Jak jezdíme
Re: Jak jezdíme
To jsem našel na Káčku, konkrétně tady. Fotky nejsou moje, jen jsem na ně odkázal.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
http://revue.idnes.cz/renc-kvuli-nehode ... lidicky_nh
uz se dokazalo, ze lhal? to mi nejak uteklo. jinak souhlasim s ukoncenim spoluprace Rence pro MD. jestli jenom reziser dostal 10mega (nejak moc ne?, kolik mel asi marzi?) tak nevim, jestli by nebylo lepsi nakoupit britske think! klipy (pokud to vubec jde), ktere jsou o dve tridy lepe udelane nez ty ceske.
uz se dokazalo, ze lhal? to mi nejak uteklo. jinak souhlasim s ukoncenim spoluprace Rence pro MD. jestli jenom reziser dostal 10mega (nejak moc ne?, kolik mel asi marzi?) tak nevim, jestli by nebylo lepsi nakoupit britske think! klipy (pokud to vubec jde), ktere jsou o dve tridy lepe udelane nez ty ceske.
Jojo, přesně takle se vrátí na silnice ta slušnost, po který někteří tolik volají 
Pche, není to víc než provokativní deklamace, autor si jistě myslí, že je to navíc i umělecké.
http://vary.idnes.cz/video-pirat-silnic ... zpravy_alt
Jedna úvaha - o policejních Passatech ví každý kdo víc jezdí, při spatření Passatu zbystří, navíc má docela charizmatické siluety a docela mizerně se přehlédne. Tenhle jel !!! takovou !!! dobu tímto stylem a absolutně si nevšiml. Mám na to jediné vysvětlení - nejenže jede rychle, ale především ani nečumí do zrcátek.
Jedna úvaha - o policejních Passatech ví každý kdo víc jezdí, při spatření Passatu zbystří, navíc má docela charizmatické siluety a docela mizerně se přehlédne. Tenhle jel !!! takovou !!! dobu tímto stylem a absolutně si nevšiml. Mám na to jediné vysvětlení - nejenže jede rychle, ale především ani nečumí do zrcátek.
Jenže toto není určitě točeno passatem..záběry z PolCamu vypadají jinak.
Nicméně pokud to bylo teda normální hlídkový vozidlo PČR, tak je to snad ještě horší
Nicméně pokud to bylo teda normální hlídkový vozidlo PČR, tak je to snad ještě horší
Co by tam dělal Passat, když nejbližší je na D5.
Jet 202 na čtyřpruhu s malým provozem, to je opravdu těžký přestupek.
Jet 202 na čtyřpruhu s malým provozem, to je opravdu těžký přestupek.
Dřív tam dokonce bývala silnice pro motorová vozidla, pak přistavěli obchvat Ostrova (taky čtyřpruh v ještě lepší kvalitě) a silnici pro motorová vozidla zrušili
Na druhou stranu souhlasím s tím, že jestli si někdo nevšimne Passatu nebo značky měření rychlosti, tak nezvládá sledovat okolí a nemá jezdit tak rychle, takže líto mi ho není
Na druhou stranu souhlasím s tím, že jestli si někdo nevšimne Passatu nebo značky měření rychlosti, tak nezvládá sledovat okolí a nemá jezdit tak rychle, takže líto mi ho není
lenny, jste rozumny clovek, proc se tak snizujete? ridic byl evidentne arogantni hlupak, jet v KV tech 100 (jel jsem tam minuly tyden) a nasledne na povolene 90tce 200 (vsimnete si pripojeni odpocivky/pumpy bez radneho napojovaku) je na sebrani papiru na aspon 2 roky.Lenny píše: Jet 202 na čtyřpruhu s malým provozem, to je opravdu těžký přestupek.
me prijde, ze lide co se porad ohaneji buzeraci (pokuta za 55 v obci) jezdi prave viz to video.
Tak zrovna skrz Vary se běžně jezdí 80-100, když tam právě neměří 
Tak já si možná Prasatu všimnu, když mu pojedu za kufrem a bude to tam mít napsaný .. že by mě zajímalo hádat co jede sto metrů za mnou nebo mi siluety v srdcátku přišly dokonce "charismatický" fakt nehrozí, to mam spoustu jiných věcí na zabíjení času a přebytečný kapacity neuronů. A to se ještě furt počítám do technicky zaměřenější a okolí relativně málo ignorující části obyvatel.
Nejlepší je jezdit tak, aby mě nemuselo zajímat, jestli za mnou jede passat nebo Volga
Nejlepší je jezdit tak, aby mě nemuselo zajímat, jestli za mnou jede passat nebo Volga
To jsem myslel krapet obecně, např. včera sem byl svědkem, že si řidič nevšiml ani sanitky, co mu houkala vedle auta a ještě před ní najel. Jinak kolikrát sem si všiml bradavice na autě za mnou, oni jsou celkově dost nenápadní s bílýma čepicema.
Mě by opět zajímalo, když ho PČR sleduje X kilometrů, proč ho odstavuje na krajnici a nikoliv někam na sjezd?! Ještě k tomu na čtyřpruhu bez odstavného pruhu. Podle mého vytvořili nebezpečnější situaci než tvořil svou jízdou onen pirát. Přitom je jasně vidět že tímto manévrem ohrozili/omezili předjížděný kamion v pravém pruhu.
