Ideálně s MI a vítěz bude jasný už teď.
D11 1108 Jaroměř – Trutnov
Re: D11 1108 Jaroměř – Trutnov
Hlavně aby to nebyla zase firma z Kolumbie či z Ohňové země 
No třeba se objeví stavební firma z Kolumbie, která vedle zhotovení 1108 nabídne místním i několik tun "sněhu" ročně...

Do tipovačky se nehlásím, leč je pravděpodobné, že si Budimex uzobne něco z trojice Jaroměř-Trutnov, 511 a obchvat Náchoda. Ale abych přispěl něčím k tématu této stavby, tak hlásím zahájení tendru na ZAV: https://vvz.nipez.cz/vyhledat-formular/ ... eb30b73893
Tak dneska uplynula první třetina 4.tého kvartálu. Zatím bez vypsání slibovaného výběrka... 
Může někdo potvrdit, že už je SP od 08.10. v právní moci, prosím ?
Škoda, že se nedá právní moc dokumentů takovýchto staveb jednoduše dohledat na Internetu. Na úřední desce DESÚ se to stavební povolení dá okamžitě najít v PDF, vidím tam zveřejnění od 08.10.2024 do 23.10.2024, ale už tam nevidím info o aktuálním stavu.
Pane kolego hypere, děkuji i tak za úsilí . Mně se teď ani neotvírají přílohy, které mají necelých 600 kb. Holt dneska spadl kokosový ořech na drát k Airtelu a jsme téměř out of order...
-
1975
TW RM:
Ano, SP by mělo nabýt právní moci. Zatím není ale vyznačena. V pátek skončil termín pro možnost podání Rozkladu. Výběrové řízení na zhotovitele stavby zahájíme ještě letos.
Ano, SP by mělo nabýt právní moci. Zatím není ale vyznačena. V pátek skončil termín pro možnost podání Rozkladu. Výběrové řízení na zhotovitele stavby zahájíme ještě letos.
Tak pozemky dle letáku už 96 % LV. Zahájení VR asi zas kolem vánoc.. bych si už měl založit grafík..
Díky za pozitivní zprávy stran výkupů i SP. S výběrkem se dostaneme na 6 měsíců nebo jaký je tajný tip místních odborníků?
4-6 měsíců. Skončila/skončí spousta výběrových řízení, tak budou mít rozpočtáři volné ruce. Z velkých staveb nás čeká příští rok pouze D11 Jaroměr-Trutnov, D35 Ulibice - Hořice a I/12 Běchovice - Úvaly.
Jako dobrý je být optimista, ale tyhle velký akce jsou spíš tak 9 měsíců... asi zas na podzim.
To JakubMD: Ještě D6 Žalmanov - Knínice. Ale I/12 doběhne hodně brzy po Novém roce. Jinak na MD poběží D35 PPP.
To JakubMD: Ještě D6 Žalmanov - Knínice. Ale I/12 doběhne hodně brzy po Novém roce. Jinak na MD poběží D35 PPP.
Na D6 jsem zapomněl, ale rozsahem to nebude tak velká stavba a s ohledem na běžící SPP se podle mě začne soutěžit až ve 2Q 2025.
Věřím, že zahájení bude do 12 měsíců od D11 Trutnov-státní hranice. Nevíte jak je to s dobou výstavby u jednotlivých úseků? Je nějaká šance na akceleraci tohoto úseku a spuštění D11 najednou?
Věřím, že zahájení bude do 12 měsíců od D11 Trutnov-státní hranice. Nevíte jak je to s dobou výstavby u jednotlivých úseků? Je nějaká šance na akceleraci tohoto úseku a spuštění D11 najednou?
Tak SP již nabylo právní moci.
Tak to je paráda. Zrychlení příprav na tomto úseku je (bez ironie) na pochvalu.
Vzhledem k tomu, že 1109 se rozjede naplno až na jaře, tak je reálné, že 1108 půjde do provozu nanejvýš s ročním zpožděním za 1109. Pokud se samozřejmě na stavbách nestane něco nečekaného. A může to být ještě méně, pokud se stihne ještě něco zrealizovat i v 2025. Reálně však očekávám tendr na takových 6-8 měsíců, ale hlavně nějaké tahanice poté u ÚOHS, takže reálné rozjetí stavby 1108 očekávám až na jaře 2026 a budeme ještě rádi !
(neočekávám ovšem tahanice u ÚOHSu rozsahu 1109, na to si snad už všichni dají pozor)
Rok mezi stavbami už nezní tak hrozně - samozřejmě vím, že to už není zrychlením 1108, ale opožděním 1109. Všechno špatné je k něčemu dobré.
Vzhledem k tomu, že 1109 se rozjede naplno až na jaře, tak je reálné, že 1108 půjde do provozu nanejvýš s ročním zpožděním za 1109. Pokud se samozřejmě na stavbách nestane něco nečekaného. A může to být ještě méně, pokud se stihne ještě něco zrealizovat i v 2025. Reálně však očekávám tendr na takových 6-8 měsíců, ale hlavně nějaké tahanice poté u ÚOHS, takže reálné rozjetí stavby 1108 očekávám až na jaře 2026 a budeme ještě rádi !
Rok mezi stavbami už nezní tak hrozně - samozřejmě vím, že to už není zrychlením 1108, ale opožděním 1109. Všechno špatné je k něčemu dobré.
Tak už polovinu čtvrtého kvartálu + 1 den máme za sebou... A zatím o VR ani slůvko 
-
1975
Sluvko mame: "letos"
) Vyděržaj, pijaněr!
No, jasně. Beru to. Ale na 8 měsíců to VŘ nebude. Beekee bude s délkou grafu na ploše urputně bojovat. Odveta MI x Budimex nevěstí jednoduchou situaci. Proto čím dříve tím lépe... 
Já teda doufám, že to nevyhraje ani jeden z nich a že si daj odvetu někde jinde. 
Podle mě vyhraje 1108 MI a soutěž bude trvat poměrně dlouho, protože bude snaha ji natáhnout co nejvíc proto, aby se technika z 1109 nemusela zbytečně převážet jinam.
Také tipuji, že vyhraje MI. Ve východních čechách mají silnou pozici. Záležet bude dost na I/33 Náchod. V případě výhry Budimexu na I/33 to vidím 51:49 MI vs Budimex.
Tak pokud by to neskončilo u UOHS. ale šlo by pouze o rvačku trefit nejnižší cenu a tu pak soupeři nerozporovat, nízká cena by státu / nám jako občanům / vyhovovala. ŘSD by holt měla na stavbu pouštět ze řetězu tvrďáky kontrolory... 
Tak už víme, že Náchod má Eurovia, tak tady osobně to typuju, že nejnižší bude MI. Za mě, pro ně ideální stavebně a finančně nejméně náročné stavět dva navazující úseky s cca 1 roční návaznosti.