je to 11 dní nazpět, ale zas tolik se toho asi nezměnilo
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 12/100502/
Takhle (je to z oznámení EIA):dd píše:Neví někdo, jak má potom vypadat napojení na MO (hlavně kudy)? Takhle to vypadá jako veledílo uprostřed polí a směrem na centrum všude domky.
Staví to město Praha, takže to znamená, že informace prakticky nejsou dostupné.Ondra O.K. píše:Nevite jak to potom bude vyresene s jizdnimi pruhy?
Kdepak. Odfrézovali jednu vrstvu asfaltu. Tu frézu i finišer sem viděl. Jezdím tam denně.Web píše: Edit: Jinak na spojce od Rybníčků k Průmyslové se tak před týdnem dělala nová asfaltová vrstva. Moc jsem to nesledoval, ale řekl bych že to byl jenom nástřik asfaltu + zaválcování stěrkem.
Každopádně to asi odpovídá na otázku jestli se tenhle navazující úsek bude v nejbližší době rozšiřovatJakub Šponar píše:Kdepak. Odfrézovali jednu vrstvu asfaltu. Tu frézu i finišer sem viděl. Jezdím tam denně.Web píše: Edit: Jinak na spojce od Rybníčků k Průmyslové se tak před týdnem dělala nová asfaltová vrstva. Moc jsem to nesledoval, ale řekl bych že to byl jenom nástřik asfaltu + zaválcování stěrkem.
jj, slušné tempokuhe píše:Tak jsem nafotil pár fotek. Pěkně to pokračuje, zvlášť zemní práce. Zaujal mne budovaný most přes budoucí přeložku Rabakovské - zatím to vypadá spíš jako přemostění díry, na kterou nezbyla zemina. Pěkně postupují i práce na suchém poldru.
Múk Rybníčky 23/9/2010 na Picase
To bude Rabakovská opravdu přefiknutá a bude se tam jezdit přes dvě světelný křižovatky vlevo vbok, vpravo vbok? Nebo je to jen nějaká lidová tvořivost?Jirka píše:Na obr. 1 je mapka s naznačeným vedením budoucí křižovatky.
jonáš píše:To bude Rabakovská opravdu přefiknutá a bude se tam jezdit přes dvě světelný křižovatky vlevo vbok, vpravo vbok? Nebo je to jen nějaká lidová tvořivost?Jirka píše:Na obr. 1 je mapka s naznačeným vedením budoucí křižovatky.
http://www.rychnovinky.cz/wp-content/ga ... -00001.jpg
Tak bohužel, asi jopodle týhle dokumentace
Bude, ale rozhodně ne teď, na to dojde až s dostavbou východní části MO.jonáš píše:To bude Rabakovská opravdu přefiknutá
A o té se zatím opravdu jen uvažuje. Takže odhadem dojde na realizaci nejdřív za cca 10 let, ale spíš později.mapman píše:Bude, ale rozhodně ne teď, na to dojde až s dostavbou východní části MO.jonáš píše:To bude Rabakovská opravdu přefiknutá