[D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Re: [D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Hypere díky ! I na jihu je to funkční 
neotvírám odkazy, čekám na reálnou otvíračku 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Tak mám tu další fotku z MUK Uhříněves. ZAP pomalu ukazuje svůj rozsah. Dle kolíků to bude fakt hodně velké na tomto místě.
Mám vlastně dotaz, co se udělá s tou vykopanou hlínou při ZAP? Odveze se? Vrátí se zpátky? Lze to vlastně považovat za kopnutí do země ačkoliv to ještě není samotná stavba?
Mám vlastně dotaz, co se udělá s tou vykopanou hlínou při ZAP? Odveze se? Vrátí se zpátky? Lze to vlastně považovat za kopnutí do země ačkoliv to ještě není samotná stavba?
Po ukončení ZAV bude vše vráceno do původního stavu.
Za "kopnutí do země" bych to nepovažoval - zatím pouze shrnuli ornici a dále se v tom dloubají manuálně. Někdo znalý jistě doplní, zda k tomu archeologové používají i krumpáč, abychom tomu mohli říkat "kopnutí".
Za "kopnutí do země" bych to nepovažoval - zatím pouze shrnuli ornici a dále se v tom dloubají manuálně. Někdo znalý jistě doplní, zda k tomu archeologové používají i krumpáč, abychom tomu mohli říkat "kopnutí".
Posun č. 37 - nově 11.09.2024
stihne se za 3 měséce rozhodnout o výběru zhotovitele? u jednodušších zakázek to cca 3 měsíce trvá,ale tady očekávám delší dobu tedy
stihne se za 3 měséce rozhodnout o výběru zhotovitele? u jednodušších zakázek to cca 3 měsíce trvá,ale tady očekávám delší dobu tedy
Přijde mi že u některých staveb se to hodnocení jen záměrně natahuje (nespěchá se), když se třeba počítá se zahájením až za půl roku. Ale evidentně když je vůle a tlak tak to jde i rychle, což by mohl být i tento případ. Příkladem budiž D35 Janov-Opatovec: otevření obálek 1.3., oznámení o výběru zhotovitele 2.4., podpis smlouvy 19.4. a zahájení stavby 5.5.2023 a to se jednalo o první vítězství MI roads na větší dálniční stavbě, tak věřím že výběr nemusel být jednoznačný...
Posun č. 38 - nově 16.09.2024
Tohle není nějaká zaprděná spojnice Moravy a Čech, tohle je 3+3 kolem hlavního města. Míra prestiže této zakázky se promítne do její délky i do následných odvolání. Tím spíš, že se zároveň soutěží i I/12. Prostě to chce ještě trpělivost, v rámci konkurenčního boje možná dojde i na přeměřování pindíků...

Doufejme, že ne. Příklady z Trutnova a z pražského metra D jsou varující.
Poražení (nevybraní) v této soutěži si doufejme uvědomí, že zdržování této zakázky by byla velká antireklama.
Poražení (nevybraní) v této soutěži si doufejme uvědomí, že zdržování této zakázky by byla velká antireklama.
No, na to bych radši moc nevsázel Lynxi ! Alespoň pro D11 to určitě neplatí... Jedeme už 9 měsíc zdržení a ani jeden aktér se zatím nečervená 
Jenže tady se nehraje na city a morální kvality, ale na excelové tabulky s nejlepší Σ...
Co byste dělali, kdyby jste měli zakázku za 10 a více miliard na dosah? Nesnažili byste se, aby jste ji získali? 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Bohužel stát má v tomto svázané ruce a vybírat si, koho osloví, prostě nemůže.
Právě na základě všech vašich argumentů si myslím, že vyhodnocení a následné vyhlášení se může pěkně prodloužit.... 
zdržování této zakázky nic nezmění
jestliže se to neotevřelo před 25lety, tak teď už je jedno, jestli a kdy to bude
píši s vědomím toho, že zrovna v pátek jsem kroužil po vratné rampě u Lihovaru a stál v koloně na JS, ačkoli po 511 bych z D4 byl doma "cobydup"
jestliže se to neotevřelo před 25lety, tak teď už je jedno, jestli a kdy to bude
píši s vědomím toho, že zrovna v pátek jsem kroužil po vratné rampě u Lihovaru a stál v koloně na JS, ačkoli po 511 bych z D4 byl doma "cobydup"
dnešní momentka z MÚK Dubeč zde
Plná verze na rozkliknutí

V plné verzi je vidět vlevo vzadu D0 úsek 510
Plná verze na rozkliknutí

V plné verzi je vidět vlevo vzadu D0 úsek 510
Když už nám sem Jirka hodil ZAV i s mapkou, věděl by někdo do ní nasimulovat tu veleobří hliněnou hromadu včetně její délky ? děkuji 
si udělej výlet
dnes jsem viděl krásně odhrabaný prostor u Počernic
škoda, že to zase zahrnou a objeví se to tak za 2-3 roky
mohli by to pro nás, co se bláta nebojíme, dočasně zprůjezdnit
dnes jsem viděl krásně odhrabaný prostor u Počernic
škoda, že to zase zahrnou a objeví se to tak za 2-3 roky
mohli by to pro nás, co se bláta nebojíme, dočasně zprůjezdnit
Nesejčkuj Miku ! Už jsme vyklesali na 21 dní...
Už tě vidím, Miku....
Zkratka přes 511 - úspora 36min - palivo 2 litry: + 75 Kč
Každodenní návštěva myčka: - 200 Kč
A to se vyplatí!
... a na všechno ostatní je tu MasterCard
Pamatuji billboardy v Praze, PRAŽSKÝ OKRUH do roku 2010.
Dále tedy při otevření jižní části v září 2010 se všichni dušovali, že 511 se začne stavět v roce 2011, aby nejpozději 2014 byla hotova... no tak se snad po 10ti letech začne opravdu stavět.
Neprudím, hlavně aby se už začalo
Dále tedy při otevření jižní části v září 2010 se všichni dušovali, že 511 se začne stavět v roce 2011, aby nejpozději 2014 byla hotova... no tak se snad po 10ti letech začne opravdu stavět.
Neprudím, hlavně aby se už začalo
Mišáku, kdyby by někdo před půl rokem řekl, že v této době bude PRAVOMOCNÉ SP, smál bych se tomu celý večer ! Teď UŽ JEN dokončit soutěž, výběr zhotovitele, nevyužitá lhůta k odvolání, podpis smlouvy a
.... Zítřky jsou hodně růžové !
Též věřím, že teď už to nikdo nestopne a jestli se kopne v prosinci, nebo v březnu už po tom brutálním čekání nehraje roli.... Jojo pamatuji si to jako včera. Bylo mi 7 let a teta mi na mapě ukazuje, tady povede dálnice... Dneska je mi 33...
Pane kolego a je z tebe pamětník !!!
Jinak souhlas, teď už týden / měsíc / sem tam opravdu není důležitý...
do myčky jezdí frikulíni
na vše ostatní mám VISA Bussines
já, když jsem se v podobném věku stěhoval na Jahodnici, tak táta říkal, jednou tu bude okruh...
stěhoval jsem se v září 1980....
z Vršovic, aby to nevypadalo, že jsem nějaká ta náplava....