Pro cestu z ČB do Prahy bych spíš doporučil vlak, je to znatelně rychlejší a komfortnější
[D3] 0310/I Úsilné - Hodějovice (v provozu)
Re: [D3] 0310/I Úsilné - Hodějovice (výstavba)
Děkuji za odpověď. Raději bych jel přímo do Rybníka, protože bydlím u Předního Výtoně na Vltavské přehradě. Ale stejně budu hned ráno cestovat autem do Českých Budějovic, pak Regiojetem do Prahy a zpět po české železnici. Večer pak pojedu z Usilného zpět do Mühlviertelu po dálnici. To by byl můj plán.
Linzo, klobouk dolů před Tvou češtinou, jen je ta Výtoň, ne ten výtoň. To ale intuice nedá. 
Na okružní křižovatce nad D3 v Hodějovicích snad po dvou letech od jejího zprovoznění končí montáž zábradlí. Stihli to! Nad jedoucí dálnicí by to byl trochu problém. 
Obrátím se na znalé. Co je pravdy na tom, že se tunel bude za týten až 14 dní po otevření částečně uzavírat? Takové řeči kolují... 
Už to jede 
- Přílohy
-
- IMG_0005.jpeg (261.68 KiB) Zobrazeno 3459 x
Kruháč Hodějovice.
První kamion směr MÚK Pohůrka.
To policejní BMW tam jezdí jako Safety car? 
Re: [D3] 0310/I Úsilné - Hodějovice (v provozu)
Z důvodu chyby na kartě se mi nepodařilo uložit průjezd celým úsekem Kaplice nádraží - Úsilné, ale aspoň část od Krasejovky zůstala. V tunelu zatím 80km/h. D4 při otevření mi přišla čistější.
Směr Praha
Směr Praha
Díky, perfektní!
Jako kdybych jel s vámi.
Díky všem za odkazy fotky a Jirkovi za videjko.
Je to paráda.
A hlavně, letos jsme se konečněeeee dočkali fakt už slušných kousků dálnic v kuse. Tady skoro 30, vedle přes 30, D55 20 (s přivřeným levým okem).
V tunelu očekávám 100 asi až po úplném dokončení stavby, je tak ?
A hlavně, letos jsme se konečněeeee dočkali fakt už slušných kousků dálnic v kuse. Tady skoro 30, vedle přes 30, D55 20 (s přivřeným levým okem).
V tunelu očekávám 100 asi až po úplném dokončení stavby, je tak ?
V tunelu pravděpodobně probíhá něco jako zkušební provoz. Až se prověří všechny technologie v ostrém provozu, bude 100
Byť pěkně daleko od ČB jsem se díky videu opravdu pěkně svezl po nově otevřené dálnici...díky 
V tunelu Pohůrka při uvedení do provozu bylo 60, dnes 80 km/h a na každou stranu je ještě 1 km omezení na 100 km/h na navazující dálnici. Myslím že je to kvůli obchvatářům zadarmářům, aby si tam zvykli jezdit a nezačalo to hned z kraje nějakou nehodovou sérií, za mě dobře. Projeto podruhé až do Kaplice a je to opravdu velká paráda, doslova vesmírné urychlení, kor pro ty co do Budějovic vůbec nechtěli.
Tady někdo včera večer viděl pohádku 
100ka v tunelu ani teď být nemůže, před a za tunelem chybí mezi směry ocelová svodidla. Jsou tam jen vodicí desky na prahu, což je na stovku málo.
100ka v tunelu ani teď být nemůže, před a za tunelem chybí mezi směry ocelová svodidla. Jsou tam jen vodicí desky na prahu, což je na stovku málo.
mapmane, přečtěte si ještě jednou co RedBaron napsal. 
Proč bych si to měl přečíst znovu?
Děkuji za info, jsem o něco moudřejší. Já si toho ani nevšimnul, to je trochu blbě, myslel jsem že dálnice bude hotová, takže tohle je ten všude spekulovaný důvod proč by se měl tunel v jednom pásu hned vzápětí uzavírat?
To nevím, u tohoto se nemusí zavírat celý pás, stačí jen levé pruhy z obou stran. Tak buď dezinterpretace nebo něco jiného.