Alias, chceme být dopravně obsloužení, ale vocaďpocaď, starosto!Lynx píše: ↑21.7.2024 20:47:27 Řešilo se to tady minimálně jednou, spíš vícekrát, jeden čas byly i oficiální pokusy to tak udělat, ale Měšice byly tvrdě proti. Hlavně asi ti co bydlí zde a měli by z klidné slepé ulice průjezdní komunikaci:
https://mapy.cz/s/jolebagamo
D3 0306/II Rekonstrukce
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Re: D3 0306/II Rekonstrukce
TO Lynx: Resilo se to tu pred lety a za mne se to melo pristupnit tudy. 1) cesta tudy vzdycky vedla do vedlejsi vesnice 2) porad to v katastru je vedene az k tomu motocentru 3) ze to nekdo preoral a udelal z toho pole, ze si nekdo posunul ploty, .... v katastru jsou dle vseho ploty v silnici 4) a ano. Ze vam nekdo ze silnice udela slepou, tak bych take byl proti to obnovit.
Není to nakonec levnější takto, než stavět nový kus silnice včetně všech sítí a přeložek...?
Přesně tak.. historicky to dává smysl.Cajkowski píše: ↑22.7.2024 11:48:50 TO Lynx: Resilo se to tu pred lety a za mne se to melo pristupnit tudy. 1) cesta tudy vzdycky vedla do vedlejsi vesnice 2) porad to v katastru je vedene az k tomu motocentru 3) ze to nekdo preoral a udelal z toho pole, ze si nekdo posunul ploty, .... v katastru jsou dle vseho ploty v silnici 4) a ano. Ze vam nekdo ze silnice udela slepou, tak bych take byl proti to obnovit.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
Tak dnes opět projeto, na novém úseku provoz! Prozatím pouze v uspořádání 1+0/0+1 a na středovém pásu se montují "svodidla"...
Pokud 24.6. psali že se začíná a hotovo má být za 40 dnů, pak mi to vychází na druhého srpna 
Tak podle toho co je popisováno to vypadá na dřív.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
Velké oči + NIMBY = jasný výsledek 
Když jsou povrchy a rychle se montují svodidla, tak už jen značení (vodorovné asi již je) a je hotovo.
Příspěvky týkající se přeložky II/137 přesunuty sem. Jirka L.
Příspěvky týkající se přeložky II/137 přesunuty sem. Jirka L.
Článek z Táborského deníku - video + mnoho fotek
Dálnice D3 v Táboře se ucpává. Už brzy se ale pojede oběma pruhy
Dálnice D3 v Táboře se ucpává. Už brzy se ale pojede oběma pruhy
"Podle informací Deníku chce Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) „ostrý“ dvoupruhový provoz v obou směrech zahájit v týdnu od 29. července do 4. srpna, na místě se předtím má konat ještě oficiální brífink zástupců ŘSD pro média."
Takže spuštění normálního provozu by mělo být už v příštím týdnu.
Takže spuštění normálního provozu by mělo být už v příštím týdnu.
Jel jsem dnes rekonstrukcí, jak už je celkem jisté, naposledy. Nedalo mi to a památku jsem tento unikát natočil 
Nic moc navíc, snad jen - v odbočce k bývalému motocentru je zákaz vjezdu mimo vozidel ŘSD.
Nic moc navíc, snad jen - v odbočce k bývalému motocentru je zákaz vjezdu mimo vozidel ŘSD.
Díky za video.
Pár připomínek:
1) Na začátku zničené svodidlo napravo, to by měli taky opravit
2) Odbočku zatarasit betonovým svodidly, aby tam nikdo ani omylem nebrzdil a neodbočoval a neohrožoval tím provoz
3) Baráky jsou na místě, jsem zvědav jestli tam zůstanou navěky a nebo jestli budou někdy demolovány a zároveň kudy proběhne odvoz materiálu ..... tedy jestli to nebude znamenat omezení provozu na dálnici někdy v budoucnosti.
Pár připomínek:
1) Na začátku zničené svodidlo napravo, to by měli taky opravit
2) Odbočku zatarasit betonovým svodidly, aby tam nikdo ani omylem nebrzdil a neodbočoval a neohrožoval tím provoz
3) Baráky jsou na místě, jsem zvědav jestli tam zůstanou navěky a nebo jestli budou někdy demolovány a zároveň kudy proběhne odvoz materiálu ..... tedy jestli to nebude znamenat omezení provozu na dálnici někdy v budoucnosti.
Celkem logicky případný odvoz zmiňovaný v 3) proběhne nájezdem zmiňovaném v bodu 2). Jestli tam dojde k nějakému omezení a to určitě ano, tak nebude nijak dlouhodobé (při navezení techniky a pak při odvozu materiálu a techniky) a bude stačit obdobně jako při běžné údržbě (lokální snížení rychlosti, případné svedení do jednoho pruhu).
Každopádně jeden z největších pomníčků let minulých / 90 / se konečně chýlí ke konci. Je třeba si říci, že problém dotáhlo ke konci SOUČASNÉ vedení ŘSD. Díky za to !!!
Čtyřicet dní se nepodařilo, čtyřpruh kolem Tábora pojede až po víkendu.
https://www.jcted.cz/taborsko/83646-cty ... po-vikendu
Zaplať pánbu za tak mrňavý odklad zprovoznění. Už se těším.
Dobrý slet dementů v diskuzi pod článkem... Tedy až na několik světlých vyjímek.
Toto médium jsou takové táborské parlamentní listy. Jinak zítra tudy jedu, tak snad už to bude, protože pod 130 km/h nejdu. 
Jel jsem to dnes neplánovaně, je to pořád v jednom pruhu. Ale svodidla hotová, kadibudka pryč, tak snad zítra zmizí i dopravní zařízení.
Jak je finálně uzavřený příjezd k Bratránkům ? New Jersey ?
-
1975
...v pondělí tam ještě nebylo nic.... otevírat se má zítra (pondělí, 5.8.) "večer".
Už bude hotovo. Dálnice D3 u Tábora dostane v úterý i poslední dva pruhy
Stát, respektive ŘSD, jako nový vlastník plánuje na své náklady následně demolici vyvlastněných objektů, tedy bývalého motocentra, pneuservisu a pozůstatků čerpací stanice.
Díky, skuby, je jasno. Fakticky nelegální budovy zmizí jako poslední rekviem za zločincem na táborském stavební úřadu a za svévolnými úplatkáři.