Thomas píše:zdá se, že jsem někoho vytočil

Ne ne, já jsem v klidu, v pohodě.

Respekt!
Thomas píše:vykání na takových fórech moc nechápu a předem se omlouvám, pokud se Tě to dotkne; to co píšu dál se Tě snad nedotkne
Mě osobně je to fuk, já vykám jen abych to tu co nejvíce kultivoval a držel nějakou slušnou úroveň, aby to tu nespadlo jak na zpravodajských serverech.
Thomas píše:k 1. citaci:
není možné všude "naflákat" značky z omezením na II. a III. třídy. proto zjednodušení pro všechny, dtto chtít po běžném uživateli silnice aby si pamatoval, co je I. , co I. a co III. třída.
Souhlasím, někde jsem se k i tomu vyjadřoval, že pro většinu lidí by to byl problém a proto bych se spokojil s paušální 110 km/h.
Thomas píše:k 2. citaci:
ne, my ji nesnížíme, my ji necháme ....
Tady jsem moc nepochopil o čem je řeč..
Thomas píše:Mimochodem doporučuji se podívat na výsledek hlasování.
To vyšlo zatím tak, že 43% lidí je pro zvýšení nejvyšší povolené rychlosti.

Zbytek je pro zachování. Pro snížení není nikdo.
Thomas píše:Mimochodem, že by vedla 120 k větší plynulosti je hodně velká nepodloženost - ony taky existují kamiony a z nich ty lepší jsou schopné jet i 100, ale hodně z nch jsou Avie a kromě nic taky "dědové s čepicí". Takže naopak - bude se předjíždět víc, protože se zvýší rozdíl mezi rychlostmi.
Hmm, souhlasím, u náklaďáků bude rychlost stejná. Přece ale jen jde o to, když tam žádnej kamion nebo Avie nepojede, abych měl možnost jet legálně více, než 90 km/h. O to mi tu jde.
Thomas píše:ad 3. citace - taky jsem psal, že to nepokládám, za bezpečné, co to asi znamená.
No, asi máte pravdu. Pokud jde jen o rychlost, tak ano.
Thomas píše:Pokud jde o sledování tachometru - čím jsem starší, tím pomaleji jezdím.
Souhlasím a chápu to. Já jako mladší řidič mám zase problémy s nižší rychlostí, protože mě prostě nudí, unavuje, vzniká nepozornost, věnuju se všemu okolo, jen ne řízení, protože si připadám jak kapitán lodi na moři.
Thomas píše:Obecně: kolego snažíš se vzít jako základ ježdění to, jak jezdíš Ty (a mimochodem i já). Ale zkus si skutečně sednout na motorku a uvidíš, že spousta věcí je jen pocit.
Na motorce jsem nikdy nejel, tak nevím. Přece jel ale v autě je řidič lépe chráněn, než na motorce, to nepopřete.