No, tak snad se ŘSD vyjádří brzo a pozitivně. Tohle by jim mohlo pomoct. Mít člověka, co ví, co dělá, co umí produkovat videa, a mít videa různých staveb 1 za měsíc… Já nevím, tohle mi přijde, že za to stojí.BananaDron píše: ↑23.11.2024 20:51:38 Vzdálenost = časová náročnost, finance také hrají roli, už takhle mám doma dusno, že to dělám zadarmo a trávím tím hodně času, ŘSD se ještě nevyjádřilo k mé nabídce a úspory pomalu ale jistě mizí.
Ale je pravda, že by mě bavilo točit nejen D6, když přeje počasí tak se toho dá stihnou hodně a když by to bylo placené i rodina by nebyla proti. Uvidíme![]()
D6 Hořovičky - obchvat
-
NullDeVoid
- Bydliště: Königsberg, Preußens, Bundesrepublik Großdeutschland
Re: D6 Hořovičky - obchvat
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2025/02/10.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Jestli je tady někdo z RSD, tak se také přimlouvám za financování této bohulibé činnosti. Banánový dron je vysoká kvalita a propagace i pro RSD a MD.
Co mě zaujalo na technickém řešení tohoto úseku je, jak blízko je oboustranná odpočívka Kolešov ke křižovatce. Tohle je na výjimku z norem nebo to normy umožňuji? Přijde mi že je to jen 1-1,5 km od sebe ....
Co mě zaujalo na technickém řešení tohoto úseku je, jak blízko je oboustranná odpočívka Kolešov ke křižovatce. Tohle je na výjimku z norem nebo to normy umožňuji? Přijde mi že je to jen 1-1,5 km od sebe ....
-
Diaľničiar
- VIP
-
Diaľničiar
- VIP
nové video od Bananu
-
RichardTruxa
D6 Hořovičky, obchvat (dokumentace stavby 12/2024)
Není toho gabionu málo, Antone Pavloviči?

Díky za video.
Dotaz:
Chápu, že je tam železitá půda, takže mnohdy je zabarvená do červena. Ale co je ten černý povrch, patrný na videu od času 4:30 a dále? Nějaké tmavé "sopečné" kamenivo? Nebo je to už nějak proložené asfaltem? Případně třeba upravená asfaltová drť z jiných destruovaných povrchů silnic?
Dotaz:
Chápu, že je tam železitá půda, takže mnohdy je zabarvená do červena. Ale co je ten černý povrch, patrný na videu od času 4:30 a dále? Nějaké tmavé "sopečné" kamenivo? Nebo je to už nějak proložené asfaltem? Případně třeba upravená asfaltová drť z jiných destruovaných povrchů silnic?
To je popílek asi z Počerad.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Mám dotaz co to je a k čemu slouží ten modrý materiál co je na mostě MUK Jesenice...díky
Nejsou to zabalené římsy, aby "nenastydly"?
Ano jsou to stany pro zajištění stálé teploty při betonáži říms. Včera když jsem na to koukal, tak jsem si říkal, jak to krásně dokumentuje změnu v přístupu stavebních firem (čti změnu objemu finančních prostředků vložených do dopravní infrastruktury). Věci co před 5 lety byl známé v okolních evropských státech se konečně dostávají k nám. Zhotovitelé začli "spěchat", aby si z těch žní ukrojili co nejvíce.
D6 patří celá Eurovii, tudíž spěchají, aby se všechny práce stíhaly a mohli přesunout kapacity na další úseky na D6.
Děkuji za potvrzení dohadu a nový přístup zhotovitele... 
Lenny, správný odhad. Je to skutečně struska/popílek z Počerad. https://www.facebook.com/10007218717155 ... 5514566244
Stránka o stavbě dálnice D6 na Facebooku https://www.facebook.com/dalnice6/
Ten se využil i při stavbě obchvatu Loun v polovičním profilu.
Pěkné amatérské stany. Na SO 204 je měli stan hodně rozškubaný. Modré plachty z Obi jsou na toto nevhodné. Nejlepší jdou kederové plachty o gramáží aspoň 800 g/m². Příště ať se obrátí na odborníky z PERI.JakubMD píše: ↑3.2.2025 13:20:36 Ano jsou to stany pro zajištění stálé teploty při betonáži říms. Včera když jsem na to koukal, tak jsem si říkal, jak to krásně dokumentuje změnu v přístupu stavebních firem (čti změnu objemu finančních prostředků vložených do dopravní infrastruktury). Věci co před 5 lety byl známé v okolních evropských státech se konečně dostávají k nám. Zhotovitelé začli "spěchat", aby si z těch žní ukrojili co nejvíce.
Video pěkné, amatéři co dělají videa pro Správu železnic by se mohli učit.
Obchvaty Hořesedel a Hořoviček na D6 se otevřou společně koncem září
https://zdopravy.cz/obchvaty-horesedel- ... ri-237542/
Takže 27.9.2025, volby budou v říjnu
https://zdopravy.cz/obchvaty-horesedel- ... ri-237542/
Takže 27.9.2025, volby budou v říjnu
Každý politik / i okresního formátu / stříhá pásky hooodně rád... 
Upřesnění:
Petr Pavel (ten termín voleb vyhlašuje) v TV říkal, že volby budou ve druhé polovině září. V úvahu připadají termíny 19-20. a 26-27. září, takže i to stříhání pásek bude pravděpodobně o něco dříve.
Petr Pavel (ten termín voleb vyhlašuje) v TV říkal, že volby budou ve druhé polovině září. V úvahu připadají termíny 19-20. a 26-27. září, takže i to stříhání pásek bude pravděpodobně o něco dříve.
Paráda jak vždy ! díky