui.
Ano ano, přátelé, znovu se mi zde nepodařilo nahrát fotečku, tentokrát dlážděné silnice v Nikaragui.
Hm, tak byla opět zdvojnásobena kapacita 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by přidat tleskajícího smajlíka, nejlépe toho co je na garáži? 
R48 -> D48 se podařilo!
Pro zájemce o Quick Reply, instaloval jsem příslušný mod, bohužel ale jen pro defaultní vzhled PHPBB3 prosilver, ten si můžete zapnout v Nastavení a pak to tam budete mít...
Pokud by mi někdo pomohl s vložením do výchozího zeleného vzhledu, bylo by to fajn
Pokud by mi někdo pomohl s vložením do výchozího zeleného vzhledu, bylo by to fajn
Tak jsem to zkusil narvat do aktuálního skinu sám, jak vám funguje rychlá odpověď? Kdyby vám to hlásilo nějaké chyby, napište mi prosíííím....
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No, není to úplně rychlá odpověď, ta by myslím měla být očesaná o ty formátovací blbinky.
R48 -> D48 se podařilo!
Super, díky!
Osobně bych ji ale ještě o kus ořezal, jelikož to má být "rychlá odpověď", tak myslím, že věci jako barvy, velikost písma, tag youtube, předmět nebo ten oddíl "Možnosti" tam vůbec nemusí být. V 99% případů to nikdo nevyužije a když je to potřeba, stačí postaru kliknout na Odpovědět. Prostě to udělat trošku víc kompaktní
edit: Martin mě předběhl
Osobně bych ji ale ještě o kus ořezal, jelikož to má být "rychlá odpověď", tak myslím, že věci jako barvy, velikost písma, tag youtube, předmět nebo ten oddíl "Možnosti" tam vůbec nemusí být. V 99% případů to nikdo nevyužije a když je to potřeba, stačí postaru kliknout na Odpovědět. Prostě to udělat trošku víc kompaktní
edit: Martin mě předběhl
Ten mod tak jak jsem ho nainstaloval vše toto obsahuje, očesat ho můžu ale je to vážně tak podstatné? Víc možností víc muziky nebo? Rychlá odpověď by to měla být v tom že je k dispozici hned na prohlížené stránce...
-
Diaľničiar
- VIP
Osobně bych ale navrhl, aby když já kliknu na poslední příspěvek (z fóra) do konkrétní témy nebo kliknu jakoukoliv tému (z podsekce), aby se automaticky nezobrazovala "rychlá reakce", ... kdo chce mí toto okno, ať ho má, ale ať si sám zroluje dole na stránku.
(snad nikdo z nás nereaguje úplně na vše, já mnoho pouze pročítám)
Sorry, ale rychlá odpověď by měla být rychlá, protože je hned na stránce a protože je jednoduchá. Teď se ničím neliší od standardního "Odpovědt". Jsem též pro "ořezání".
Kdo ji nechce, může si ji vypnout ve svém uživatelském panelu > nastavení > prohlížení příspěvků > zobrazovat okno rychlé odpovědi > neDiaľničiar píše:aby se automaticky nezobrazovala "rychlá reakce",
Mě tam ty blbinky třeba vyhovují, nevidím jediný problém s tím když to tam je a není, pořád děláte to samé ne? Napíšu a kliknu na odeslat....
-
Diaľničiar
- VIP
díky za návod,
vypnuto
chci číst příspěvky od vrchu a ne aby mi skákala rychlá odpověď jako první i když nemám ještě na co odpovědět
vypnuto
chci číst příspěvky od vrchu a ne aby mi skákala rychlá odpověď jako první i když nemám ještě na co odpovědět
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Super, už to mám taky tak. Stejně si každou odpověď musím důkladně rozmyslet, takže tu rychlou moc často nevyužijuMike píše:díky za návod,
vypnuto
Rychlá odpověď je super, ale taky bych ji ořezal. Žádný barvy, žádný bb a pole pro text poloviční. Má to být jen rychlá a jednoduchá odpověď, která teď zabírá celou obrazovku 
A ještě něco. Nevim jak ostatní, ale já většinou procházím jen aktivní témata, proto bych uvítal odkaz na ně někde pod posledním příspěvkem
Díky za nové funkcionality, třeba citace výběru je také výborná, že to v poli pro odpověď nemusím ořezávat, ale co mi fakt vadí je to, co už psal Dialničiar, že po kliknutí na ikonu "Přejít na poslední nepřečtený příspěvek" tě to hodí automaticky do okna pro rychlou odpověď a ne na ten příspěvek, což je úplně na prd, tak jestli by s tím šlo něco udělat, jinak to budu muset také vypnout i když jsem byl původně iniciátorem přidání této funkcionality...
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!