[D0] 515 Slivenec - Třebonice
Re: [D0] 515 Slivenec - Třebonice
Na dvou místech jsou nové desky po požárech (ve směru k D5 to byl vězeňský transport vs. podval s tankem a ve směru k D1 to byla bílá Tesla).
Pasti na mamuty v pravém pruhu u napojení od Třebonic jsem tady nedávno zmiňoval, ty jsou zaplácnuté asfaltem a označené značkou, na opravu jsem se ptal, ale zatím nikdo neví a můžeme jen doufat.
Pasti na mamuty v pravém pruhu u napojení od Třebonic jsem tady nedávno zmiňoval, ty jsou zaplácnuté asfaltem a označené značkou, na opravu jsem se ptal, ale zatím nikdo neví a můžeme jen doufat.
Názorné video, jak to (ne)funguje na prodlouženém připojováku od Barrandova na sever: https://www.facebook.com/reel/1264316478161468
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
No, já z toho vlastně nejsem moudrý, co že to vlastně vzniklo. Připojovací pruh je od toho, abych srovnal rychlost s vozidly na hlavní trase a připojil se. Fakt by neměl být od toho, abych v něm několik stovek metrů jel a připojoval se až úplně jinde. To to mělo být značeno jako průběžný pruh. A co když mě napadne předjet tímhle pruhem kolonu zprava?
Ono je to dost jasný a ta taktika je dost průhledná: chceme tu 3pruh, ale nemáme to vypapírovaný => narveme to tam jako připojovací nebo odbočovací pruh v délce 2km. Podobně jako D11 ven z Prahy před exitem 8.
Myslím situaci, kdy do toho připojovacího přejedu z průběžného pouze za účelem předjetí, nikoliv skutečné připojování.
Předjíždění zprava to nebude, ale "vychcánkovství" už jo. 
jakože by z levého přejel do připojovacího, předjel a vrátil se od levého
to by nebylo ani vychcánkovství
to by nebylo ani vychcánkovství
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Mike: z levého ne, stačí z pravého. Když oba pruhy "sotva poskakují", tak tito "víceřidiči" většinou předjíždějí už odbočovacím pruhem před MÚK, pak to vezmou přes stíny v té křižovatce, připojovacím pruhem a na jeho úplném konci si vynutí zařazení do pravého tím, že to tam někomu pošlou naprosto "natvrdo" a ten, aby ho nenabořil, ho raději pustí.
Mám mnohdy chuť koupit si starou 1203, doplnit ji vepředu o traverzu a takovéhohle "dobráka" tam na konci prostě nepustit.
Mám mnohdy chuť koupit si starou 1203, doplnit ji vepředu o traverzu a takovéhohle "dobráka" tam na konci prostě nepustit.
2 MPMP : to by chtělo traverzu na celé pravé straně dvandy, ne ? Traverza vpředu by byl tvůj problém pro pomahače...
já to pochopil, jen jsem chtěl naznačit, že když oba pruhy poskakují, tak ani ten připojovací není nejplynulejší
tudíž cpát se z levého mezi kamiony, pak mezi ty, co chtějí mezi kamiony a pak zas zpět...
mě nepřijde jako vychcánkovství, ale jako 3,14ovina
PO SHLÉDNUTÉ VIDEA BYCH ŘEKL, ŽE SE VLASTNĚ LEGALIZOVALA JÍZDA ODSTAVNÁM PRUHEM
sory za caps...
tudíž cpát se z levého mezi kamiony, pak mezi ty, co chtějí mezi kamiony a pak zas zpět...
mě nepřijde jako vychcánkovství, ale jako 3,14ovina
PO SHLÉDNUTÉ VIDEA BYCH ŘEKL, ŽE SE VLASTNĚ LEGALIZOVALA JÍZDA ODSTAVNÁM PRUHEM
sory za caps...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
přes víkend opravili "pasti na mamuty" mezi nájezdem z D5 a sjezdem od Třebonic, bohužel místo pořádné opravy opět jen vyplněno asfaltem...ale lepší než drátem do oka
Stav vykoupených pozemků
Nejvíc rozdílů je v k.ú. Řeporyje.
plné rozlišení:
stav k 9.11.2025
stav k 7.12.2024
náhled:
Nejvíc rozdílů je v k.ú. Řeporyje.
plné rozlišení:
stav k 9.11.2025
stav k 7.12.2024
náhled: