Pro zasmání
Re: Pro zasmání
Doba postoupila, to by dnes neprošlo. 28. 1. 1972, silnice I/13 před Bedřichovkou.
- Přílohy
-
- vpred 1972-01-28.jpg (93.23 KiB) Zobrazeno 5153 x
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
hezký
a pak, že tenkrát bylo sněhu ...
zmrzlý to bejt muselo, jinak by to ta liána nedala
ale kdyby mi takhle povolili provoz po 511, tak tam už 5let jezdím ( kecám, auto co to umí, mám od roku 2004 )
a pak, že tenkrát bylo sněhu ...
zmrzlý to bejt muselo, jinak by to ta liána nedala
ale kdyby mi takhle povolili provoz po 511, tak tam už 5let jezdím ( kecám, auto co to umí, mám od roku 2004 )
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pora ... .seznam.cz
Pěkné zhodnocení D4 vs D3 ala "každá parta si staví tu svou, akorát se nedomluvili na propojení".
Pěkné zhodnocení D4 vs D3 ala "každá parta si staví tu svou, akorát se nedomluvili na propojení".
Tipnu si... stavba nove silnice (cela leva strana zaberu) a ta puvodni (odhaduji podle stromoradi vpravo) je nasledkem toho v troskach.
Skoda, ze jsem si nezachoval zabery, jak loni vypadala polska DK22 za Malborkem. Stejny pripad.
Vlevo stavba přeložky, vpravo původní silnice zachována na ní provoz v jednom směru. Po tom oraništi jezdila doprava.
D47 už máme, teď ještě D48
Mě tenhle díl moc vtipný nepřijde. Spíš to vypovídá o neznalosti. V alternativní realitě s D3 bychom si stěžovali, že se do Písku musím kodrcat přes Příbram po I/4 nebo to objíždět přes Tábor a D19.Aram96 píše: ↑27.1.2025 23:08:12 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pora ... .seznam.cz
Pěkné zhodnocení D4 vs D3 ala "každá parta si staví tu svou, akorát se nedomluvili na propojení".![]()
Stejně tak už je trochu vyčpělý poslouchat o tom, jak se nestaví dálnice. Už dávno se podařilo naplnit pipeline EIA, UP, SP a výběrek, takže se staví a otevírá furt něco. A když se podíváme co se má otevírat během následujících dvou let, tak si dovolím tvrdit, že za dva roky už budeme moci začít hovořit o tom, že na dálniční síti jen chybí některé úseky. Přičemž některé z nich už budou i ve stavbě.
Mezi těmi chybějícími budou i důležité. D0 na severu, D3 v StČ a D55 Rohatec/Bzenec. Ostatní stavby mají (D6 v Kv. kraji, D35 Svitavy-Mohelnice) mají relativně kvalitní silnice I. tř.
Neberte to úplně exaktně, nemám ty termíny zprovoznění přesně v hlavě. Nakonec si mylím, že v roce 2030, nás pak doženou úzká místa na dálničních křižovatkách v okolí Brna a Prahy, kde v současné době má důstojný rozplet tak D1 od Brna.
Možná jsem jen optimista, a nebo by si bylo možná jen občas připomenout, jak ta síť vypadala v r. 2015.
jenže my jsem si v tom 90 mysleli, že v roce 2015 bude už dávno hotovo a budou se řešit právě ty drobnosti typu
Mirošovice - Chodov 5+5
Hradec - Jičín 3+3
a ne že se bude pořád debatovat, jestli d3 jo nebo ne
případně, že tam stačí střídavý třípruh s úsekovým měřením
Mirošovice - Chodov 5+5
Hradec - Jičín 3+3
a ne že se bude pořád debatovat, jestli d3 jo nebo ne
případně, že tam stačí střídavý třípruh s úsekovým měřením
Jako ze by tam bylo o tolik vic nez stavajicich 13000 aut za den?
Inu to jsme ve spravnem vlakne.
Inu to jsme ve spravnem vlakne.
-
Diaľničiar
- VIP
už víme, proč chce Trump udělat z Kanady jen další stát USA - dostala se mu na stůl tato mapa:
.
.
A to se tenkrát u nás nehulilo ! Fakt hezká práce - několik milimetrů... 
nehulilo, ale vodka už byla
krom toho, co v roce 76 jezdilo v SSSR ?
tankům a raketovým přepravníkům bylo jedno po čem a kudy jedou
a žigulík byl čerstvě narozené dítě
takže se pohyboval po Moskevských a Leningradských bulvárech, na venkov se nedostal
krom toho, co v roce 76 jezdilo v SSSR ?
tankům a raketovým přepravníkům bylo jedno po čem a kudy jedou
a žigulík byl čerstvě narozené dítě
takže se pohyboval po Moskevských a Leningradských bulvárech, na venkov se nedostal
Na sovětské poměry by taková silnice byla na 90% území luxus.
Klasifikoval bych to jako mechanicky zpevněnou zeminu (bez garantovaného modulu přetvárnosti) s uzavíracím nátěrem
Klasifikoval bych to jako mechanicky zpevněnou zeminu (bez garantovaného modulu přetvárnosti) s uzavíracím nátěrem
0310/II kolem Malše
Mám alespoň částečně prsty v: 1104/II, 4704, 4705, D48 Bělotín-Rybí, I/19 obchvaty Obrataň a Kámen, II/114 Dobříš, II/602 Vysočina a dalších...
Mám alespoň částečně prsty v: 1104/II, 4704, 4705, D48 Bělotín-Rybí, I/19 obchvaty Obrataň a Kámen, II/114 Dobříš, II/602 Vysočina a dalších...
Pro prozatímní vozovky šlo o dostatečnou vrstvu tavené horniny. Jen bylo otřeba vybrat tu správnou, která se taví do relativně hladké vrstvy.
Banana Dron zupgradoval ne vetsi stroj.
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Využívají uvolněný koridor při opravě runwaye na Pražském letišti pro aktualizaci snímků.
Masakr je poněkud slabé slovo !!!

-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Tak jako ty různé odbočky z dálnice k barákům, do polí či k benzínkám (jako ve videu) jsou hodně častá. A Poláci spíše najížděli na jedné z černých odboček, dírou ve svodidlech
Ale co mě dostalo byl ten prudký nadjezd s ostrým přechodem. Delší auto by asi mělo problém 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
-
Honey72
Tohle je prosím nájezd na dálnici A3 v Albánii. Na dálnici nesmí nákladní auta, zákaz je na více nájezdech, ale místo nich můžete potkat krávy 
https://www.google.cz/maps/@41.1056796, ... FQAw%3D%3D
https://www.google.cz/maps/@41.1056796, ... FQAw%3D%3D
Tak to jsme na tom podstatně lépe... 
Nerekl bych. My tu mame jeste navic ty nakladaky.
-
Honey72
E65, jak jí neznáte 
-
Honey72
Tak ještě jednou, nyní už i s odkazem. E65, jak jí asi neznáte
Průchod cikánskou osadou.
https://www.google.cz/maps/@41.03948,21 ... FQAw%3D%3D
https://www.google.cz/maps/@41.03948,21 ... FQAw%3D%3D
No, tam bych se radši moc nesmál. Zapnul bych stěrače a přidal slušně plyn...