Chrtí okénko - problematika okolo ČS PHM na km 10 D1

Off-topic pokec
Odpovědět
vaclav

Re: MÚK Modletice (R1×D1)

Příspěvek od vaclav »

nepriklanim se ani na jednu stranu, ale pokud je pan gondol skutecne byvaly clen stb, jak tu zaznelo, pak z globalniho, nezaujateho pohledu je tohle cele neskutecne absurdni divadlo, z ktereho mi az mrazi v zadech.
Jan Krampera

Příspěvek od Jan Krampera »

http://www.cgdf.cz/HLS/media/Benzinku_nedame.jpg
I média si začínají všímat toho tlachání s ŘSaD,jak je všechno v pořádku atd.
Pánové,jak jsem si přečetl v IDnes ,pan Brunclík uzavírá smlouvy s dodavateli staveb tak,že defacto z peněz ŘSaD si jednatelé nebo předsedové firem spolupracujících s touto instituci, mohou vždy závěrem roku vyplatit s peněz daňových poplatníků tučnou prémii od 70mln. do 100mln.,-Kč.
Pitomá pumpa má být zbouraná ,jak zde někdo napsal, za pouhých 350 mega.!
Podle toho, co je publikováno v tisku, je tato částka tak vysoká jako pouhé kapesné tři ředitelů a dodavatelů staveb pro ŘSaD za jeden rok!!!!!
P.S. Sosa,myslíte,že mne těší nějaká bitka policajtů u pumpy?Ale kdo to publikuje?Pouze amatéří z cgdf.cz
Moje oblibené stránky to rovněž nejsou, alespoň se něco dovím z druhé strany barikády.
Sosa

Příspěvek od Sosa »

Jan Krampera píše:http://www.cgdf.cz/HLS/media/Benzinku_nedame.jpg
I média si začínají všímat toho tlachání s ŘSaD,jak je všechno v pořádku atd.
Pánové,jak jsem si přečetl v IDnes ,pan Brunclík uzavírá smlouvy s dodavateli staveb tak,že defacto z peněz ŘSaD si jednatelé nebo předsedové firem spolupracujících s touto instituci, mohou vždy závěrem roku vyplatit s peněz daňových poplatníků tučnou prémii od 70mln. do 100mln.,-Kč.
Pitomá pumpa má být zbouraná ,jak zde někdo napsal, za pouhých 350 mega.!
Podle toho, co je publikováno v tisku, je tato částka tak vysoká jako pouhé kapesné tři ředitelů a dodavatelů staveb pro ŘSaD za jeden rok!!!!!
P.S. Sosa,myslíte,že mne těší nějaká bitka policajtů u pumpy?Ale kdo to publikuje?Pouze amatéří z cgdf.cz
Moje oblibené stránky to rovněž nejsou, alespoň se něco dovím z druhé strany barikády.
Už jsme zase na barikádách. ;)
No můj názor je že je chyba vždy na obou stranách. Státní úředníci dohodli se stovkami majitelů smlouvy k oboustrané spokojenosti a proto si nemyslím že je chyba pouze na jejich straně jak tu prezentujete. Chce to trochu soudnosti a nadhledu.
GiuseppeS

Příspěvek od GiuseppeS »

Ono moc není o čem diskutovat. Nedošlo k dohodě o ceně, ale ŘSD připravilo variantu zprovoznění bez výkupu, proto tito teď "tahají za kratší konec". Jde jim o peníze, tak se jim oplatí investovat: postavit non-stop před pumpu někoho s foťákem, psát do všech možných redakcí, odvolávat se proti jakýmkoliv úředním rozhodnutím atd. Jejich ideální situace je ohrožení zprovoznění 20.9., aby s nimi ŘSD "muselo" jednat. K tomu snad nedojde ...
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Přesně tak, chrti pomalu ztrácejí půdu pod nohama. Nejprve se podařilo postavit mosty na D1 bez omezení přístupu k benzínce, poté se vyřešilo napojení Brno>Plzeň i bez mostu přes D1...takže opravdu nezbytná nutnost demolice benzínky se odsouvá až k realizaci 511 (na x-let trvající provizoria jsou tu všichni zvyknutí). Což dává spoustu času pro vyvlastnění...a to se asi soudruhům nelíbí, tak se snaží kopat kolem sebe co to dá :)
Jan Krampera

