Zprovoznění jižní části (D1-D5)
Re: Zprovoznění jižní části (D1-D5)
myslim že někde řikali že to bude 18. září
Jo, je to 18., jonáš spíš jen rýpal, předpokládám
Na to banneru to napsané naštěstí už mají

Na to banneru to napsané naštěstí už mají

Jakýpak rýpal, maj na tom odkaze stránku kde popisujou kdeco, kromě termínu .. to asi má každej znát 
Tak už se nám to blíží, zbývá nějkých 5 týdnu.
Z aktuálních fotek Petra Mančala je vidět pěkný kontrast ze dvou konců:
- provizorní rampa Brno - Plzeň:

- hotová estákada s vodorovným značením:

Z aktuálních fotek Petra Mančala je vidět pěkný kontrast ze dvou konců:
- provizorní rampa Brno - Plzeň:

- hotová estákada s vodorovným značením:

Jo a nad Strakonickou se v obou směrech na estakádě objevila pozvánková plachta:
-
Jakub Šponar
To nemaj odvahu udělat den otevřených dveří pro cylůistickou veřejnost?? Docela bych si celej úsek projel na kole. OD D1 k D5 a zpátky je to už docela slušná časovka(částečně horská 2 x tunelem do kopce
)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
D-fense na tebe, jezdit všude na kole
Já bych si to radši projel pomalu autem, hezky na pohodku, ruka z okýnka fajn muzika kochat se touto supr trup stavbou

