VMO: Bauerova

VMO a jiné
Odpovědět
janneckar

Re: VMO: Bauerova

Příspěvek od janneckar »

Zapomínáte, že v Brně je koordinátor uzavírek! Tohle naplánovat není jen tak. Když je současně ještě omezeno Koliště, Jihlavská a Kníničská, tak je vlastně půlka Brna odstřižena. Opravdu k tomu chybí jen to uzavření tunelů, protože při současné opravě Poříčí by to bylo naprosto dokonalé.
Aram96

Příspěvek od Aram96 »

To si dělají srandu s touto akcí ? :zvraci: :zvraci: :zvraci:
mrakotal

Příspěvek od mrakotal »

Spíš si říkám, jaktože jsme si toho nikdo nevšimli dřív (aspoň teda já ne). Buď to nijak nepropagovali, nebo jsem to totálně zazdil.. A myslím, že je to poměrně zásadní omezení do dost dlouhou dobu...
janneckar

Příspěvek od janneckar »

Dobré zprávy je potřeba zveřejňovat postupně, nebo by to lidi nadšením neustáli...
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Tak se to snaži nalajnovat podle projektu. Řekněte jmeno kdo tohle vymyslel začit v utery rano
Přílohy
img_1_1753782367331.jpg
img_1_1753782367331.jpg (130.09 KiB) Zobrazeno 3745 x
RS6

Příspěvek od RS6 »

Neskutečný. K tomu už fakt chybí jen to zavření tunelů... :zvraci:
mrakotal

Příspěvek od mrakotal »

Schránka 02.jpg
Schránka 02.jpg (55.26 KiB) Zobrazeno 3476 x
Nevím, co se dneska přihodilo, ale kolona dnes v 7 hodin začíná až u vjezdu do galerie na Žabovřeské a i odtud k Hlinkám bylo vidět, že to spíš popojíždí, než stojí... Že by to nahoře na Hlinkách začalo jezdit opravdu ve dvou pruzích a ne jak včera, když mě vytroubil kamion, před kterej jsem se musel chtíc nechtíc zařadit, protože ten který byl vpravo vedle mě nehodlal uhnout kousek doprava, aby to fungovalo tak jak zamýšlel projekt.
Nebo je to možná tím, že protijedoucí řidiči odbočující do Kohoutek stojí až na tom přechodu v křižovatce a zavazí.

Navíc to pak většina lidí bere z hlinek první rampou a potom šikmo do tunelu (což teď naštěstí nezpůsobuje problémy).
Jahus

Příspěvek od Jahus »

Je osm hodin a na VMO je "veselo". Zablokovat ho hned na dvou místech opravami, tak to musí být kumšt.
Nechce se mi domýšlet jak pojedu z KrPole dolů na D2 odpoledne kolem čtvrté :zvraci: :zvraci: :zvraci:
Židenice prakticky od Táborské až po nájezd na VMO na Karlove - kolona.https://mapy.com/cs/dopravni?planovani- ... 02493&z=15
Pisárky - Žabovřeská stojíte už prakticky od lávky na Bráfové až po křižovatku s Hlinky a Pisárecká.https://mapy.com/cs/dopravni?planovani- ... 84266&z=15
Kdo to vezme přes střed Brna má smolíka. To je červený celý!
PetrN

Příspěvek od PetrN »

Jahusi, právěže dneska je situace kupodivu diametrálně lepší než včera. Včera byla na Žabovřeské kolona už z Královopolského tunelu se zdržením 60min, teď to píše +15min, Úvoz byl celý kompletně rudý od Konečňáku po Poříčí což teď není ani omylem, na Veslařské stála fronta až z Jundrova k Anthroposu, jen v těch Židenicích to bylo +/- podobné. Stejně tak Opuštěná a Poříčí byly více zasekané...
Jahus

Příspěvek od Jahus »

Tak to jsem měl štěstí, včera jsem se vrátil z dovolené a nemohl si to tak užít ;)
Přesto vím, že odpoledne to bývá s dopravou přes Brno horší. No uvidíme...

Teď koukám na kameru a kolona na Svatoplukové se protáhla za křižovatku až na Provazníkovu a v Žabovřeské se to prodlužuje ke křižovatce s Kníničskou.
Veveří, Úvoz, Křížová, Poříčí, Opuštěna, Úzká, Dornych vše klasicky v červené.
MaPoX

Příspěvek od MaPoX »

Silničáři znehybnili část Brna. Kolonám pomohli i řidiči, nevšimli si nového pruhu
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-si ... u-40532265
Beekee

Příspěvek od Beekee »

