D6 Hořovičky - obchvat
Re: D6 Hořovičky - obchvat
únorový přelet nad D6 - Hořovičky
-
NullDeVoid
- Bydliště: Königsberg, Preußens, Bundesrepublik Großdeutschland
Nové video.
Přijde mi, že MÚK Jesenice šla udělat s jediným velkým kruháčem nad dálnicí, místo těch 2. Bylo by to průjezdné plynuleji.
Přijde mi, že MÚK Jesenice šla udělat s jediným velkým kruháčem nad dálnicí, místo těch 2. Bylo by to průjezdné plynuleji.
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2025/02/10.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Dubnový přelet nad D6 - Hořovičky, obchvat
Stránka o stavbě dálnice D6 na Facebooku https://www.facebook.com/dalnice6/
NDV: Ale také více betonu a o dost více nákladů. Dva pozemní kruháče jsou proti tomu levná a zdrojově nenáročná záležitost, zvlášť kde je nízká biovrstva a blízko stabilní horninové podloží.
-
NullDeVoid
Zajímavé. No, průjezd po I/27 bude tedy trochu pomalejší, v tomhle místě.
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2025/02/10.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Jeden větší kruháč by tady byl naopak hodně kontraproduktivní.
Ty dva vedle dálnice (a jen jeden most přes dálnici) jsou zde zvoleny dobře.
Ty dva vedle dálnice (a jen jeden most přes dálnici) jsou zde zvoleny dobře.
Teda já snad kvůli té D6 začnu jezdit na KVIFF... 
-
NullDeVoid
Jeď až do Chebu, ať to projedeš celý. A pak jeď do Liberce, ať si projedeš I/13. Potom jeď do HK, ať si projedeš S35 a I/35. A pak to samý ale opačný směr.
Zvlášť na doprovodce je pokrok pěkný.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
D4 Má být minimálně do Strakonic.
Teda ty fleky vlčích máků v čase 3:27-3:30... 
od pondělí bude v provozu nová doprovodná komunikace II/606
https://x.com/matlradek/status/18087532 ... 6OcUD6J5bA
Stavba 14,4 km D6 v úsecích na obchvatu obcí Hořesedly a Hořovičky pokračuje dle harmonogramu. Aktuálně projednáváme se zhotovitelem stavby i možné zkrácení doby výstavby úseku u Hořoviček, aby byl zprovozněn ve stejnou dobu jako úsek u Hořesedel, tj. už v září 2025.
Stavba 14,4 km D6 v úsecích na obchvatu obcí Hořesedly a Hořovičky pokračuje dle harmonogramu. Aktuálně projednáváme se zhotovitelem stavby i možné zkrácení doby výstavby úseku u Hořoviček, aby byl zprovozněn ve stejnou dobu jako úsek u Hořesedel, tj. už v září 2025.
-
Marek 3035
Pokud by došlo ke zprovoznění obou úseků zároveň, byla by to naprostá bomba. 
Každé zprovoznění před termínem je super. A otevřít ve stejném termínu 2 úseky místo jenom jednoho je opravdu perfektní ! Takže se máme na co těšit... Snad.
Zvlášť když je to těsně před volbama 
Další skvělé video datované 4.srpen 2024 od Bana dron
https://www.youtube.com/watch?v=wHFNnmgQSRA
https://www.youtube.com/watch?v=wHFNnmgQSRA
Takhle si představuji kvalitní video. Let je z jedné strany úseku na druhou, takže i ten kdo tudy vůbec nejezdí může z videí porovnat postup. O označení jednotlivých SO už vůbec nemluvím. Paráda na druhou !!!
-
NullDeVoid
Jj, tenhle týpek, i když dřív používal velmi otravný intro, dělá dobrý videa.
Jen mě zaujalo, že i když se má za rok otevírat, vypadá to, že tam bude ještě hodně práce. Jako jestli to stihnou.
Jen mě zaujalo, že i když se má za rok otevírat, vypadá to, že tam bude ještě hodně práce. Jako jestli to stihnou.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Každému laikovi se zdá, že se práce nehýbe a nemůže se to stihnout
Ale většinou platí, že počáteční práce jsou dlouhé a takřka bez výsledku, protože se "jen" zakládají objekty, budují přeložky, srovnává se terén a buduje těleso. V další třetině (fázi) už se "něco děje". Rostou mosty, buduje se spodní vrstva vozovky. No a nakonec se to opět táhne, protože se vše "jen" dokončuje (dělají se nejtitěrnější práce) a projíždějící řidiči nechápou, co tam sakra pořád dělají 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Jak píše Honey72. Na obou úsecích Hořesedly a Hořovičky jsou krom jednoho mostu hotové spodní stavby všech objektů. A ten jeden jen proto, že na jeho místě ještě před pár týdny vedla stará I/6. Takže jakmile začnou dělat nosné konstrukce mostů, poroste to jako z vody.
Stránka o stavbě dálnice D6 na Facebooku https://www.facebook.com/dalnice6/