Průmyslový polookruh (PPO)
Re: Průmyslový polookruh (PPO)
Spis pozde. Pokud makate od osmi.
Na magoši manageři od 08:00 ? Tomu se mi věřit nechce...
Tak už vím, proč to je zatím v klidu. Ono se totiž zatím nic neděje
Jen se udělaly provizorní přejezdy.
Dělaly se zatím jen přípravné práce: "Přípravné práce proběhnou už od 17. do 23. června. Půjde o budování provizorních zastávek MHD a přejezdových pásů pro zajištění dopravní obslužnosti zmíněného obchodního centra a spalovny."
Na ostro se začne za pár dní: "První prázdninový den pak začne samotná rekonstrukce 700 metrů dlouhého úseku na polovině Průmyslové vedoucí od křížení se Zamenhofovou ulicí po křížení s Teplárenskou ulicí. Provoz bude veden v režimu 1+1 jízdní pruh pro každý směr."
https://zdopravy.cz/praha-na-leto-uzavr ... ra-164809/
Na ostro se začne za pár dní: "První prázdninový den pak začne samotná rekonstrukce 700 metrů dlouhého úseku na polovině Průmyslové vedoucí od křížení se Zamenhofovou ulicí po křížení s Teplárenskou ulicí. Provoz bude veden v režimu 1+1 jízdní pruh pro každý směr."
https://zdopravy.cz/praha-na-leto-uzavr ... ra-164809/
Ano!
A omlouvám se, že jsem pochyboval..
Ale snad teda nemají za první prázdninový den už pátek 30. června, jako většina z nás...

u nich bych čekal, že první prázdninový den, je pondělí 3.7. 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Nemají třeba do 16. července podnikovou dovolenou, takže se začíná až 17.? 
Rejpalové ! 
Naplno se začne 1.7.
v sobotu
v Praze
ještě že už budu na východě
v Praze
ještě že už budu na východě
-
1975
Praha odjíždí už v pátek, synu:o)
souhlasí 
chtěl jsem už dnes, ale neunikl jsem jedné předávačce...
chtěl jsem už dnes, ale neunikl jsem jedné předávačce...
Takže to zítra otestuješ Miku ? / a podáš zprávu, ako to vyzerá /
Tak podle toho, co jsem sledoval na Googlu, tak slabý víkendový provoz přivedl do náruče omezení opravdu hodně nešťastníků... Celá Praha zelená, včetně JS a ŠR, ale na Průmyslové rudo od Českobrodské v jednom a ze ŠR v druhém směru...
Pokud někdo toužíte vidět to závratné tempo... 
- Přílohy
-
- Prumyslova.jpg (223.23 KiB) Zobrazeno 4113 x
Tak jsem tuhle stál v koloně na Průmyslové na mostě nad údolím Rokytky, a napadla mě vskutku zapeklitá otázka - co bude dřív, hotová 511, nebo havarijní stav mostu na Průmyslové...? 
Od sjezdu na Proseckou dál je to zatím beze změny, nějak tam chybí aspoň dočasné ukončení SMV. Na začátku zmizela ta šipka pro odbočení z pravého průběžného pruhu (https://mapy.cz/s/jekonalaku). A to že by se šipky posunuly nad správný jízdní pruh se nepovedlo...
- Přílohy
-
- obr3.jpg (89.1 KiB) Zobrazeno 3432 x
-
- obr2.jpg (84.4 KiB) Zobrazeno 3432 x
-
- obr1.jpg (90.83 KiB) Zobrazeno 3432 x
Opravená Průmyslová mi přijde trochu horší než ten vloni udělaný kus, trochu se to vlní. Provizorní přejezdy se již ruší, další vylepšování směr Hloubětín asi není v plánu.
mě tam nejvíc zaujalo dopravní značení "žluté čáry neplatí"
fotku bohužel nemám, ale obecně mi to přijde jako nějaká soukromá iniciativa a ne oficiální značení
fotku bohužel nemám, ale obecně mi to přijde jako nějaká soukromá iniciativa a ne oficiální značení
Není to podle hesla : čára není zeď... ?
Možná už je to pryč, ale jel jsem tam v pátek a to tam byly pro zpestření pořád ještě i značky o stažení dopravy do jednoho pruhu... které se ale následně nekonalo. Dost to zpomalovalo provoz, někteří se řadili preventivně dlouho dopředu, jiní nevěříc vlastním očím v místě neexistujícího zúžení zpomalovali... 
Toto tam bylo už ve středu v obou směrech, měl jsem tu čest... Značka zúžení do jednoho pruhu a pak jen kužely u levého obrubníku. A nikde ani noha, žádná práce, žádná aktivita...
by mě zajímalo, jak tomu rozumí turecký řidič litevského kamionu
Možná to se snaží řidiči těch osmnáctimetrových drobečků vysvětlit tou divokou gestikulací dole v Hloubětíně hlídce městské policie...