I/38 Církvice, obchvat a I/38 Malín-Kuchyňka
Re: I/38 Církvice, obchvat a I/38 Malín-Kuchyňka
To napojení směr KH rušit neměli no.... Tam uznávám že i kdyby to bylo poměrně krkolomné napojení tak by to šlo a řidiči by to zkousli.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
Ale z ni uz by se pokracovalo pryc.
To je vazne najednou ekologie az za financema? Proc u obcanu to tak byt nesmi?
To je vazne najednou ekologie az za financema? Proc u obcanu to tak byt nesmi?
Tady někdo nemá TankONO rád. I místní si cení levného paliva. Uvidíme, jak si ho budou cenit i projíždějící. Odpojovák i připojovák sice je, ale pouze západním směrem. Takž zbývá průjezd obcí. Já bych tam tudy klidně zajel. Dlouho jsem ale tudy neměl cestu.
Tak to bylo i pred obchvatem.
No a proto by nebyla uz takova motivace dobudovat ten sjezd. Zaroven by to bylo min demotivujici tam sjizdet.
To bych nerekl. Spis je potreba se drzet nejakeho modelu, ze RSD nestavi sjezdy k soukromym objektum. Bud at to resi jako u odpocivek, tim ze je vlastni a pronajima, nebo at si to postavi soukromnik sam.
Pokud to je na me taknaopak, jinde netankuji, tedy krome 98ky do feldy, tu tam bohuzel nemaji
Nejde mi ani tak o sjezd, ten b se vazne musel budovat, ale najezd. Uz tam davno asfalt byl a mohl se pouzivat.....
Pokud vim, tak ekologie se prosazuje vsude a za kazdou cenu a nikde se o vyjmkach z duvodu financi nemluvi.
Jsem momentalne s rozpoctem domacnosti 3000 v minusu ale taky budu muset kupovat nove elektroauto, fotovoltaiku, zateplovat barak a topit elektrinou. Nikoho nezajma ze me financni zajmy a motivace zrovna nekoresponduji s eko planem.....
Nejde mi ani tak o sjezd, ten b se vazne musel budovat, ale najezd. Uz tam davno asfalt byl a mohl se pouzivat.....
Pokud vim, tak ekologie se prosazuje vsude a za kazdou cenu a nikde se o vyjmkach z duvodu financi nemluvi.
Jsem momentalne s rozpoctem domacnosti 3000 v minusu ale taky budu muset kupovat nove elektroauto, fotovoltaiku, zateplovat barak a topit elektrinou. Nikoho nezajma ze me financni zajmy a motivace zrovna nekoresponduji s eko planem.....
Víš co se říká lukashile : Když musíš / kupovat nové elektroauto /, tak musíš... Mě nákup 98 nevadí.
U Církvic se očividně plánuje nějaká spojka Církvice - Jakub - Ovčáry. Pozemky vlastní obec Církvice.
- Přílohy
-
- Snímek obrazovky 2024-10-16 203114.png (557.2 KiB) Zobrazeno 4032 x
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
Napadá mě, jestli to není nějaká úlitba za provoz vojenského letiště Čáslav, které mají za humny, Dělá to tam docela hluk. A s F 35 to asi lepší nebude, spíš naopak, když jsou to ještě o dost výkonnější stroje.
Mnohem pravdepodobneji to bude jen rozorana obecni "polnacka" po "zcelovani" pozemku v ramci JZD - takovychto nezpevnenych cest na ktere obce rezignovali je docela dost. Tomu, ze to jsou puvodni pristupy k polnostem, odpovida i clenenei pozemku v katastru.
Já bych to spíše viděl na nově vyčleněné pozemky, určené pro vybudování polních cest, navržených v rámci komplexních pozemkových úprav. (Škoda že nejde vložit odkaz na konkrétní úpravy, v tomto případě jde o KPÚ Církvice a Jakub.)
Avantime, možná jste měl na mysli následující odkaz? https://mze.gov.cz/public/app/eagriapp/ ... dKU=617750Avantime píše: ↑23.11.2024 15:27:51 Já bych to spíše viděl na nově vyčleněné pozemky, určené pro vybudování polních cest, navržených v rámci komplexních pozemkových úprav. (Škoda že nejde vložit odkaz na konkrétní úpravy, v tomto případě jde o KPÚ Církvice a Jakub.)
Ano prosím, popravdě jsem se to z toho webu vypreparovat nějak zvlášť nesnažil, byť vím, že to nějak šlo. Díky!
Pokud by to tady někoho zajímalo, tak kraj vydal minulý týden hlavní SP na stavbu Malín-Kuchyňka.
díky za zprávu
Něco se opravdu děje. Výkupy jsou dokončeny.
plné rozlišení:
stav k 6.4.2025
stav k 12.3.2023=10.3.2024
stav k 27.2.2021=6.3.2022
stav k 1.3.2020
stav k 2.3.2019
stav k 24.10.2018 - vytvořil Majkii
stav k 1.1.2018
náhled:
plné rozlišení:
stav k 6.4.2025
stav k 1.3.2020
stav k 2.3.2019
stav k 1.1.2018
náhled:
F-35 nebudou a nebude ani zvýšený hluk.
Dobrá zpráva s ukončením výkupů, může se to rozběhnout. Tyhle optimalizace a rekonstrukce jedniček jsou snad důležitější než nové dálnice.
Nic hlučnější než Mig 23 není, které ještě navíc startovaly na město. Dříve tam letadlo tuším 72 strojů, to se s dnešním stavem nedá srovnat.
Už aby tu silnici po 50 letech narovnali.
Už aby tu silnici po 50 letech narovnali.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Já pamatuji z dětství na plzeňsku, že dělaly migy pořádný hluk, A to je naše chalupa od letiště v Líních hodně daleko. Přesto tam někdy vyváděly různé kousky poměrně nízko nad zemí. Tahle procházka u Čáslavi mi dětství trochu připomněla. Už ale nedokážu srovnat ten hluk před 40 lety a nyní 
Někdy to byl takový hromový rachot, že už jsem se bál, že začala atomová válka. V té době se s tím navíc dost strašilo i ve škole a všude, takže pamatuji chvíle, kdy jsem si myslel , že už to začalo.
Někdy to byl takový hromový rachot, že už jsem se bál, že začala atomová válka. V té době se s tím navíc dost strašilo i ve škole a všude, takže pamatuji chvíle, kdy jsem si myslel , že už to začalo.
Dále už prosím k tématu. Díky
Výkupy sice byly dokončeny dříve, ale malá změna nastala mimo stavbu u ČSPH ONO, kde se projevil převod části původní I/38 z ŘSD na obec Církvice.
Ještě tu nepadlo, že je pravomocné SP, ale podle všeho se ještě ani nezačala soutěžit PDPS. Zahájení VŘ tedy vidím spíš až na příští rok.
plné rozlišení:
stav k 8.2.2026
stav k 6.4.2025
stav k 1.3.2020
stav k 2.3.2019
stav k 1.1.2018
náhled:
Ještě tu nepadlo, že je pravomocné SP, ale podle všeho se ještě ani nezačala soutěžit PDPS. Zahájení VŘ tedy vidím spíš až na příští rok.
plné rozlišení:
stav k 8.2.2026
stav k 6.4.2025
stav k 1.3.2020
stav k 2.3.2019
stav k 1.1.2018
náhled: