I/16 Nová Paka - obchvat
Re: I/16 Nová Paka - obchvat
Díky Etane ! Poslední záběry z tohoto místa už jsou hooodně vousaté. Proto jsem dotíral s novými. Není -li tam nic nového, není co řešit...
Včerejší průlet kolem estakády na Štikově - těsně před betonáží mostovky 3. etapy
Včerejší záběry z dronu Etana,před betonáží.Jak mě informoval Etan,tak od dnešního rána se betonuje mostní svršek třetího pole mostovky estakády.
Panoramatická fotka a jedna letovka pro lepší kvalitu na mém Rajčeti. Na hřebenech Krkonoš ještě poslední zbytky sněhu.
Panoramatická fotka a jedna letovka pro lepší kvalitu na mém Rajčeti. Na hřebenech Krkonoš ještě poslední zbytky sněhu.
Červená hlína, zelená tráva a bílé špičky hor... Super fotky. Díky 
Ještě jedna fotečka ze včerejšího závěru betonáže. Foto Libor Čermák
- Přílohy
-
- obchvat 26.3.2024 konec betonáže.jpg (154.77 KiB) Zobrazeno 1940 x
Dnešní stav prací na Kumburském Újezdě
Zprostředkovávám stav prací na estakádě Štikov. Bednění posunuto do stran a bude se posunovat k dalšímu pilíři.
Věžový jeřáb je přesunutý o další pole dál a na druhou stranu než byl doposud.
Foto Libor Čermák
Věžový jeřáb je přesunutý o další pole dál a na druhou stranu než byl doposud.
Foto Libor Čermák
- Přílohy
-
- obchvat estakáda Štikov 3.4.2024 1.jpg (130.01 KiB) Zobrazeno 1618 x
-
- obchvat estakáda Štikov 3.4.2024 2.jpg (98.62 KiB) Zobrazeno 1618 x
Tady to fakt jede Hary ! Díky. Ale co úplný konec obchvatu ? Neříkejte mi ,že od posledních záběrů + - z konce října se tam nic nezměnilo. Omlouvám se, ale Afrika tomu nevěří...
Pokud myslíš napojení na stávající I 16 ve Vidochově,tak tam asi nic nového není,ale to by musel osvětlit Etan.
Dle mého názoru jsou nyní na prvním místě ty náročné stavby jako jsou mosty,kterých bude 8 a pak se bude dělat to ostatní.
Dle mého názoru jsou nyní na prvním místě ty náročné stavby jako jsou mosty,kterých bude 8 a pak se bude dělat to ostatní.
-
evilcleaner
Ve Vidochově proběhlo odtěžení konsolidačních násypů posledního mostu a dnes se začalo s pilotovým založením. Jinak byla dokončena část pilotové zdi a celá gabionová na silnici z OK do Vidochova a před dokončením je gabionová zeď na hlavní trase, která je v blízkosti OK. Povyrostl také násyp na úplném konci úseku.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
2 evilcleaner : díky za zprávy o postupu. Opravdu jsem se divil, kdyby se ve Vidochově ani nemáklo.
Prosím, prosím, smutně koukám, vypravte se tam někdo s možností pár fotek. Samozřejmě z výšky by to byl luxus. díky
Prosím, prosím, smutně koukám, vypravte se tam někdo s možností pár fotek. Samozřejmě z výšky by to byl luxus. díky
Bohužel já se na stavbu nedostanu dřív než za měsíc.
Hary i to bude fajn ! Třeba bude změna o to větší / proti říjnu / Měli by "hrnout" trasu průběžně. ZP je dneska sice daleko, ale na druhou stranu se BLÍŽÍ !!!
Trochu se divím,když tam projedou stovky aut denně,že tento úsek nikdo nevyfotil.
Neboj, možná se tam dostanu už dneska a něco ti že vzduchu nafotím.
Etane díky, ale nelámej to přes koleno. O to potenciálně větší rozdíl / změna / bude mezi říjnem a dubnem... 
Děkujeme za pěkné letecké video.
Koukám,že za vrtnou soupravou je oranžovočerný mix Tatra 815.Ta když jede,tak je slyšet na půl kilometru.Buď má vyladěnej motor nebo výfuk,ale hukot to je pořádnej.(Foto je z vrtání pilotů mostní opěry u rybníku Zaďák z podzimu).
Koukám,že za vrtnou soupravou je oranžovočerný mix Tatra 815.Ta když jede,tak je slyšet na půl kilometru.Buď má vyladěnej motor nebo výfuk,ale hukot to je pořádnej.(Foto je z vrtání pilotů mostní opěry u rybníku Zaďák z podzimu).
- Přílohy
-
- P1170442.jpg (296.11 KiB) Zobrazeno 1326 x
Mám video jak se plnej marně snaží vyjet na bahnitej násep u opěry mostu přes rybník Zadák. Hukot je to slušnej
Tak tady jsou ty tolik požadované snímky obchvatu ve Vidochově.Luxusní záběry z dronu Etana ve velkém rozlišení.
První záběry jsou ze stavu prací na mostu přes rybník Zaďák,dále jsou připravené PIŽMO kontrukce pro montáž mostu přes železniční trať a nakonec ta kruhová křižovatka ve Vidochově.Možná to z výšky klame,ale mě se ten kruháč zdá nějaký malý.
Fotky opět na Rajčeti.
První záběry jsou ze stavu prací na mostu přes rybník Zaďák,dále jsou připravené PIŽMO kontrukce pro montáž mostu přes železniční trať a nakonec ta kruhová křižovatka ve Vidochově.Možná to z výšky klame,ale mě se ten kruháč zdá nějaký malý.
Fotky opět na Rajčeti.
Neboj, velkej je dost. Poloměr je v ose komunikace 18 metrů. OK v Úlibici nemá poloměr ani 10 metrů.Hary 75 píše: ↑4.4.2024 18:41:37 Tak tady jsou ty tolik požadované snímky obchvatu ve Vidochově.Luxusní záběry z dronu Etana ve velkém rozlišení.
Fotky opět na Rajčeti.
Tak to jo,to je dostatečná velikost.Nedávno bylo nějaké poškození kruháče v Pace u Lidlu.Zadní kola návěsu tam jedou smykem.
A co ten kruháč ve Štikově? Ten bude asi menší.
A co ten kruháč ve Štikově? Ten bude asi menší.
-
evilcleaner
okružka malá není, má vnější průměr 43 m, přičemž spodní hranice pro klasickou jednopruhovou OK je D=23 m. od nějakých cca 30 m nemá průměr ani zásadní vliv na kapacitu, jenom je o oser přes ně jezdit.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.