na konci ŠR - směrem k počernickému rybníku - nám napravo zmizela svodidla a přibyly značky 60kmh
aniž bych se tím navážel do předchozího tématu, v 20:30 se to tam nějaký rakušák ( dle MPZ ) snažil dodržovat
naštěstí byl uvědomělý a přesunul se do pravého pruhu
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
a tak drobná omluva, svodidla tam pořád jsou, jen za nimi už není tráva, ale čistá, odbagrovaná hlína
a před nimi vodící desky
motoristům sobě bych tam se svými 104kmh překážel i já
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
kot píše: ↑22.4.2025 14:40:28
Otázka je z jakého data v březnu video je. Ale hemžící pracovníci ZAVu mě fakt překvapili ! To se pak zemařina nedělá snadno...
Jop vídal jsem je tam ještě tak 14 dní zpět. Dneska jsem jel znovu kolem a už po nich není vidu ani slechu.
Jak je to s těmi dopravními stavbami navazujícími na D0/511, na které údajně vláda uvolnila peníze? Například taková část Hostivařské spojky od 511 a podobně? Děje se tam něco?
Otevření D0/511 by mělo být na konci roku 2027 (prosinec). Nevím, zda tam není nějak podmínka, že musí být něco navíc vybudováno, zda se to nemusí otevírat současně s I/12? Čili zda tam není nějaká brzda?
Díky všem. Dnes to bylo na východě Prahy výživné, tak jsem se potřeboval zasnít, co všechno by dnes 511 řešila. Pokud se teda něco nestane tam, nebo v zúžení při rozšiřování 510...
Na budoucí MUK Dubeč, když se nyní jede od Štěrbohol (po Štěrboholské radiále), tak za benzinkou je nyní vjezd na staveniště. A "uzavřen" odstavný pruh směrem ke staveništi. Na staveništi přesuny zeminy ... Děje se něco i na dalších částech stavby? Na cestě z Koloděj do Dubče se mi zdá, že velký pokrok není vidět. Tunel se nekope ...
Mezi Kuří a Nupaky, kde by měl být služební sjezd, tak jsou zemní práce již také poměrně viditelné.
Až zase budu objíždět D1 (dneska jsem jel před šestou, tak to nebylo třeba), tak vylovím nějeké foto z kamery...
z ulice Ke Kolodějskému zámku:
Tunel se ještě nedělá. Překládá se VN vedení a ještě nějaké sítě. Začala však výstavba mostu přes Říčanský potok, konkrétně severní opěra. Navíc je zřízena staveništní cesta od ulice Ke Křížkám.