I/35 obecně
Re: I/35 obecně
Taky jste někdo udělal stejnou chybu jako já a místo přes Maletín a Krchleby jel přes Mírov a Křemačov?
Mít horské kolo, byl by to pěkný sjezd hezkou přírodou...

JJ, udělal:-) pěkná příroda, naštěstí v protisměru nikdo, až teda na polňačce před nájezdem na I/44 jsem potkal polský kamion.
Také jsem to touto cestou prokaučoval. Tvářilo se to jako přijatelná "trojka", ale ten povrch tam byl šílený, takže solidní slalom s malou rychlostí. Ztratil jsem tam dost času, ale zase okolní příroda pěkná. Párkrát jsem se musel vyhýbat protijedoucím, ale vše naštěstí jen osobáky.
Já teda nedal ani jeden ze zákazů vjezdu. První byl až v Mohelnici, druhý na tu polňačku. Poctivě jsem se vrátil až do Řepové.
Já potkal návěs naložený auty v Borušově, přijížděl od Starého Města. 
Já jezdím:
Loštice->Kozov->Vranová Lhota->Městečko Trnávka->Moravská Třebová
Vyhnete se kusu oficiální objížďky v nejhorším úseku vrchem přes Veselí a jedete po parametricky stejné, místy snad i lepší, trojce pod Bouzovem.
Cesty kolem Mírova a Maletína jsou možná nejkratší podle GPS, ale jsou to úzký a klikatý a rozbitý lesní cesty. Zbytečný trápení se. Tam to jezdí jen ten, kdo to tam nezná a zavede ho tam mapa.
Loštice->Kozov->Vranová Lhota->Městečko Trnávka->Moravská Třebová
Vyhnete se kusu oficiální objížďky v nejhorším úseku vrchem přes Veselí a jedete po parametricky stejné, místy snad i lepší, trojce pod Bouzovem.
Cesty kolem Mírova a Maletína jsou možná nejkratší podle GPS, ale jsou to úzký a klikatý a rozbitý lesní cesty. Zbytečný trápení se. Tam to jezdí jen ten, kdo to tam nezná a zavede ho tam mapa.
Jsem chodec, řidič, cyklista, cestující VHD. Get over it.
Já jel zpátky Loštice-Líšnice-Městečko Trnávka, vsadil jsem po zážitku z Mírova vše na vyšší kartu silnice II. třídy...
Vyfrézované díry jak na mamuta, provoz od HK jak blázen, vozovka rozšířená dosypáním štěrku, který byl ale o asi 20 cm níž než asfalt. Taky dobrodrůžo! 
Když jsem z Mírova do Maletina jel poprvé před lety, čekal jsem kdy se objeví závora a dal bude pokračovat lesní cesta.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Na facebooku ŘSD i jedna fotka.
- Přílohy
-
- Facebook Mohelnice.jpg (237.42 KiB) Zobrazeno 1578 x
Copak foto, ale na FB je info, že se od odpoledne jezdí.
Tak to je super ! Této hrůze jsem unikl, v pondělí bude radost z běžné silnice 
Vzhledem k dokončovacím pracím kolem dálnice D35 bude od 1.4. do 31.7. uzavřena silnice I/35 mezi Gajerem a Opatovcem.
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/u ... pravy_lati
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/u ... pravy_lati