Já bych si to radši projel pomalu autem, hezky na pohodku, ruka z okýnka fajn muzika kochat se touto supr trup stavbou
R48 -> D48 se podařilo!
To můžeš 20. ale běda jestli mě budeš brzdit! Vytroubim tě famfáramaMartin z Ostravy píše:Já bych si to radši projel pomalu autem, hezky na pohodku, ruka z okýnka fajn muzika kochat se touto supr trup stavbou
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ti z toho okýnka pokynu
No myslel jsem to projet tak 20km/h, hezky dvoječku a na volnoběh to jede samo.
No myslel jsem to projet tak 20km/h, hezky dvoječku a na volnoběh to jede samo.
R48 -> D48 se podařilo!
Já nevim. Tak pomalu by mě to snad ani nebavilo. Já se spíš těšim, jak ten úsek profrčim
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Martinovi (a nejen jemu) samozrejme slo o to pekne v klidu si to prohlidnout. Predpokladam, ze i obcasne zastavky na foceni apod. mel na mysli taktez. 
V realnem provozu uz pak pro tohle nebude nikdy prilezitost. Pak uz to bude jen o tom si to profrcet.
V realnem provozu uz pak pro tohle nebude nikdy prilezitost. Pak uz to bude jen o tom si to profrcet.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobře no. Ale to bych si to možná taky radši dal na kole
No chtělo by to zlomit někoho, kdo jezdí na kole a zároveň má kontakty v patřičných kruzích, jel bych taky. Co Pavlíka Béma? 
Myslim že by nebyl problém tam prostě vjet a jet
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Na každém vjezdu je, soudě podle fotek, ochranka.
R48 -> D48 se podařilo!
Horský kolo má tu výhodu, že nepotřebuje nutně betonovej nájezd 
Dá se tam jet,ale musíte vědět kudy,ale nic jsem neříkal
Na 512 se dá neoficialně jezdit ještě jakžtakž bez problému,ale s 513 je to horší
Říká ten kdo se tam pohybuje pravidelněPepino_82 píše:Na 512 se dá neoficialně jezdit ještě jakžtakž bez problému,ale s 513 je to horší
DISCLAIMER: Toto je zcela fiktivni pribeh, osoby a udalosti jsou smyslene, jakakoliv podobnost s osobami zijicimi je ciste nahodna.
Nekdy v polovine cervence jsme jeste s nekolika kamarady uskutecnili tezce ilegalni cyklovylet zacinajici ve Slivenci...
Slo to prekvapive hladce az ke Komoranskemu portalu Cholupickeho tunelu, kde se nas kdosi snazil slovne zadrzet, ale ujeli jsme mu...
Ostraha stavby zjevne neni pripravena na invazi z estakady, v naivni vire ze odtamtud se tam prece nikdo dostat nemuze.
Az nekde za ekodukty nas dojelo jakesi polorozpadle vozidlo (znacku jsem zapomel) s velice komicky pusobicim napisem "SECURITY", jehoz osadka nas vyzvala at opustime dalnici, a ze jsme na stavbe. Protoze dal uz jsme necekali zadne prevratne veci a vsechno co jsme chteli videt (most, tunel, estakada, tunel) jsme videli, neodporovali jsme a sjeli jsme na Vesteckou spojku a vylet jsme uspesne zakoncili bez jakychkoliv problemu.
Kazdopadne zazitek perfektni, tunely obrovske a ackoliv bylo vedro tak v nich byl prijemny chladecek... Uz se tesim az se tam projedu legalne autem.
Nekdy v polovine cervence jsme jeste s nekolika kamarady uskutecnili tezce ilegalni cyklovylet zacinajici ve Slivenci...
Slo to prekvapive hladce az ke Komoranskemu portalu Cholupickeho tunelu, kde se nas kdosi snazil slovne zadrzet, ale ujeli jsme mu...
Az nekde za ekodukty nas dojelo jakesi polorozpadle vozidlo (znacku jsem zapomel) s velice komicky pusobicim napisem "SECURITY", jehoz osadka nas vyzvala at opustime dalnici, a ze jsme na stavbe. Protoze dal uz jsme necekali zadne prevratne veci a vsechno co jsme chteli videt (most, tunel, estakada, tunel) jsme videli, neodporovali jsme a sjeli jsme na Vesteckou spojku a vylet jsme uspesne zakoncili bez jakychkoliv problemu.
Kazdopadne zazitek perfektni, tunely obrovske a ackoliv bylo vedro tak v nich byl prijemny chladecek... Uz se tesim az se tam projedu legalne autem.
První mrtvý
Podle mfdnes už se na okruhu stihl jeden "umělec" smrtelně vybourat:
PRAHA (ČTK) Při nehodě auta u Cholupického tunelu zahynul muž. Řidič byl zřejmě pod vlivem alkoholu a drog. Auto v neděli kolem páté ráno narazilo na rozestavěném dálničním obchvatu do sloupů dočasného přemostění.
PRAHA (ČTK) Při nehodě auta u Cholupického tunelu zahynul muž. Řidič byl zřejmě pod vlivem alkoholu a drog. Auto v neděli kolem páté ráno narazilo na rozestavěném dálničním obchvatu do sloupů dočasného přemostění.
Co je pravdy na tom, že nějaký sjezdy a výezdy z jižní části okruhu budou zablokovaný a nebudou tak otevřený?
Výjezd na Písnici a Břežany bude mimo provoz (do dostavby obchvatu Písnice) a podobně nebyl vybudován výjezd v Komořanech, kde se čeká na realizaci obchvat Komořan, tzv. KOMOKO. V letáku stavby je to vidět, viz: http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-v ... ivenec.pdf
A proč se tedy stavěla? Nebylo by levnější připravit v místě připojovacích a odbočovacích pruhů akorát širší vozovku. Zbytek, ať si pak postaví, kdo chce, až si ujasní, jestli ji chtějí nebo nechtějí? Furt se mluví o šetření a zde se postaví MÚK, kterou část místních částí nechce a bude zavřená. Zcela zbytečně.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Ta Písnická?? Protože sliby chyby, Praha slibovala že obchvat Písnice připraví a ŘSD to reflektovalo...
Nicméně
Kouzlo okamžiku
Křižovatka nemůže být zprovozněna kvůli podmínce v SP, tu podmínku tam pokud se nepletu vyřvala MČ Písnice, ale pokud se tamní zastupitelstvo rozhodne, že za určité ústupky od města bude se zprovozněním křižovatky souhlasit, tak se jen osadí svislé a přemaluje vodorovné dopravní značení a můžeme jezdit, i když právně to úplně košér nebude, ale to u Blanky je to o stupeň komplikovanější, takže tady bych byl v klidu... I když si pořád myslím že někde u Točné by ta křižovatka byla užitečnější, co si budeme říkat...
Nicméně