Passaty nemusej být povinně jen na dálnici. Jednou jsem viděl passata operovat v Bílině. Ale ani tam a ani v tomhle videu piráta nezastavili zrovna na nejideálnějším bezpečným místě.Lenny píše:Co by tam dělal Passat, když nejbližší je na D5.
tak takjonáš píše:Nejlepší je jezdit tak, aby mě nemuselo zajímat, jestli za mnou jede passat nebo Volga
Jak se odstavuje "na sjezd"?Web píše:Mě by opět zajímalo, když ho PČR sleduje X kilometrů, proč ho odstavuje na krajnici a nikoliv někam na sjezd?!
Jinak před kamion to střihlo primárně to zastavovaný vozidlo, pokud jsem to dobře sledoval. Policajti kolem kamionu ještě projížděj 130, čimž ho sotvaže přiměli náhle změnit rychlost a směr jízdy
Jak by se odstavovalo na sjezd? Prostě pustím diskotéku před sjezdem, předjedu a ten panel na text vzadu holt jednou využiju na něco jinýho než STOP STOP. Jinde to jde (v USA mě takhle bez problému odstavili na benzínku, takže to zjevně dokáže pochopit i cizinec co není zvyklej). Jestli pustím diskotéku vedle kamionu, tak můžu těžko čekat, že ho ten zastavovanej neomezí. Já bych jim tady nezastavil, na to se mám moc rád.
No ono když je na tom panelu jen STOP, tak se dá těžko použít na něco jinýho
A že to nejdete dělat, když do toho tolik vidíte? Moh byste jim ukázat, jak.
Tak ať se podívají pánové za hranice, myslím že mě nepotřebují. Ale samozřejmě proč, když se publiku zdá, že tohle je pro besip lepší.
Jinak minimálně Passaty umí zobrazit asi 10 textů včetně následuj mě. Nevím jak je to v Octách a nepředpokládám že je pronásledovali nenápadně hlídkovým vozem, který má opravdu jenom Policie/stop. V USA to bylo pochopitelné i bez panelu.
Jinak minimálně Passaty umí zobrazit asi 10 textů včetně následuj mě. Nevím jak je to v Octách a nepředpokládám že je pronásledovali nenápadně hlídkovým vozem, který má opravdu jenom Policie/stop. V USA to bylo pochopitelné i bez panelu.
Celní správa mě předjela v noci na cca km 42-43, rozblikali nápis STOP, bliknul jsem na ně, že o nich vím a jeli přede mnou s blikajícím napisem STOP až na odpočívku Blanice km 44, kde následně zastavili. V ničem nebyl problém. Všechno zcela bezpečně.
No tak oprava, vy byste měli jít do parlamentu, a konečně novelizovat ten zkriplenej zákon. Dát tam paragraf o zvýšení MPR mimo obec a definovat situaci "následuj mě". Zatim je tam holt jen to, že na pokyn STOP musíte zastavit vozidlo. 
Jonáši, pokud nechcete používat zdravý rozum, přesvědčovat vás nehodlám. (a jen tak bokem, já jsem ten přestupek nikde nebagatelizoval)
Ale klidně, jenže ouřad včetně policie si ten luxus dovolit nemůže, ten se musí řídit zákonem. Zákon zná v takovéto situaci bohužel pouze výzvu k zastavení, tak použili výzvu k zastavení. Vlastní "bod zastavení" si ovšem zvolil evidentně zastavovaný, takže to laskavě přičtěte jemu, pokud se vám zdá být místo nebo manévr nebezpečné (připomínám, že to je čtyřproudová silnice s MPR 90, široká a přehledná, v ten čas s řídkym provozem, což se mi jako problém nezdá). Na okresce by to bylo riskantnější. Jak to dělaj na dálnici nevim, ale zákon jim žádnou jinou možnost než "stopku" za jízdy nedává, pokud vim.
Jo a taky je dobrý si uvědomit, že je to video točený jinou ohniskovou vzdáleností, než z pohledu oka, takže rychlosti a vzdálenosti tam vypadaj trochu jinak než v reálu. Nebejt tam to číslo nahoře a rozklepanej záznam, neuvěřim že jeli přes kilo dvacet. Prej to byla civilní oktávka, červená
No a odborníci budou jistě mít radost, jak jim to souhlasí s teorií ve značce i věku řidiče.
Jo a taky je dobrý si uvědomit, že je to video točený jinou ohniskovou vzdáleností, než z pohledu oka, takže rychlosti a vzdálenosti tam vypadaj trochu jinak než v reálu. Nebejt tam to číslo nahoře a rozklepanej záznam, neuvěřim že jeli přes kilo dvacet. Prej to byla civilní oktávka, červená
No a odborníci budou jistě mít radost, jak jim to souhlasí s teorií ve značce i věku řidiče.
Stačilo mávnout na řidiče rukou aby je následoval. To, že se policii na autě rozsvítí STOP ještě nenamená zastavit na fleku. A zastavit těsně před rozjetým kamionem, kdy to šofér nečeká, bylo to nejhorší, co mohli oba řidiči udělat.jonáš píše:Vlastní "bod zastavení" si ovšem zvolil evidentně zastavovaný, takže to laskavě přičtěte jemu
Myslím, že na celém tom videu byl právě zásah PČR to, co nejvíc ohrozilo bezpečnost provozu 
Osobně bych nezastavil v odstavnym ani na D/R, natož zde, kde je pouze cca 0,5m krajnice. Jak píše Lenny - dát najevo že o nich vim a na nejbližšim sjezdu to vyřešit.
Osobně bych nezastavil v odstavnym ani na D/R, natož zde, kde je pouze cca 0,5m krajnice. Jak píše Lenny - dát najevo že o nich vim a na nejbližšim sjezdu to vyřešit.