Sosa:"No můj názor je že je chyba vždy na obou stranách. Státní úředníci dohodli se stovkami majitelů smlouvy k oboustrané spokojenosti a proto si nemyslím že je chyba pouze na jejich straně jak tu prezentujete. Chce to trochu soudnosti a nadhledu."
I když se na to dívám s nadhledem,chyba je pouze na jedné straně:ŘSaD.Úředníci se sice dohodli se stovkami majitelů....ale tady se přece nikdo při vydávání stavebka s nikým nebavil!Prostě se tam ty pozemky a budova vepsala a konec.Stavebko se vydalo a hotovo.Projektanti projektuji realizační projekt na cízím majetku.Nejsou povinní nic zkoumat.Proč také?Za projekt vzali prachy a jsou za vodou!Majiteli /chrti/ teď se ukáž co svedeš!?se státní moci.Ke shodě o ceně došlo,tak co to tady někteří koumáci vymejšlíte!Provizórium je sice hezká věc ale i k této věci se musí všichni účastnící stavebního řízení vyjádřit.A účastníkem chrti bezesporu jsou.Nejsem expert na stavební právo ale s takovým postupem při výstavbě klíčové stavby v ČR jsem se ještě nesetkal.MD-Bárta udělal první správný krok jmenováním nového ředitele ŘSaD,a jelikož ryba smrdí od hlavy,máme se na co těšit.
Web
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Web »

Prosímvás Mr. Krampera a oni vám na té benzínce něco postavili? Nebo vás nějak omezují v jejím využívání? Nebo kde vám tam realizují projekt na cizím majetku? Já bych tu benzínku odstřihnul od dálnice hned, aby Greyhound nerealizoval zisk na cizím majetku. Ať si postaví vlastní dálnici.
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

pane kampera když nás tu už otravujete, tak aspoň prosím pište zkratku ŘSD a ne ŘSaD, jak je vaším zvykem
Jan Krampera

V roce 1997 si Greyhound postavil 1km dálnice u své pumpy ve směru na Brno a 1km dálnice u pumpy směr Praha dle projektové dokumentace ŘSaD /jeden přidavný pruh v obou směrech/,k tomu příjezdové komunikace a kompletní odpočívky s pumpami.Jinak Vašemu dotazu nerozumím.Jsem pro , aby se pumpa ihned odpojila nebo zbourala ale také jsem pro, aby se dodržel legislativní postup a neporušoval zákon.Moje pumpa to není ,ale kdyby mi někdo drancoval můj majetek,postupoval bych stejně jako oni/chrti/.
Navíc bych si zaplatil Bártovu bezpečnostní agentúru a hnal bych obušky a slzným plynem stavebníky pryč z mých pozemků.Snad véčkaři to úspěšně vyřeší.Budu psát ŘSD a Vy , Krampera s velkým K.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Jan Krampera píše:V roce 1997 si Greyhound postavil 1km dálnice u své pumpy ve směru na Brno a 1km dálnice u pumpy směr Praha dle projektové dokumentace ŘSaD /jeden přidavný pruh v obou směrech/,k tomu příjezdové komunikace a kompletní odpočívky s pumpami.
Nemají ještě někde tu projektovou dokumentaci? :jidlo:
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Sosa

Příspěvek od Sosa »

Pane Krampera, vy ale opravdu kecáte. ŘSD určitě neplatilo projekt na pumpu. Tu si musel zajistit stavebník a dohodnout podmínky připojení s ŘSD.
Pořád píšete, že s nimi nemáte nic společného, ale Vaše jediné příspěvky jsou pouze o této společnosti. Jen bych rád věděl, jestli už při výstavbě toho úžasného areálu, ne který jste tu jednou poukazoval, nepočítali s penězi od státu. Myslím, že z důvodu nedostatku peněz tu tak kopou kolem sebe.
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

Sosa píše:Pane Krampera, vy ale opravdu kecáte. ŘSD určitě neplatilo projekt na pumpu. Tu si musel zajistit stavebník a dohodnout podmínky připojení s ŘSD.
Pořád píšete, že s nimi nemáte nic společného, ale Vaše jediné příspěvky jsou pouze o této společnosti. Jen bych rád věděl, jestli už při výstavbě toho úžasného areálu, ne který jste tu jednou poukazoval, nepočítali s penězi od státu. Myslím, že z důvodu nedostatku peněz tu tak kopou kolem sebe.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ;)
Jan Krampera

Dálnici projektoval VPÚ DECO,chrti ji pouze postavili a zaplatili dle této dokumentace.Pumpu Benzinoprojekt a úpravy asi Shell,platili asi chrti.Informace a projekty jsou na stavebním úřadě Říčany.Terminál si stavěli sami a za své.Informace opětovně St.Ú. Říčany/Investor,projekty/.
Proč bych měl kecat,jako Vy?Starosta Nupak se jmenoval,pokud se nepletu ,Řezáč ,a ten Vám to potvrdí.Chrti mu dokonce postavili za své požárni zbrojnici a MÚ v Nupakách,takovi to byli grandi a za své dokonce i tu dálnici pro ŘSD.Větší pitomce jsem v té době neviděl!Všichni jsme si říkali:jsou to blázní a šílenci
Jan Krampera

Občane, boj se svého státu!
* Povodeň ti vezme dům, ŘSD dům i pozemek

Občane, v Česku si raději kontroluj každý den, zda tvůj majetek v katastru nemovitostí je stále ještě tvůj majetek a zda tedy nejsi protiprávně zbaven svých práv s tímto majetkem dle libosti nakládat jako Greyhound Company, a.s.
Greyhound je odhodlán bránit svůj majetek na dálnici D1 třeba až ve Štrasburku.

