- OK na zmíněném přivaděči Staré město, ta nemá snad jedinou směrovku správně. Mám teď na mysli, že se v ní hádá šipka "doprava" a umístění vpravo vedle výjezdu. To je přece špatně, při takovém umístění má být směrovka rovně, ne ? Nebo má být doprava ale umístěná až za výjezdem vlevo.
+Pak zelený Hodonín namísto Břeclavi, ten by chtělo opravdu předělat.
-
TADY úplně chybí jeden portál se značením nad hlavou. Má tam být rozřazení pruhů na dálnici Břeclav vs Zlín, protože další portál je až moc daleko za průpletem.

Nebo se to mělo řešit jedním portálem, ale umístěným někde uprostřed průpletu. To, co je na videu, je opravdu hodně špatné řešení.
- nějak bych asi rozdělil Uherské Hradiště na jednotlivých exitech. Především při jízdě od Zlína přidat pro směr rovně i UH-jih na IS6b, protože UH se na dalším exitu stejně objevuje (vše ala Velmez na D1). V opačném směru je to trochu jiná písnička, protože ve směru na Zlín je na exitu 47 značeno pouze Staré město. Tak bych na IS6b před exitem 51 doplnil pro směr rovně alespoň symbol průmyslovky a název UH-sever nebo něco takového. Ale tento bod už je spíš návrh než chyba.
Už se to tu možná řešilo, pardon, ale jak to bude vlastně s doprovodkou D55 ? Bude celá 427 přeznačena na 655 (a propojena s 655 v ulici Tovární ve Starém městě) a I/55 mezi UH (I/50) a Strážnicí (D55) zůstane jedničkou ? Nebo bude celá 55, jak je dnes, v budoucnu přeznačena na II/655 a 427 zůstane jak je ? Varianta A mi přijde asi logičtější, doprovodka 655 by vedla souběžně s dálnicí v celé délce, s jedinou výjimkou v ptačí oblasti..
Zespe, já už si říkal, že bys druhý směr vynechal .. to mi nějak nesedělo.

Mimochodem čteš mi asi myšlenky, protože jediné co bych prvnímu videu "vytknul", je absence hudby. Ve druhém videu vyřešeno.