To nepochopení nového řazení je evidentně širší problém. Tady, před pár týdny SJM, to bylo a docela pořád je na Kolišti... prostě neumíme tuto informaci dostatečně zjevně řidičům předat.
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Někdy uvažuju že dam na takove mista kameru a udělam stream na youtube za předplatne :)

https://youtu.be/hSe73NrF-Eo?feature=shared
Aram96

Příspěvek od Aram96 »

To jsem rád, že se připravuje.
Jako mě celá tady ta akce s posláním provozu přes světla vrchem přišla celá jako hloupý vtip.
My se tady 20 let modlíme, aby se dodělala brněnská tepna pro půl moravy a když ji konečně po dekádách dokončili, tak měl být jeden směr komplet zavřený a 2 měsíce ? To není ani na ironický vtip dobré. :roll:

I kdyby tady měly plachtit vzducholodě a držet nějaký přejezd nad rozbitou vozovkou, tak by se to mělo udělat.
PetrN

Příspěvek od PetrN »

Já hlavně nechápu co si mysleli? že to takto bude kapacitně jakš takš fungovat přes tu křižovatku? Teď se probudili do reality a zjistili že ani omylem?? Kdo alespoň trochu přemýšlí mu muselo být od začátku naprosto jasné že to bude průšvih a tady ten "deštník" se měl připravovat úplně od začátku a ne sakra až že zjistím že mám problém a začnu ho hasit. Toto mě fakt hlava nebere...
asdf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asdf »

No možno si mysleli, že keď miesto 2 pruhov namaľujú 2 pruhy tak to bude stačiť, akurát ľudia jazdia len jedným... Ale uznávam, požadovať po odborne spôsobilých osobách nejakú znalosť predpisov, nedajbože orientovanie sa v dopravnej situácii sa už dnes nenosí.
Warcz

Příspěvek od Warcz »

No zase někdo se podíval do minulosti a řekl. Jo takhle nám to před 3 roky fungovalo jsou prázdniny to bude v pohodě. No jo ale předtím byla Žabovřeská 1+1 tak to křižovatka Hlinky zvládala, ale dneska už Žabovřeská jede, takže to logicky nezvládá. Mě to spíše přivádí na myšlenku, že by stat za uzavření dálnice/odkruhu měl vybírat poplatek. Třeba 10Kč za auto/kamion. Pak by to ty stavebníky tlačilo dělat to rychleji.
Jahus

Příspěvek od Jahus »

Zajímalo by mě, zda ten, kdo projektuje rekonstrukci a související uzavírky silnic, vůbec počítá s nějakými dopravními toky, co způsobí zúžení ze dvou do jednoho pruhu, případně když "přemaluje" vodorovné dopravní značení. Od začátku se na Hlinkách zmatkuje a kolony se vesele prodlužují, ucpává se Veveří Úvoz, Husova (klasika), Zvonařka....
Přejet Brno ze severu na jih je bez zdržení možné jen večer a v noci.
Dnes jsem musel kolem půl čtvrté napříč centrem a z KrPole do Olympie to bylo za pouhých 55min. :D
janneckar

Příspěvek od janneckar »

Mě by hlavně zajímalo, proč na takto specifických a exponovaných místech není vedení v nějakém kolektoru, aby se k němu mohli dostat kdykoliv bez nutnosti uzavření a rozkopání silnice. Myslím si, že takových míst není tolik (rozhodně netvrdím, že každé vedení pod VMO má být v kolektoru). Pokud vím, tak třeba to vedení z tepláren pod VMO Tomkovo nám./Rokytova v takovém kolektoru je.
Druhou věcí je, že tam mají pracovat od 6 do 22, nebo minimálně po dobu denního světla. Fakt by mě zajímalo, jaké je tam pracovní nasazení.
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Nechci jim tam lozit do výkopu, ale asi zrovna studovali dokumentaci:
https://7b65c15f68.clvaw-cdnwnd.com/d9f ... 7b65c15f68
M4t3s

Příspěvek od M4t3s »

Neměla by náhodou oprava (ať už plánovaná nebo havarijní) na takovém dopravním úseku probíhat nonstop, aby to bylo v rámci jednotek dní hotové? Tohle je opravdu výsměch. Ten deštník by si měli nasadit nad hlavy, aby v tomto upršeném období mohli opravu na tři směny dělat nonstop. Jezdím tudy denně a vždy když najíždím na podkovu, koukám se dolů, jak s tím hýbaj. Kupodivu není posun vůbec znatelný!
tom8811

Příspěvek od tom8811 »

a paradoxně tady není aní žádný barák, nebo bytovka, tady mohou fakt dělat nonstop aniž by někoho rušili hlukem.... chtělo by to nějakého novináře, který by pravidelně fotil pracovní morálku a tlačil na radnici, ať na takových pracích podepisuje smlouvy kde se musí dělat nonstop a kde jsou právně ošetřené pokuty za neplnění termínů...
Odpovědět

Zpět na „Brno“