D35 Vysoké Mýto - Džbánov
Re: D35 Vysoké Mýto - Džbánov
SO-05-204 most na D35 v km 42,102
- Přílohy
-
- 20240622_182248.jpg (207.52 KiB) Zobrazeno 8445 x
SO-05-112 MÚK Džbánov
- Přílohy
-
- 20240622_183941.jpg (245.47 KiB) Zobrazeno 8449 x
SO-05-122 Přeložka silnice III/30527
Nové video od StudioDanek 07-2024 https://www.youtube.com/watch?v=Bjt_lPhkPmU
Krásně se na to kouká! 
A ještě lépe se tam bude jezdit ! Skončí buzerace x radarů + kamer na červenou... To bude pošušňáníčko.
Mně teda vadí víc ty kolony a objíždění přes Horní Dolní...

-
jelinekp
No nevím, jestli to bude nějak výrazně rychlejší.. ve směru z Prahy než člověk vykroutí tu trubku.. pak dva kruháky u Džbánova 
Smysl to začne dávat až s navazujícími úseky.
Smysl to začne dávat až s navazujícími úseky.
V době špičky to rychlejší bude, mimo špičku si taky myslím, že to bude městem rychlejší.
V době špičky mám na mysli velkou část dne.
V době špičky mám na mysli velkou část dne.
6 km MPR 130 nebo cca 5 km přes město s několika semafory / kamera na červenou / a s nějakým tím radarem ? Ani v noci / mimo špičku / to nebude kdovíjaká výhra. Stačí dojet jednoho troubu, který nemá nebo nepoužívá tempomat a jede se 40 km/hod jako nic... Za mě každý kus salámu je výhra ! 
Já tipuji, že to ten jeden rok bez navazujících úseků bude jako s Chlumcem. Dálnice bude povinná pro NA nad 3,5 t.
No, je to vlastně pravda, že těch pastí je tam i v noci docela dost.kot píše: ↑9.8.2024 11:22:31 6 km MPR 130 nebo cca 5 km přes město s několika semafory / kamera na červenou / a s nějakým tím radarem ? Ani v noci / mimo špičku / to nebude kdovíjaká výhra. Stačí dojet jednoho troubu, který nemá nebo nepoužívá tempomat a jede se 40 km/hod jako nic... Za mě každý kus salámu je výhra !![]()
To se teda nepojede, bude se jezdit trubkou.
Léto skončilo, tak honem zpátky do práce.
MÚK Džbánov už začíná trochu chytat konkrétní obrysy, zejména most nad dálnicí. A o kousek vedle začíná růst i most přes železniční trať.
MÚK Džbánov už začíná trochu chytat konkrétní obrysy, zejména most nad dálnicí. A o kousek vedle začíná růst i most přes železniční trať.
Ještě dál je na tom most přes II/357. Na konci minulého týdne jsem jej zachytil těsně před betonáží druhé poloviny mostovky. V pozadí též realizovaná přeložka III/35711.
Most přes III/30523 je proti němu lehce pozadu, naopak přeložka III/30527 (v pozadí) už nějaký ten pátek funguje jako provizorní napojení silnice do Vratislavi (III/30523).
Z nepohyblivých obrázků je to vše. Na pohyblivé obrázky se můžete těšit zítra. PS: možná budou i couvající náklaďdáky
Most přes III/30523 je proti němu lehce pozadu, naopak přeložka III/30527 (v pozadí) už nějaký ten pátek funguje jako provizorní napojení silnice do Vratislavi (III/30523).
Z nepohyblivých obrázků je to vše. Na pohyblivé obrázky se můžete těšit zítra. PS: možná budou i couvající náklaďdáky
Vratislav???
DJI_0528a.JPG
DJI_0528a.JPG
A slíbená couvající auta jsou zde. Snad se bude líbit
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Aktuální stav prací: https://kraje.rsd.cz/pardubicky/d35-vys ... o-dzbanov/
Jel jsem o víkendu kolem. Soudě podle toho, co se chystá v místě kruhového objezdu, soudím, že postup bude takový, že se udělá západní segment k.o., na který bude dočasně převedena doprava z I/35. A pak se pustí do toho zbytku. Ale mohu se mýlit.
Silnice 357 bude asi zprovozněna už 14.12., soudě podle jízdního řádu http://www.portal.idos.cz/Down.aspx?f=p ... 378049.pdf
Silnice 357 má být otevřena v pondělí 9.12. dopoledne. Autobusy ale budou jezdit po staru do celostátní změny JŘ o víkendu.