[D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Re: [D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Silnice Koloděje - Dubeč:
VN přeloženo, staré sloupy jdou k zemi. Přibyl provizorní most přes Říčanský potok.
VN přeloženo, staré sloupy jdou k zemi. Přibyl provizorní most přes Říčanský potok.
Přesně tak Petře jak píše michal. Každý posun dobrý pro toho kdo trčí v kolonách a na 511 se těší jako slepice na flus... 
-
honza.kalas
Nebude v dohledné době k dispozici aktuální dronový přelet? Na ŘSD nic aktuálního není a zde také bída.
Taky se divím, že jeden z největších majstrštyků RM a asi nejdůležitější aktuálně rozestavěná dálnice v ČR nemá lepší promo.
Nestíhám fotit, ale když kolem stavby občas projíždím, tak mi přijde, že živo je tam dost - zrovna včera mě v úseku Nupaky x Kuří překvapilo jak už se to tam rýsuje
Od 1. června do konce roku 2027 bude kvůli stavbě uzavřena silnice Lipany Říčany
Od 1. června do konce roku 2027 bude kvůli stavbě uzavřena silnice Lipany Říčany
já bohužel nemám vysílačku abych mohl pravidelně do prostoru Kbel - ale jak půjdu lítat cvaknu něco aspoň z téhle liniehonza.kalas píše: ↑28.5.2025 10:30:36 Nebude v dohledné době k dispozici aktuální dronový přelet? Na ŘSD nic aktuálního není a zde také bída.
Na stavbě se intenzivně pracuje. Probíhá projektování, projednávání a schvalování dokumentace, přeložky sítí, staveništní komunikace včetně provizorních mostů atd. Významný nárůst stavební činnosti započne ve 3Q/2025.
Alespoň nějaké aktuální informace jsou na stránkách MČ Kolovraty:
https://www.kolovraty.cz/aktualizace%2D ... 95/p1=7995
https://www.kolovraty.cz/aktualizace%2D ... 95/p1=7995
-
Petr-Ujezd
Jsem v této stavební oblasti naprostý amatér - takže mne překvapuje, že nyní probíhá projektování a schvalování dokumentace - to jsem myslel, že byly předchozí fáze.
Realizacni dokumentaci, tedy tak detailni podrobnost, aby se podle toho dalo stavet a vytycovat, si zpracovava vzdy zhotovitel a logicky vzdy az po podpisu smlouvy. Idealne se pri tom musi drzet predchozich stupnu dokumentace, ktere ale nebyvaji tak podrobne.
A většinou to dělá ten samý projektant, akorát už ne pod hlavičkou firmy PDPS např. Realizační s.r.o., ale pod dcerou nebo spřízněnou firmou např. Realizační dceřiná s.r.o.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Petr-Ujezd
Dnes jsem si trochu zadronoval: Pohled na Říčanský potok mezi Kolodějemi a Dubčí - ze spojovací silnice, pohled směr sever.
-
Petr-Ujezd
Celkový pohled od silnice "nad tunelem" směrem sever k Říčanskému potoku.
-
Petr-Ujezd
S
Spojnice Hájek - Netluky, pohled k jihu, vpravo Netluky.
-
Petr-Ujezd
Silnice z Netluk do Hájku (vlevo dole kousek silnice vidět je), Hájek je vpravo (vidět není), pohled severní (či spíše severozápadní). Přímo uprostřed vzadu je Dubeč. Z hlavní trasy D0/511 je jen ten široký pruh uprostřed.
Mám i více fotek z dnešního dronování. Ale na fórum je musím zmenšovat, maximální velikost 1MB (tedy já fotku s lepším rozlišením vložit neumím, fotky nikde na cloudu nemám).
Mám i více fotek z dnešního dronování. Ale na fórum je musím zmenšovat, maximální velikost 1MB (tedy já fotku s lepším rozlišením vložit neumím, fotky nikde na cloudu nemám).
Pokud chceš, můžu ti poskytnout prostor na mém FTP serveru a sem pak můžeš umisťovat jen img linky, zbavíš se tím limitu
Případně si udělej účet na rajce.cz a tam fotky dávej a sem jen odkaz 
Pod dokonceni vidim nejvetsi problem absence ochvatu Hostivarske spojky u najezdu Uhrineves, to bude celkem peklicko pustit auta na ty silnicky..
-
Petr-Ujezd
Hostivařská spojka má na tomto foru samostatné vlákno - prý to od města převzalo ŘSD, aby to mělo nějaký spád, aby se to hýbalo.
-
Petr-Ujezd
Pořád mi nejde do hlavy, kdo bude z 511 sjíždět na MÚK Uhříněves na HS. K uzlu Průmyslová x Černokostelecká bych předpokládal že bude prakticky vždy rychlejší cesta po 511 + ŠR...
Řekl bych že ta oblast není malá, odhadem zhruba takhle https://mapy.com/s/busegazaka
Tedy po dostavbě HS. Taky samozřejmě záleží, ze kterého směru D0
Tedy po dostavbě HS. Taky samozřejmě záleží, ze kterého směru D0
-
Petr-Ujezd
Myslím, že od severu (D10, D11) tam (do té Hostivaře) jezdí lidi přes Štěrboholskou spojku (vyhnou se velké křižovatce Štěrboholy) a od jihu (od D1) přes Kutnohorskou (zde se nově vyhnou Uhříněvsi, objedou ji po 511, delší, ale rychlejší).
Ale "velké" silnice tam dnes vedou.
Ale "velké" silnice tam dnes vedou.
Petře, už jsi na rajčeti. 
cesta bude rychlejší, ale ta křižovatka je absolutně nekomfortní
pakliže potřebujete třeba na kraj Měcholup, tak po sjezdu z ŠR přeskakujete 4 pruhy na Průmyslové....
myšleno samozřejmě ve směru do centra
pakliže potřebujete třeba na kraj Měcholup, tak po sjezdu z ŠR přeskakujete 4 pruhy na Průmyslové....
myšleno samozřejmě ve směru do centra
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit