Průmyslový polookruh (PPO)
Re: Průmyslový polookruh (PPO)
Miku a michale - dobré štouchy !!! 
Proboha jak muze nekdo svepravny tohle navrhnout a odsouhlasit?
Nevím jak jinak to chcete sdělit. Se stejným sdělením jsem se setkal v Rakousku při přestavbě A2 přd Vídní z jihu. Přijížděl jsem v noci, všude blikala oranžová světla, na zemi žluté čáry přes bílé, přes to jinak poskládané kužely a k tomu obdobná cedule s textem "Gelbe markierung nich gültig". Projel jsem to tehdy dost "pocitově", ale podařilo se. 
Tak jeden by si mohl myslet, že doplnit informaci i anglicky by nemuselo být tak složité.
A to neslo cary nainstalovat predtim, nez byly potreba, a pak je hned demontovat?
šlo by ty čáry odloupat a pak odstranit kužely
ale jak píše kolega MPMP, jsme stále blízko Vídni, nebo alespoň státní správa
a to prosím 120let po odstranění toho nebetyčného jha

OT přesunuto do koše. Jirka L.
ale jak píše kolega MPMP, jsme stále blízko Vídni, nebo alespoň státní správa
a to prosím 120let po odstranění toho nebetyčného jha
OT přesunuto do koše. Jirka L.
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Hloubětínský tunel si jde pro zelené razítko. Má ulevit přetížené dopravě na severu Prahy
https://zdopravy.cz/hloubetinsky-tunel- ... hy-235720/
V jinde odkazované reportáži se mluví o tom, že příští rok se plánuje zahájení opravy Kbelské v režimu 1+1. To se máme na co těšit.
Tak to bude slušné maso... Už vidím, jak kvůli nočnímu klidu místních nepůjde pracovat v noci, ale všichni, a nejvíc místní, budou nadávat, že to bude trvat dlouho... 
Skoda, tam by stacilo aspon jednostranne rozsireni o odstavny pruh a pak by to slo delat 2+2 po jednotlivych pruzich...
A není to náhodou tak, že rozšíření o odstavný pruh půjde, jakmile tam položí nový asfalt v rámci 1+1? Jen tak fantazíruju na základě zkušeností s odstavnými pruhy na D4.... 
v Kbelské žádné odstavné pruhy nejsou...
A i kdyby byly, oprava jde údajně tak hluboko (vč odvodňovacích prvků), že oprava po pruzích by nebyla možná a musí se vždy uzavřít celý jízdní pás.
Čili něco jako v předchozích dvou letech na Průmyslové? Takže měsíc a víc?
Bydlím na Proseku, takže bych se rozhodně považoval za "místního"... A bude to přesně tak. Už dneska je v ranní špičce situace na uzlu Čakovická x Prosecká x Vysočanská na úrovni tragédie, a pokud se zhorší průjezd Kbelskou, tak to tady asi můžeme rovnou zabalit... Takže nadávat že to trvá dlouho, budeme určitě.
Já se nechci nikoho dotknout, ale mám pocit, že to jsme přesně my - Češi. Když lítají auta po dálnici 200, tak lidi nadávají, kde se schovává PČR, že ho nechytne. A když PČR někoho změří, je to hned buzerace, která na silnicích nic neřeší. A tohle bude to samé. "Proč nedělají v noci???!!! Nechte toho, chci spát!!!" Chápu, je to nepříjemné. Ale myslím, že člověk by měl zastávat jedno či druhé stanovisko. Já bydlím dole pod Prosekem "na žluté" a podle situace na Poděbradské a Sokolovské vždycky zjistím, že se někde něco zase rozkopalo nebo je zas nějaká bouračka na Kbelské, Liberecké či Novopacké. A jen doufám, že nebudu zrovna potřebovat tahat auto z garáže... 
Tak si tak říkám, zdali se na dobu té uzavírky trochu neuvolní provoz v Holešovičkách.
Takové krásné cyklopruhy ti tam hřib namaloval a ty bys tahal auto z garáže, michale ! No, fuj...
Tak tohle je pro mě solidní překvapení. Hloubětínský tunel NEPODLÉHÁ DALŠÍMU POSUZOVÁNÍ.Jirka L píše: ↑9.2.2025 14:27:11 Hloubětínský tunel si jde pro zelené razítko. Má ulevit přetížené dopravě na severu Prahy
To by mělo výstavbu znatelně přiblížit, pokud budou peníze.
Jsem se těšil, že s hotovou 511 bude konečně alternativa z únikovky jménem "bydlím mezi Kbelskou a Povltavskou a potřebuju jet autem na druhou stranu města", ale na tuto novou výzvu jsem pozapomenul...

Dělají ti to na magistrátu naschvál. 
Jj, asi tam napíšu...
Škoda, že na tuhle stavbu nenavážou úpravy Průmyslové a ŠR, že by ty proinvestované miliardy dávaly smysl i o pár kilometrů dál. Ale místním to přeju, tam to je fakt děs. Už jsem měl tu čest tam pobývat i mimo vůz a byl jsem rád, že jsem poměrně rychle vypadnul, ten smrad a hluk, to je síla...
-
1975
Úpravy Průmyslové už taky v CAMPu někdy prezentovali....jen prostě od powerpontu a prezošek ke stříhání pásky je ta...práce.