Na km 308 ve směru na Olomouc je, patrně podmáčením, nahnutý portál.
Od svislé osy odchýlen asi o 5°.
Pokud by tam mělo být doplněno 35, tak by ale měly přibýt i cíle, na což tam místo není. Takže jediné použitelné místo vidím vedle 1 pro přetrasování E. V tu chvíli se ale 35 může umístit na místo E.Lenny píše:Na návěsti MÚK Bělotín jsem si všimnul jedné zvláštnosti. Číslice 48 a pod ním i označení mezinárodní silnice, je dle mě nějak nezvykle moc vlevo. Skoro to vypadá, jak by časem mělo být před to něco doplněno. Napadá mě 35.
Není místo znamená, že na tu značku to nejde dopsat tak, aby to ničemu jinému nepřekáželo. Samozřejmě, že pro přepsání všeho je tam místa dost.Martin z Ostravy píše:Jak to není místo?
Tady už ten cíl co tam chybí dokonce je
To bych radši napasoval E, 35 i 48 do jedné řady (místa je tam dost) a na současnou pozici 48 přidal 4. cíl.Lenny píše:Jednička bude vyřešena viz foto. A do té mezery u 48 bude napasována 35.
To asi je, ale zas by to vytvořilo nebezpečně krátký předjížděcí pruh. Podle mě nejlepší by byla variantaLenny píše:Varianta B mi přijde průchodnější
Maximální souhlasegelebege píše:To asi je, ale zas by to vytvořilo nebezpečně krátký předjížděcí pruh. Podle mě nejlepší by byla variantaLenny píše:Varianta B mi přijde průchodnější
C) z odpojeného pruhu z D1 směr Brno - FM by se stal pravý průběžný. Na směr OV-FM by jeden pruh bohatě stačil a stal by se z něj levý průběžný. Žádné křížení, žádné připojování. Jen plynulé najetí z obou směrů
Promiňte, že tak šťourám a slovíčkařímLenny píše:Na návěsti MÚK Bělotín jsem si všimnul jedné zvláštnosti. Číslice 48 a pod ním i označení mezinárodní silnice, je dle mě nějak nezvykle moc vlevo. Skoro to vypadá, jak by časem mělo být před to něco doplněno. Napadá mě 35.
No, pokud už se tam dá 35, tak současně s ní by tam měla být i E442, takže plán nejspíš bude dopsat E462 vedle červené jedna, přepsat původní E462 na E442 (na té ceduli vpravo pod 48) a doplnit vedle 48 taky 35, proto to volné místo.JirskaS píše:Pokud by tam mělo být doplněno 35, tak by ale měly přibýt i cíle, na což tam místo není. Takže jediné použitelné místo vidím vedle 1 pro přetrasování E. V tu chvíli se ale 35 může umístit na místo E.
Protože nyní je vedena mezinárodní doprava na Valmez přes Hranice. Proč by tam teď měl být Valmez, když není postavena palačovská spojka?Michel píše: Proč ale na této ceduli není už teď cíl Valašské Meziříčí a ani na něj není volné místo, upřímně moc nechápu, zvlášť když v opačném směru značený je...
Jezdil jsem tam v období 2006-2010 tak často,že jsem projížděl všechny možné i nemožné varianty a nejlépe mně vyšly tyhle dvě:Michel píše:Aha, díky za info.
To jsem si myslel, že ve směru Olomouc -> Valmez to je pro osobáky výhodnější přes Palačov.
Ale v obou směrech? To znamená, že trasa Ostrava (nebo Fulnek) -> Bělotín -> Palačov -> Valmez je výhodnější než trasa Ostrava (Fulnek) -> Nový Jičín -> Valmez?