Máš pocit, občane, že tvůj domeček, chatička, zahrádka s pěstitelskou živností či garáž s opravárenskou živností patří jen tobě a pokud jej neprodáš, nedaruješ nebo neprošustruješ, může ti je násilím vzít maximálně vodní živel?
Takovou pitomost teď otiskli na svých stránkách

Omyl občane! I to co, máš po mnoho let zapsáno v katastru nemovitostí jako svůj majetek, jednoho dne tam bez tvého vědomí a přičinění už zapsáno nemusí být.
Náhodou se jednoho dne dozvíš, že tvůj majetek, tvůj pozemek, se ocitl v seznamu majetku státu. Pozemek nemůžeš prodat, pronajmout, eventuelně použít jako zástavu pro úvěr.

Stačí když se v územním plánu schválí, že například nová silnice povede „tudy“. Křivky zatáček nové silnice jsou namalovány pěkně a koho v tu chvíli zajímá, že ono „tudy“ je právě přes tvůj pozemek a tvou garáž, v níž provozuješ opravárenskou živnost.
Když státní úředník něčí soukromý majetek potřebuje, tak prostě potřebuje a na potřebu majitele nehledí.

O tom, že tvůj majetek už není tvůj se dozvíš, občane, až když buldozery a bagry jezdí po tvém pozemku, ničí ti plot, zahradu, tvou silnici a blokuje příjezd zákazníků k tvé opravárenské živnosti.

Státní úředník ŘSD se neobtěžuje tě ani informovat, že tvůj pozemek už není tvůj. Prostě to, co státní úředník ŘSD potřebuje, to prohlásí za své. Přece to úředník ŘSD nebude dělat složitě, rozumněj legálně, když to přeci jde takto jednoduše.

Tvůj majetek, občane, je sice zákonem chráněn, ale státní úředník ŘSD klidně bude jednat protiprávně, protože spoléhá na to, že soudní jednání dnes probíhají dlouho. Pokud se začneš právní cestou bránit, úředníkovi to nevadí. Když po letech na soudy dojde, tak úředník už sedí na jiné židli. Úředníka soud stejně neodsoudí. Proč by státního úředníka mělo zajímat, že drahé soudy zaplatí všichni daňoví poplatníci.

Tento příběh není kriminální fikce a bohužel skutečně se stal. Firma Greyhound Company, a.s. přišla o čerpací stanicí Greyhound-Shell i s přilehlými pozemky na 10. km dálnice D1 křížení s Pražským okruhem a stát ji ožebračil.

Jestli to takhle půjde dál, tak se už těšíme, stejně jako ostatní daňový poplatníci, na Štrasburk. Co vy na to pane ministře?

Další informace na cgdf.cz
Takovou
Jan Krampera

Takovou pitomost otiskli teď na svých stránkách
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

a proč nás o tom informujete? mě osobně to nezajímá
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Kolik dostali?
R48 -> D48 se podařilo!
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

ale pořád mi vrtá hlavou, proč dostihová společnost postavila benzinovou pumpu?
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Tak pejsci něco stojí, a benzínka vydělává pokud neshoří, nedojde ropa či nedojde k jejímu vyvlastnění :D pořád.
R48 -> D48 se podařilo!
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

máš recht. nad tím sem nepřemejšlel :D
Web
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Web »

Jan Krampera píše:Takovou pitomost otiskli teď na svých stránkách
No, ona je to ale opravdu pitomost :-D Nehledě na to že to na své stránky pan Krampera asi ještě nestihnul dát?
Jan Krampera

Jan Krampera

Konečně se tím nepořádkem jak v projektech,tak v legislativě , zabývá celostátní Čtv.Informaci mám z neoblíbených stránek.Dnešní přenos bude určitě zajímávěší než "čápí s mákem"Tak sledujte a poslouchejte
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Jan Krampera píše:Konečně se tím nepořádkem jak v projektech,tak v legislativě , zabývá celostátní Čtv.Informaci mám z neoblíbených stránek.Dnešní přenos bude určitě zajímávěší než "čápí s mákem"Tak sledujte a poslouchejte
Pardon, ale na tenhle text moje VŠ nestačí. Jaký dnešní přenos?
Sosa

Příspěvek od Sosa »

Jan Krampera píše:Konečně se tím nepořádkem jak v projektech,tak v legislativě , zabývá celostátní Čtv.Informaci mám z neoblíbených stránek.Dnešní přenos bude určitě zajímávěší než "čápí s mákem"Tak sledujte a poslouchejte
Pane Krampera mám dotaz, kolik Vám za to platí?
Odpovědět

Zpět na „Odpočívka Na České dálnici“