[D7] Kutrovice – Panenský Týnec
Re: [D7] Kutrovice – Panenský Týnec
Informace o posunech entropii nesnižují. Že, ado? Když se nic neděje není o čem psát.
Nee, posun č.23 na 06.06.2024
Tento úsek začíná být adeptem na absolutního vítěze v počtu posunů...
Posun č. 24 na 12.06.2024
Posun č. 25 na 14.06.2024
Nějak se tam objevil posun č. 26 na 18.06.2024.
Přitom ještě v pátek mi přišlo, že tam furt svítilo to předchozí datum.
Přitom ještě v pátek mi přišlo, že tam furt svítilo to předchozí datum.
-
1975
Ještě v neděli tam bylo 14.6.... Krutibrko. Nakonec dotazy číslo 178-181 (na rozdělení/spojení nějakých položek na nacenění) a posun na 18.6. 10:00.
-
Vikingkiller
Že by konečně zamrzlo peklo? 
No tak teď už to je - doufejme - tutovka ! Kdo to vyhraje ? Jaké jsou místní tipy Vikingkillere ? Je to tvůj revír... 
-
1975
Minule to taky změnili až v pondělí ráno, ale to už si snad nedovolí:o)
Je tam pořád zítřejší dopo. 
Takže určitě již zahřmí...
Z letáku: Podáno bylo 5 nabídek v cenovém rozmezí od 1,319 do 1,397 mld. Kč (bez DPH).
Podrobnosti dodal Mátl na twitteru: ŘSD obdrželo 5 nabídek na realizaci stavby “D7 MÚK Kutrovice - Panenský Týnec”. Nejvýhodnější nabídku podalo sdr. MI Roads, COLAS CZ, Doprastav a Duna Aszfalt za nabídkovou cenu 1 319,4 mil. Kč bez DPH (68,9% předpokladu). Na stavbu délky 6,7 km je vydáno SP v právní moci.
Podrobnosti dodal Mátl na twitteru: ŘSD obdrželo 5 nabídek na realizaci stavby “D7 MÚK Kutrovice - Panenský Týnec”. Nejvýhodnější nabídku podalo sdr. MI Roads, COLAS CZ, Doprastav a Duna Aszfalt za nabídkovou cenu 1 319,4 mil. Kč bez DPH (68,9% předpokladu). Na stavbu délky 6,7 km je vydáno SP v právní moci.
Přijde mi že jak poslední dobou až na výjimky vyhrává vše buď Metrostav nebo Eurovia, tak ostatní firmy mají evidentně hlad a musí jít s cenou dolů nebo do konzorcia s úspěšnými (Colas). První čtyři nabídky jsou v rozmezí 68,9-70,0 % odhadu, ta poslední pak 73,0%, to tu myslím ještě nebylo
MI se opravdu rozjelo ! Je to výhra za výhrou... 
Já se přiznám, že vůbec nepozoruji ta konsorcia, čili ty další firmy, které za vítězným sdružením bývají. Jediná výjimka je snad MI + Doprastav, ta se opakuje často.
Je prostě možné, že než aby podávali další firmy svoje nabídky a soutěžili s MI, tak se rovnou domluví, MI to zaštítí a lidi jsou tam především z těch dalších firem .. Také koukám, že se teď opravdu velmi opakuje na 1.místě MI.
Je prostě možné, že než aby podávali další firmy svoje nabídky a soutěžili s MI, tak se rovnou domluví, MI to zaštítí a lidi jsou tam především z těch dalších firem .. Také koukám, že se teď opravdu velmi opakuje na 1.místě MI.
Ty asfaltéři z Hungarie jsou s MI rovněž často...
-
1975
TW RM 21.7.:
Hodnotící komise už rozhodly a probíhá součinnost se zhotovitelem před vydáním rozhodnutí o nejvýhodnější nabídce. Vydané by mělo být v srpnu
Hodnotící komise už rozhodly a probíhá součinnost se zhotovitelem před vydáním rozhodnutí o nejvýhodnější nabídce. Vydané by mělo být v srpnu
U mnoha VZ vznikají Sdružení pro (název dané VZ) jako odraz omezeného počtu doddavatelů splňujících alespoň část zadávacích podmínek, když už ne všechny. Jistá specializace každého je pak vyvážena účastí specializací ostatních v daném Sdružení. Ne každý např. disponuje potřebnými asfaltérskými kapacitami a levnou a současně kvalitní asfaltovou směsí. Ostatně ani ÚOHS zatím neprokázal nikomu systematické porušování pravidel hospodářské soutěže... Tolik pro vysvětlení těch dodavatelských konglomerací.
-
1975
RM, TW, 24.8.:
Výběr nejvýhodnější nabídky na úsek D7 Kutrovice - Panenský Týnec by měl proběhnout během příštího týdne (26.-30.8.). A na třetí úsek věřím, že v září již dostaneme nabídky. Realizaci všech úseků chceme zahájit do konce letošního roku.
Výběr nejvýhodnější nabídky na úsek D7 Kutrovice - Panenský Týnec by měl proběhnout během příštího týdne (26.-30.8.). A na třetí úsek věřím, že v září již dostaneme nabídky. Realizaci všech úseků chceme zahájit do konce letošního roku.
-
Vikingkiller
-
1975
Zatím ani přes "urgence" k tomu potvrzení nepřišlo...
RM na Twitteru/X
ŘSD vybralo zhotovitele stavby “D7 Kutrovice - Panenský Týnec”, kterým je sdr. MI Roads a.s., COLAS CZ, a.s., Doprastav, a.s. a Duna Aszfalt za nabídkovou cenu 1 319,4 mil. Kč bez DPH. Na stavbu délky 6,7 km je vydáno SP v PM a ještě se dokončuje majetkoprávní příprava.
ŘSD vybralo zhotovitele stavby “D7 Kutrovice - Panenský Týnec”, kterým je sdr. MI Roads a.s., COLAS CZ, a.s., Doprastav, a.s. a Duna Aszfalt za nabídkovou cenu 1 319,4 mil. Kč bez DPH. Na stavbu délky 6,7 km je vydáno SP v PM a ještě se dokončuje majetkoprávní příprava.
Má někdo představit, kolik zbývá vykoupit ještě pozemků?
D3 nad zlato
Nejde o to kolik, ale kdy bude plně vykoupeno.